Więc tak . Zobaczylem ogłoszenie ze typek misiu10 kupi sh salamence którego mialem. Zaoferowal oferte sh dragonite . Ja może i troche naiwny poszedłem do wymiany i nacisnalem ready . Gosc zmienil szybko na innego poksa i ciach. Po moim sh salamence . Mam pare ss moze nie duzo ale wyraznie pisac odpowiesz ,,Dałem rade'' od złodzieja. Wtedy gosc zniknał . Pisalem po 5 minutach czy go odda pisal ze tak . Ale tym razem tez zniknąl. Prosze o szybkiego bana dla tego zlodziejaszka.
Beztytułu.png Dałem rade ten moment gdy gość ukradł salamenca.
Pisze w ss ze odda za godzine . Czekam juz caly dzien gdy go pytalem ,bo mielismy sie zamienic ja daje sh salamenca za sh dragonite pytalem go czy odda dragonita mowil ze sie nie oplaca a jak chcialem ze mojego poka oddal to juz nic nie napisal... Moze slaby ten ss ale prosze o ban dla misiu10
Razor'ek [Usunięty]
Wysłany: 22 Sierpień 2016
Bez ss nie jestesmy w stanie nic zdzialac, niestety temat do zamkniecia ;(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum