Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: CichyShow 27 Maj 2017 |
Proponowanie |
| Autor |
Wiadomość |
MaXZPL567
|
Wysłany: 27 Maj 2017 Proponowanie
|
|
|
| Może byście Zrobili na tej stronie internetowej zakup pokemona np jakąs legende za 50.00 zł niewiem to do waz zależy zrobic zakładke "Pokemony Do kupienia" |
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
Wysłany: 27 Maj 2017
|
|
|
Moja zdania za i przeciw:
za:
-Łatwiejsze uzupełnianie pokedexu.
przeciw:
-Spadek cen pokemonów.
-Koniec frajdy z łapania legend.
I najważniejszy:
-Ten kto ma dużo pieniędzy może mieć wszystkie legendy. Czyli dostajesz 100 tygodniowo i kupujesz za to legendy.
Również wziąłeś pomysł z innej gry ale nie powiem jakiej. |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
Bez sensu, co to za frajda zeby kupic sb lege za pln?
Nie wiesz ile czasu zajmuje zebranie chociaz tych 25s na quaze, a co dopiero na inne legi. Sam jestem szczesliwym posiadaczem owego smoka i od jakiegos czasu groudona. Gdyby dodac mozliwosc zakupow pokow do sklepu sms, ta gra stracilaby sens, wiele osob by odeszlo, bo po co grac gdzies, gdzie poki ktore powinny byc najrzadsze moze zdobyc kazdy za marne 50zl?
Jestem stanowczo na NIE. Chyba do zamkniecia, jak poprzednie tego typu tematy |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
Było wiele takich propozycji, denek na wszystkie odpowiadał tak samo, czyli był na nie, więc to nie przechodziło. Wątpię aby coś do tego czasu się zmieniło.
http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=10587 [Tutaj nawet macie przykład jednego z tematów, gdzie gracz miał podobny pomysł]
+dla mnie ten pomysł jest zły, gracze zaczęli by płakać że serwer jest pod P2W, mimo że teraz można zauważyć jak niektóre jednostki, piszą takie coś o randze Vip. Więc temat zamykam,
nie ma według mnie szans, aby denek zmienił zdanie wobec takiego pomysłu. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|