Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Torek 26 Listopad 2016 |
pytanie do Denka;) |
| Autor |
Wiadomość |
papla
|
Wysłany: 25 Listopad 2016 pytanie do Denka;)
|
|
|
Hej , okej zacznijmy od 1.kto jest właścicielem pokecrafta ? , 2. Chciałbym zaproponować , aby w podaniu u lidera sali były informacje jeszcze o : evs/ atakach/ naturkach ,( znam sie na tym ,i nie ukrywam że też jestem liderem sali , ale nie tu ;) , i może mógłbym też pomagać w rekru na sale , za zgodą Denka )
To all i pozdrawiam! |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 25 Listopad 2016
|
|
|
1.Denek
2.nie
3.nie |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
Wysłany: 25 Listopad 2016
|
|
|
1.
2. Super, wiemy gdzie. Nie, my też się znamy, podziękujemy.
3. NIE. Domi wystarczy, denek weźmie sobie kogoś zaufanego, nie kolejnego randoma (z servera kmwtw).
Pozdrawiam, Razorr, dobrze, jak mnie nie znasz. |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
papla
|
Wysłany: 26 Listopad 2016
|
|
|
| Mi chodziło o POMOC w wybieraniu , a także aby w podaniu powinno się znajdować coś więcej niż same nazwy polemonow , ( a co do zaufania , to ja jestem zaufany ;) ) |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
Ja także jestem zaufany, były KidMod i 2x Lider Sali here. Nie musi, bo tak jak Ci napisałem w temacie o rekrutacji - liczy się siła pokemonów w walce, a nie szpan nimi w podaniu, by większość przeciwników powiedziało sobie na starcie: "On ma 31/31, dzięki, nie walczę".
Proszę Cię, mózgu użyj.
| Cytat: | | Rozumiem , i liczę się z tym , ale czy nie ważne jest u lidera dobry pokemon? Bo np. Ktos noa 6x100 pokemonow na sale z danym typem , i w jego składzie jest np. Ryhperior Serious 1 ataku z popsutymi evs i atakami . Wg. Lider powinien być ciężki , i również pokazywał siłę pokemonow w podaniu , jak iz w walkach. |
To już tylko i wyłącznie jego sprawa jakie pokemony bierze, mamy sprawiedliwy system wybierania przeciwników (walki), wygrywa najlepszy, bądź jeżeli są przeciwnicy równi... No to na farcie :)
Nasi liderzy byli, są i będą silni, z racji tego, że wygrali walki (w większości przypadków, istnieją teraz 2 wyjątki). Ich poki co prawda nie są 31/31, ale tutaj wspomnę o moim jednym z najlepszych kolegów z PC - Ribu, który sam po krótce opisał, że miał poki 25/25, a nie 31/31 jak inni, a wygrał. Czemu? Bo miał bardzo dobrą taktykę. Później już tylko z płatka, kolekcjonowanie lepszego składu i wgl.
Pozdrawiam, licz się z tym, że i tak nie zostaniesz "pomocnikiem".
PS Jakby to do Ciebie jasno nie dotarło - nie Ty wybierałbyś lidera, wybierałyby walki. W sumie i tak byś nie wybrał, bo denek by Cię jasno nie dopuścił do takiego zadania, możliwość faworyzacji graczy et cetera. |
|
|
|
 |
papla
|
|
|
|
Nie ma faworyzacji . Ale chciałem zaproponować/zapytać , aby to też było uwzględniane w wyborze lidera , mózgu używam , więc nie zarzucaj mi tego , ze go nie używam...
Ps. Wiem że walki wybierają -.- |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| papla napisał/a: | Nie ma faworyzacji . Ale chciałem zaproponować/zapytać , aby to też było uwzględniane w wyborze lidera , mózgu używam , więc nie zarzucaj mi tego , ze go nie używam...
Ps. Wiem że walki wybierają -.- |
Do ps'ki - to po co nam osoba, która miałaby wybierać lidera? Jeżeli chodzi o bycie szefem liderów to Domi wystarczy, denek wybierze sobie kogoś ZAUFANEGO Z POKECRAFTA, nie z Jego innych serverów.
Nie będzie, bo Domi się nie zgodził, Domi tu o wszystkim decyduje. Serio, można już zamknąć, bo sensu to nie posiada.
PS Domi to Szef liderów. |
|
|
|
 |
papla
|
|
|
|
Ps. Tylko proponowałem , ;v , można zamknąć.
Ps. Ja do waszego sposobu nic nie mam, to tylko propozycja... |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Bezsensowne starcie narcyzów. Zamykam, bo nie zdzierżę dłużej. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|