Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 21 Listopad 2016 |
Wróciłem do gry |
| Autor |
Wiadomość |
ikul
|
Wysłany: 5 Listopad 2016 Wróciłem do gry
|
|
|
Witam, jakoś po roku, może więcej postanowiłem wrócić do gry. Mój nick to ikul.
Gdy ponownie pobrałem grę i chciałem wejść na serwer, gra poprosiła mnie o stworzenie konta, gdzie musiałem wpisać tylko hasło.
Wrzuciło mnie na nick ikul666 i muszę grać od początku.
Jest jakaś możliwość na przelogowanie się? Kolega, z którym gram także się zalogował i on ma dalej swoje konto. Z tego, co wiem, to konto wciąż działa, bo do SMS Shopu mogę się na nim zalogować. Login, hasło znam, ale cały czas loguje mnie na te nowe konto.
Jak mam się przelogować? Nie widzę takiej opcji w grze, może jakaś komenda? |
|
|
|
 |
Icekox1222
Wiek: 21 Dołączył: 17 Sie 2016 Posty: 55 Skąd: Polska,Oświęcim
|
Wysłany: 5 Listopad 2016
|
|
|
| MOże żle wpisałem lub było już dawno nowa Edycja servera trudno XD |
_________________ Icekox1222 |
|
|
|
 |
ikul
|
|
|
|
Nie może być. Kolega wszedł na stare konto bez problemu. Graliśmy razem, a jak pisałem wcześniej, na stronie login i hasło działa przy logowaniu do SMS Shopu, tylko w grze tworzy nowe konto, zamiast zezwolić na logowanie do starego konta.
Może jakiś Admin będzie wiedział, o co chodzi. |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
| Jak uruchamiasz launcher, to najpierw musisz wpisac wlasciwy nick, a potem klikasz "Graj" |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Listopad 2016
|
|
|
| Niemożliwe. Wpisując nick >>ikul<< logujesz się na nick ikul, a nie ikul666. Zastosuj się do porady Kratosa. Daj znać, może coś wykombinuję. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|