Wysłany: 15 Marzec 2017 Jakieś nieporozumienie
No hejka, co tu sie wyprawia? o co chodzi? nie grałem na żadnym serwie od około roku, więc miałem czas żeby zdać sobie sprawę że czas zacząć gdzieś od nowa, podnieść poziom jakiegoś innego serwa niż tamten na którym grałem (bo przecież grałem na tylko jednym serwie więc niby czemu jestem znanym złodziejem, jak nawet na głównym serwie Dnqa nie kradłem ja tylko neymar i erakles, bo wiemy o co ci chodzi [mati123]) too pomyślałem że pokecraft jest dobrym wyborem, gdyż zna mnie tu wielu ludzi, którzy nie mają o mnie negatywnych myśli (jeszcze jak dowiedziałem się że mają być gildie to mrrr<3).
@Edit. Dodatkowo kiedy mnie banowałeś to pracowałem z kolegami z tego serwa na moim prywatnym ts jak można poprawić i pomóc mechanice grania na tym serwie (walki itp). Więc zacząłem żałować wszystkich możliwych możliwości dlaczego bana dostałem.
jakieś nieporozumenie.png
Plik ściągnięto 22 raz(y) 55.86 KB
_________________ Gdybyś widział to co ja, to nie uwierzyłbyś jak na prawde bylo!
ban za całokształt oszustw i wyzwisk pod moim adresem. Nie akceptuje gry z takimi ludźmi jak ty, chroniąc też niewinnych graczy. Bez odwołania i dalszych negocjacji PERM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum