Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 30 Kwiecień 2017 |
Odzyskiwanie hasła na forum? |
| Autor |
Wiadomość |
NickyNick
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2017 Odzyskiwanie hasła na forum?
|
|
|
Witam! Ostatnio po latach przerwy próbowałem powrócić na niegdyś ulubiony serwer (posiadałem konto od listopada 2013), lecz niestety zapomniałem hasła. Nie łamiąc się stwierdziłem, że najpierw postaram się odzyskać hasło do owego konta na forum (AshKetchum), bo pamiętałem adres e-mail do niego przypisany. Ku mojemu zaskoczeniu jednak, po 20 minutach czekania na e-mail odnośnie owego hasła nie doczekałem się go, potem spróbowałem jeszcze dwa razy. Chciałbym jednak wrócić na "stare śmieci".. Chciałbym więc zgłosić, że opcja "zapomniałem hasła" nie funkcjonuje poprawnie, gdyż nie otrzymałem żadnego e-maila z pomocą, ani razu. Jest to również prośba o wysłanie takowego e-maila, bo zależy mi na odzyskaniu konta.
Jeżeli potrzebne są jakieś dowody na posiadanie owego konta to powinien wystarczyć fakt, że znam e-mail przypisany do konta, mimo, iż nie jest on podany na profilu: http://forum.pokecraft.pl...wprofile&u=894.
Dodatkowo, warto chyba wspomnieć, że miałem w tym czasie przeprowadzkę (dokładniej w tym roku) z Legionowa do Pekinu, co powinno być dobrym dowodem, jeśli jesteście w stanie sprawdzić stare adresy IP. Jeżeli to wciąż nie wystarczająco dużo, mógłbym porozmawiać chwilę z Kosmatkiem, obecnym moderatorem (wow!) i udowodnić, iż jestem właścicielem konta AshKetchum podając przykłady sytuacji, które miały miejsce, gdy wspólnie graliśmy, a o których tylko on wiedział. Jeżeli potrzebne będą dodatkowe dowody postaram się je dostarczyć, należy tylko sprecyzować jakie.
Nie wiedziałem gdzie zakwalifikować tego typu temat, za co szczerze przepraszam. :) Co prawda nie jest to sprawa serwera, lecz forum, ale chyba jest to warte zgłoszenia.
PS: Obecne konto nie jest dla czerpania korzyści, jest tylko dla odzyskania dostępu do starego konta, czyli możliwości zgłoszenia tego na forum, więc jeżeli sprawa zostanie rozwiązana i otrzymam owy e-mail może ono zostać usunięte. |
|
|
|
 |
NickyNick
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2017
|
|
|
| Cóż, dosyć mi zależy na tamtym koncie, a nie widzę odzewu, więc mógłbym chociaż otrzymać ręcznie wysłany e-mail w celu odzyskania dostępu jeśli ta funkcja na forum faktycznie nie działa? |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| poproszę Kosmatka o krótką informację i potwierdzenie tego co napisałeś. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
NickyNick
|
|
|
|
| admin napisał/a: | | poproszę Kosmatka o krótką informację i potwierdzenie tego co napisałeś. |
Musiałbym z nim najpierw rzecz jasna porozmawiać, bo każdy mógłby stwierdzić "Jestem kolegą tego i tamtego - dajcie mi to konto". Wypadałoby najpierw mu to udowodnić, prawda? Chętnie to w sumie zrobię tutaj, może paru starszych graczy też sobie co nie co przypomni, o ile dalej grają.
No więc:
- Mieliśmy wspólną działkę.
- Sporo zadawaliśmy się z Kasistarem, Derpą, Truskawką, Krelonem itd. Można powiedzieć, że byliśmy dawną elitą serwera! I najbardziej aktywnymi na czacie :D
- Razem z Kasistarem zbudowałem kiedyś Akademię AFK - zamek na jednej z działek VIP.
- Na jednym z eventów, gdy zyczu spawnował legendarne poki złapałem Shiny Mewtwo używając Masterballa.
- Wyżej wspomniany Masterball był pożyczony.. (bez zwrotu niestety...)
- Wyżej wspomniany Shiny Mewtwo zniknął z mojego PC 5 minut po evencie, bo była słynna już "cofka".
Kosmaty, muszę więcej wymieniać? xD
EDIT: Kosmatek niektórych rzeczy z pierwszego posta potwierdzić nie może, bo o nich nie wie. Na przykład nigdy mu nie mówiłem, że jestem z Legionowa, więc faktu o IP nie potwierdzi. Przeprowadzkę do Pekinu miałem we wrześniu 2016, a kontakt z nim utrzymywałem tylko na serwerze, a ostatnio grałem w 2015, więc takich rzeczy również nie potwierdzi. Ale to jest akurat rzecz, którą (mam nadzieję) możecie sprawdzić inaczej sprawdzając adresy IP z jakich się logowałem na tym i na tamtym koncie. Wymienieni gracze, lub też inni "weterani" jak teraz już Quest Maker Amelia też raczej mogą mnie rozpoznać po tym co wymieniłem.
Pozdrawiam! Liczę, że sprawa zostanie szybko i bezproblemowo rozwiązana! |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
| Mogę potwierdzić, że to on. Wymienione sytuacje/rzeczy są prawdziwe, a ten taki zamek czy co tam to jest, stoi obok mojej działki. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|