Wysłany: 8 Luty 2017 Prosze o mniejszy spawn Laprasów
Przeszkadzają mi te słodkie pokemony Laprasy niestety ale nie podoba mi się że jest on taki duży moglibyśćie jakoś ograniczyć ich spawn jak to było dawniej :)Mam nadzieje że przyjmiecie moją sugestie do serca i to zmienicie dziękuje i Pozdrawiam
Po co zmniejszać spawn Laprasików? Są bardzo przydatne. >Team ice/water< Dobrze ,że jest ich więcej. Kiedyś to łapać się nie dało bo bylo tak mało. Jak dla mnie powinien zostać taki resp laprasów jaki jest.
A może byś napisał gdzie uważasz, że ten resp jest za duży? Kiedyś żeby znaleźć laprasa trzeba było się namęczyć. Od nie dawna jest nowy ocean, byłem na nim trochę czasu i nie było laprasów, więc nie wiem o którym miejscu myślisz. (Może miałeś szczęście, że akurat się zrespiły)
Jak ostatnio widziałem ale nie pamiętam kiedy, Laprasy się nie respiły tak często, ja je widziałem rzadko kiedy. Ale się respiły w grupach np. po 3 lub 4 .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum