cichy

|
Wysłany: 6 Sierpień 2014
|
|
|
| Nie wiedzialem, ze sytuacja sie tak prezentuje. Przepraszam Cie za brak zrozumienia, ale to zirytowanie uczestnikow turnieju pokazuje tylko jak im na tym zalezy. Do tego jeszcze nikogo o takowej sytuacji nie poinformowales, wiec tez sie nie dziw, ze wszyscy sa zdenerwowani. Teraz, kiedy wyjasniles cala sytuacje, mysle, ze kazdy zrozumie i nie bedzie mial Ci dluzej tego za zle. Oczywiscie inni organizatorzy (mowie tutaj bardziej o Razorrku, bo denek raczej funduje nagrody) rowniez nie udostepnili rozpiski walk, ale czy mieli oni do tego dostep? Poza tym, chyba nikt nie wiedzial, ze cos tak strasznego Ci sie przytrafilo i wszyscy mysleli, ze sie tym zajmiesz... Jezeli nie mozesz zlapac denka, pamietaj, ze sa rowniez inni Admini i KidModzi, ktorzy, jezeli znajda chwile, moga Ci pomoc. Ja na przyklad chetnie bym pomogl, a zwlaszcza, ze sam w turnieju biore udzial :) Jeszcze raz przepraszam za brak zrozumienia i pretensje, jakie mialem do Ciebie, jednak skad mialem wiedziec, ze przytrafilo ci sie cos takiego? Mam nadzieje, ze nie bedziesz mial mi tego za zle i w koncu porzadnie zorganizujemy ten turniej. |
|