Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kofi
6 Marzec 2014
Powrót
Autor Wiadomość
MrMagnus
Emperor Buildings

Wysłany: 4 Marzec 2014   Powrót

Cześć, może nie wszyscy mnie znają ale można powiedzieć że jestem jednym z ojców tego serwera, to właśnie ja zapoczątkowałem w dużej mierze projekt kanto, lecz przez sprawy maturalne musiałem zaprzestać działalności (teraz jestem po próbnych egzaminach i będę miał trochę więcej czasu) o czym wiedziała dawna ekipa, chciałbym powrócić do kontynuowania tego projektu na dawnych zasadach, o co pierw proszę to zmianę hasła właściwego konta o czym pewnie wie kofi ;) wszelkie szczegóły jeśli zechcecie obgadamy na ts czy pw, wasza wola jednak liczę że znowu zasilę serwer swoją pomocą ;]

admin 
Administrator

Wysłany: 5 Marzec 2014   

problem w tym, że dostałeś szansę kilka miesięcy temu i co zrobiłeś? Pamiętasz? Czy mam przypomnieć publicznie jak zburzyłeś pół mapki?

PS : byłeś ojcem poprzedniego serwera.

MineWildCraft

Na moje magnus powinien dostać drugą szansę. Był świetnym budowniczym i moderatorem.

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

„kontynuowanie tego projektu na dawnych zasadach”?? Moim zdaniem zasady panujące teraz sa lepsze

MrMagnus
Emperor Buildings

Tak przypomnij mi to bo nic sobie takiego nie przypominam, udowodnisz mi to? Moderatora nie chce, teraz wystarczy mi vip a jak odzyskam wasze zaufanie pomyślimy nad czymś w stylu architekta ;)

Ps. jak mogłem zniszczyć mapę skoro nie miałem praw od budowy na niej, projekty były wysyłane do damiana lub cestisa i to oni je wklejali, jedynym miejscem gdzie mogłem coś zbudować była moja działka.

YinianReload
[Usunięty]

Vipa mozesz sobie bez problemu kupić we własnym zakresie ^^ I przyznaje Krelonowi racje... Zasady które są teraz są 100 razy lepsze od poprzednich ^^

Felixtsao2k10 
Wampirka c:

tylko tyle powiem że bez sensu, zasady które są teraz są najlepsze. Na poprzednim serwerze zrobiłeś rozpierduchę za przeproszeniem.

MrMagnus
Emperor Buildings

Jeszcze raz, jak mogłem cokolwiek zniszczyć skoro nie miałem praw do budowy na mapie! Jedynym miejscem gdzie mogłem budować na serwerze była moja działka. Nawet projekty nie były robione na serwerze tylko na moim hamaku, wysyłałem je damianowi lub cestiaowi i to oni je wklejali...

admin 
Administrator

Magnus - ja piszę o nowej edycji, kiedy wszedłeś na 2 dzień po otwarciu, przywróciliśmy Ci z Kofim prawa i .... się zaczęło (niektórzy pamiętają).

MrMagnus
Emperor Buildings

To wyjaśnia sprawę czemu na koncie mrmagnus miałem inne hasło.. kofi mi je wczoraj nawet zmieniał. gdybyś wiedział to mówiłem cestisowi że zawieszam działalność z powodu matury. Ktoś podszył się pod mnie i narozrabiał. Ja mogę powiedzieć z czystym sumieniem że nie zrobiłem nic złego bo od września nie grałem na kompie. Poza tym ja jak gram jestem na ts zawsze i jeżeli bym chciał funkcje moją dawna napisal bym na forum czy powiedział to na ts..

Kofi

Wysłany: 6 Marzec 2014   

No to chyba zamykam,wszystko wyjaśnione :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi