Zamknięty przez: CichyShow 2 Maj 2017 |
DLA CICHEGO SHOWA I INNYCH. SPAWA Z SH METAGROSEM |
| Autor |
Wiadomość |
SZTATUIL
;]
|
Wysłany: 1 Maj 2017 DLA CICHEGO SHOWA I INNYCH. SPAWA Z SH METAGROSEM
|
|
|
Witaj Cichy! Pamietasz sprawe z sh metagrosem i nobway'em ? Jeżeli spotkasz go i odda ci sh metagrosa to odpisz mi to tutaj. Jeśli zaś ja bede z nim czatowac to ja wyśle ss tutaj. Wiem pisze to 100 raz ale potwornie mi na nim zależy. Jakby to ktos inny czytal to wszystko trwalo tak: Kupywalam sh porygona za 10bz dalam 5 bz i poszlismy do trade'a Kliklam metapoda Ale PREZEZ BŁĄD GRY Tradnęlo mi sh Metagrosa a nobway wyszedl z gry. Z Amelią to ustalalam i z cichym, więc proszę tylko Cichego o zamykanie tej sprawy gdyż on wie o co chodzi :__(. Jezeli Sam nobway czyta to to Proszę o oddanie metagrossa sh. Bede wdzięczna za rozwiążanie tej sprawy. JESZCZE RAZ POWIEM. TO NIE BYLA MOJA POMYLKA TYLKO BLAD GRY Metagross byl ordinary, Od Vkicka Zlapany w Masterkę niał chyba 66% ivs i moveset: Hamer Arm/Psychic/Iron Defense/Hyperbeam. Zwał sie "CD-ROM (Metagross)" nazwa byla pogrubionym kolorem zoltym(lub zielonym, jestem daltonistką) oraz siwym. nobway nie mial vipa bo mial skina Steve'a i nie mogl jej zmienic. Z GORY DZIEKUJE :D
Bez tytułu.png
|
 |
| Plik ściągnięto 31 raz(y) 654.61 KB |
|
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
Wysłany: 1 Maj 2017
|
|
|
| Co do ss'a - ukarany. |
|
|
|
 |
SZTATUIL
;]
|
|
|
|
Mam jeszcze inne ss min ten
75tttr.png
|
 |
| Plik ściągnięto 27 raz(y) 759.89 KB |
|
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Spotkałem go na serwie, chciałem się zapytać czy zabrał ów pokemona, no niestety nie napisałem się za dużo bo kolega uciekł od razu z serwa, więc pytanie do denka, czy będzie za tę kradzież jakaś kara, lub czy mam dalej na niego czekać i liczyć na to że nie ucieknie? Jak dla mnie dowody powinny być wystarczające i z tego jak gadałem z poszkodowanym [Sztatuil] to wydawała się ta osoba ogarnięta. Aczkolwiek tutaj zależnie od decyzji denka będę dalej na niego czekał lub sprawa się zakończy. |
|
|
|
 |
SZTATUIL
;]
|
Wysłany: 2 Maj 2017
|
|
|
| Wiesz Cichy mogę mu adminem pogrozic, widać ze dlugo nie grał a nowi gracze najbadziej sie boją adminow, Sprobuje i napisze jak bedą resultaty pozytywne :D |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
|
|
|
| Za grożenie samemu mozna otrzymac kare |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Dobra, gracz się odmienił, na szczęście nie licząc wczorajszej akcji to problemów z nim nie było, więc sprawę zamykam. |
|
|
|
 |
|
|