Wysłany: 16 Marzec 2014 Chat/Czat Mod
Witam mój pomysł to nowa rekrutacja (Czat/Chat Mod) ponieważ codziennie wchodzę na serwer i analfabetów więcej niż nie wiem czego tak wiem jest w Markecie ,,Nauczyciel,, który sprzedaje słownik kupiłem go sobie , ale analfabeci nie chętnie kupują go wiec może to dobry pomysł ? Zresztą nie tylko dla analfabetów tez dla tych którzy wyrażają się wulgarnie
dlatego są słowniki na serwie a czat mod to na serwery survival + frakcje bardziej by się nadawał a nie na serwery pokemon gdzie gra około 163 osoby to moja wypowiedź. ( od tego są moderatorzy)
YinianReload [Usunięty]
Wysłany: 16 Marzec 2014
Tyko trzeba brac pod uwage ze nie zawsze jest moderator/admin... Ja osobiscie jestem za przywróceniem komendy /mute Q.M. ;x Oszczedzilo by to czasu twozenia nowej rangi a starsi gracze wiedza ze kiedys Q.M. Posiadało dostęp do tej komendyi dobrze sobie z tym radzili
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum