Witam serdecznie Administratora.
Mam pewną sprawę :)
Dzisiaj po powrocie ze szkoły jak zwykle chciałem sobie wejsc na server pokecraft.
Wczoraj przedłużyłem sobie vipa na miesiąc aby moc lepiej exspic moje pokemony które przygotowywałem do walk o odznaki.
No i kiedy Pokecraft mi sie załadował kliknąłem ,,Server Pokecraft.PL'' w celu zalogowania się.
i Wyskoczyła mi taka Wiadomosc jak ,,Zostałes zbanowany na nicku: songaleo''
na początku nie miałem pojęcia o co chodzi.
ale po chwili przypomniało mi się że taki nick miał mój kuzyn który był u mnie 2 tygodnie temu. Wtedy też zaczął on swoją gre na tym serverze. (gralismy na moim komputerze)
Nie mam pojęcia za co on dostał bana i co zrobił ale przez niego ja nie mogę sie zalogować na mój ulubiony server.
Wiec też naprawdę bardzo bym prosił o np: (Unbana dla niego ale za to Jaila na zawsze)
żebym mógł zalogowac sie na swoim koncie.
byłbym naprawde bardzo wdzięczny gdyby moja prosba została wysłuchana, gdyż naprawde server Pokecraft strasznie mi się spodobał i chyba jeszcze żaden server minecraft nie dawał mi tyle radosci co Pokecraft.
Dziękuje i Pozdrawiam serdecznie :)
PS: jesli Administracja lub ktos chcialby do niego kontakt to prosze pisać do mnie
mój nick:Wiktor_X
Ostatnio zmieniony przez Wiktor_X 23 Styczeń 2017, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum