Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
17 Sierpień 2014
[ eventy pokecraft] Turniej pokecs 10.08.2014
Autor Wiadomość
cichy 

Wysłany: 6 Sierpień 2014   

Nie wiedzialem, ze sytuacja sie tak prezentuje. Przepraszam Cie za brak zrozumienia, ale to zirytowanie uczestnikow turnieju pokazuje tylko jak im na tym zalezy. Do tego jeszcze nikogo o takowej sytuacji nie poinformowales, wiec tez sie nie dziw, ze wszyscy sa zdenerwowani. Teraz, kiedy wyjasniles cala sytuacje, mysle, ze kazdy zrozumie i nie bedzie mial Ci dluzej tego za zle. Oczywiscie inni organizatorzy (mowie tutaj bardziej o Razorrku, bo denek raczej funduje nagrody) rowniez nie udostepnili rozpiski walk, ale czy mieli oni do tego dostep? Poza tym, chyba nikt nie wiedzial, ze cos tak strasznego Ci sie przytrafilo i wszyscy mysleli, ze sie tym zajmiesz... Jezeli nie mozesz zlapac denka, pamietaj, ze sa rowniez inni Admini i KidModzi, ktorzy, jezeli znajda chwile, moga Ci pomoc. Ja na przyklad chetnie bym pomogl, a zwlaszcza, ze sam w turnieju biore udzial :) Jeszcze raz przepraszam za brak zrozumienia i pretensje, jakie mialem do Ciebie, jednak skad mialem wiedziec, ze przytrafilo ci sie cos takiego? Mam nadzieje, ze nie bedziesz mial mi tego za zle i w koncu porzadnie zorganizujemy ten turniej.

Night4Evil 
Nightek

Wysłany: 6 Sierpień 2014   

Jeszcze tak dla sprostowania sytuacji dawałem informacje o stanie mojego zdrowia kilka razy oczywiście nie będę mieć ci tego za złe ponieważ sprostowałeś sytuację.

i tak przy okazji jak pisze posta powiem że ogarnięte wszystko dzisiaj w nocy jedynie na nowo kto z kim zrobię.

i jeszcze taki szczegół chodzi o to że jak macie zmiany w składzie to zedytujcie swego posta a nie piszcie mi to na pw wiadome jest to ze tego nie zapamiętam piszcie oraz o rozpadach ekip
w innym razie będą wyciągane konsekwencje

tak napomknę jeszcze zdanie kelona o ile dobrze pamiętam o tych godzinach jak ci 2 ekipy ten sam czas bd miały to co? to nic a jak ktoś ci powie dzisiaj nie jutro tez nie każdemu chce się czekać 3dni na walkę

cichy 

Wysłany: 7 Sierpień 2014   

O stanie Twojego zdrowia nie mialem pojecia, jak pewnie wszyscy, co mieli pretensje. Proponuje w sobote poinfomowac druzyny o walkach, bo wlasnie w sobote wracam do domu

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi