Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 21 Listopad 2016 |
7Days |
| Autor |
Wiadomość |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 30 Lipiec 2016 7Days
|
|
|
Cześć, to ja Remczak chciałbym ogłosić, iż wyjeżdżam nad morze. Od 31 czyli jutra do 07 czyli za tydzień. Wbijał na server będę może popołudniu m.in. 16-17 wieczorami 20-24 i rankiem 08-10. To miłego tygodnia wszystkim życzę i baj, pozdrawiam cały server pokecraft <3!
Od Remczaka.
PS. Myślę że przez ten tydzień nic się nie zmieni! A wgl po co to pisze jak bd wbijał ;-;? Dobra cześć wszystkim <3
Pozdrawiam Wszystkich Z Pokecrafta m.in. liderów, ashe, ole, monke, maxiora, toczina , administracje, wike! nuśka, Kacpra i wszystkich co lubię wgl, Założyciela Pokecrafta tego przepięknego serwera Denka, loti, cichy, zyczu. Bez was server był by niczym więc pozdrawiam cały server Pozdrooooooooooo!
No to cześć! |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Lipiec 2016
|
|
|
| Piszesz jak bys skonczyl grac |
|
|
|
 |
Aszka' [Usunięty]
|
|
|
|
| eldoka na wolno milych wakacji |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
| Miłych wakacji, przyjacielu. |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|