Wysłany: 7 Sierpień 2016 Zapomniałem Hasła do postaci
Grałem ostatnio ponad półtora roku temu .Postać ma nazwę KubaKacz . Na dowód wstawiam screeny . Jeśli chodzi o ip to myślę że jest inne ponieważ zmieniłem dostawcę internetu. Dodatkowo mogę pokazać rozmowę na e mailu z adminem
dowód 3.png
Plik ściągnięto 28 raz(y) 184.22 KB
KubaKacz dowód 2.png
Plik ściągnięto 18 raz(y) 192.38 KB
KubaKacz dowód 1.png
Plik ściągnięto 21 raz(y) 85.51 KB
Razor'ek [Usunięty]
Wysłany: 8 Sierpień 2016
Moim zdaniem te dowody sa dobre i konto odzyskasz.
a drugą sprawą jest też to że tam był taki sam temat tylko rok temu i także zapomnianym haśle i jeśli by coś nadal nie pasowało to mam zdj dawnego ip które powinno być zgodne z kontem KubaKacz
i kolejnym problemem jest to gdy chce przywrócić haslo do konta KubaKacz na forum tego co Ribu wysłał ssy które są z mojego komputera piszę mi żę "nowe haslo zostało utworzone. Otrzymasz email z informacjami jak je aktywować " i czekam już tak z dzień i nic mi na ten e mail nie przychodzi . Czy admin by mi mógł z tym pomóc wtedy już do końca udowodnię że to moje konto .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum