Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Torek
26 Listopad 2016
pytanie do Denka;)
Autor Wiadomość
papla

Wysłany: 25 Listopad 2016   pytanie do Denka;)

Hej , okej zacznijmy od 1.kto jest właścicielem pokecrafta ? , 2. Chciałbym zaproponować , aby w podaniu u lidera sali były informacje jeszcze o : evs/ atakach/ naturkach ,( znam sie na tym ,i nie ukrywam że też jestem liderem sali , ale nie tu ;) , i może mógłbym też pomagać w rekru na sale , za zgodą Denka )

To all i pozdrawiam!

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 25 Listopad 2016   

1.Denek
2.nie
3.nie

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 25 Listopad 2016   

1.
Cytat:
za zgodą Denka )

2. Super, wiemy gdzie. Nie, my też się znamy, podziękujemy.

3. NIE. Domi wystarczy, denek weźmie sobie kogoś zaufanego, nie kolejnego randoma (z servera kmwtw).

Pozdrawiam, Razorr, dobrze, jak mnie nie znasz.

papla

Wysłany: 26 Listopad 2016   

Mi chodziło o POMOC w wybieraniu , a także aby w podaniu powinno się znajdować coś więcej niż same nazwy polemonow , ( a co do zaufania , to ja jestem zaufany ;) )

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Ja także jestem zaufany, były KidMod i 2x Lider Sali here. Nie musi, bo tak jak Ci napisałem w temacie o rekrutacji - liczy się siła pokemonów w walce, a nie szpan nimi w podaniu, by większość przeciwników powiedziało sobie na starcie: "On ma 31/31, dzięki, nie walczę".

Proszę Cię, mózgu użyj.

Cytat:
Rozumiem , i liczę się z tym , ale czy nie ważne jest u lidera dobry pokemon? Bo np. Ktos noa 6x100 pokemonow na sale z danym typem , i w jego składzie jest np. Ryhperior Serious 1 ataku z popsutymi evs i atakami . Wg. Lider powinien być ciężki , i również pokazywał siłę pokemonow w podaniu , jak iz w walkach.

To już tylko i wyłącznie jego sprawa jakie pokemony bierze, mamy sprawiedliwy system wybierania przeciwników (walki), wygrywa najlepszy, bądź jeżeli są przeciwnicy równi... No to na farcie :)
Nasi liderzy byli, są i będą silni, z racji tego, że wygrali walki (w większości przypadków, istnieją teraz 2 wyjątki). Ich poki co prawda nie są 31/31, ale tutaj wspomnę o moim jednym z najlepszych kolegów z PC - Ribu, który sam po krótce opisał, że miał poki 25/25, a nie 31/31 jak inni, a wygrał. Czemu? Bo miał bardzo dobrą taktykę. Później już tylko z płatka, kolekcjonowanie lepszego składu i wgl.

Pozdrawiam, licz się z tym, że i tak nie zostaniesz "pomocnikiem".

PS Jakby to do Ciebie jasno nie dotarło - nie Ty wybierałbyś lidera, wybierałyby walki. W sumie i tak byś nie wybrał, bo denek by Cię jasno nie dopuścił do takiego zadania, możliwość faworyzacji graczy et cetera.

papla

Nie ma faworyzacji . Ale chciałem zaproponować/zapytać , aby to też było uwzględniane w wyborze lidera , mózgu używam , więc nie zarzucaj mi tego , ze go nie używam...

Ps. Wiem że walki wybierają -.-

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6

papla napisał/a:
Nie ma faworyzacji . Ale chciałem zaproponować/zapytać , aby to też było uwzględniane w wyborze lidera , mózgu używam , więc nie zarzucaj mi tego , ze go nie używam...

Ps. Wiem że walki wybierają -.-

Do ps'ki - to po co nam osoba, która miałaby wybierać lidera? Jeżeli chodzi o bycie szefem liderów to Domi wystarczy, denek wybierze sobie kogoś ZAUFANEGO Z POKECRAFTA, nie z Jego innych serverów.

Nie będzie, bo Domi się nie zgodził, Domi tu o wszystkim decyduje. Serio, można już zamknąć, bo sensu to nie posiada.

PS Domi to Szef liderów.

papla

Ps. Tylko proponowałem , ;v , można zamknąć.

Ps. Ja do waszego sposobu nic nie mam, to tylko propozycja...

Torek
World is Mine

Bezsensowne starcie narcyzów. Zamykam, bo nie zdzierżę dłużej.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi