Zamknięty przez: Torek 27 Marzec 2017 |
JAK TO JEST MOŻLIWE?!!? |
| Autor |
Wiadomość |
Kamplo
Nocny strażnik
|
Wysłany: 26 Marzec 2017 JAK TO JEST MOŻLIWE?!!?
|
|
|
| Jakim cudem WikaPL dostając muta na 2 godziny, dwukrotnie nie ma go po godzinie? |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 27 Marzec 2017
|
|
|
za co mute ?
i być może kupuje unmute?
Kiedy to było ? Mogę sprawdzić logi. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
|
|
|
| Mute był za obrazę dostała go od coli10 godzina wieczorna podajże |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
WikaPL

|
|
|
|
| Tak dokładniej to nie wiem kiedy był 1 mute, bo nawet tego nie widziałam, ale 2 mute był wczoraj ok. 21 : 45, ale odczekałam 2 godziny bez chatu (chyba) ;-; Szczerze, nie spodziewałam się, że za nazwanie myszki ,,badziewiem'' też mi się dostanie. I od razu muszę powiedzieć, że chwilę przed tym napisałam przekleństwo, więc kolejna kara mi się należy :/ |
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale Wika dostała dwa mute po krótkim upływie czasu czy jak? Bo przecież mute się nie kumuluje, to byłoby bezsensu. A jeżeli nie - możliwe, że czas nie został dobrze wczytany, bo pisałem go prostym sposobem, ale po updacie wszystkie bugi, błędy etc. zostaną naprawione. |
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| Dodam od siebie, że już raz taka sytuacja miała miejsce, zmutowałam gracza na 2 godziny po czym normalnie mógł sobie pisać (nie było to kupno unmuta). A tak z innej beczki to za nazwanie myszki badziewiem wyciszenia chyba być nie powinno, chyba że coś źle zrozumiałam. |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
|
|
|
Nwm za co był mute i w tej chwili to w sumie mało ważne, WikaPL dostała mute na 2 godziny i mogła sobie normalnie pisać (sama to stwierdziła, wykluczyła również kupno unmute, a gdyby dostała od kogoś to chyba było by widać) Może coś się w pluginie zepsuło??
I btw. Na pewno nie minęły dwie godziny, jestem w stanie określić godzinę ok. Oglądałem wczoraj mecz (20:45 start) i mute było tuż przed tą godziną. Na serwer wszedłem w przerwie (ok. 21:40) i wika muta nie miała, powiedziałem o tym coli która weszła po chwili na serwer i odnowiła karę (ok. 21:45 może 50) Udałem się na drugą połowę i ok. 23 znów wszedłem. Wika znowu nie miała muta ._. dodam że jak ostatnio otrzymałem muta za 'ty gupku' w stronę andresha od cichegoshowa, to również kara zeszła szybciej, ale wtedy byłem święcie przekonany że to cichy zdjął karę. |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Kamplo napisał/a: | | wykluczyła również kupno unmute, a gdyby dostała od kogoś to chyba było by widać) Może coś się w pluginie zepsuło?? |
| Torek napisał/a: | | A jeżeli nie - możliwe, że czas nie został dobrze wczytany, bo pisałem go prostym sposobem, ale po updacie wszystkie bugi, błędy etc. zostaną naprawione. |
Nie mam pytań. Wiem w czym jest problem, zostanie to naprawione. |
|
 |
|
|