Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 12 Lipiec 2017
|
|
|
Zamykam Rekrutacje na liderow sal Ice drgon grass psychic poison Bug
Otwarte Rekrutacje :
Rock - 15.07
Fire -15.07
Electric - 17.07 |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
|
|
|
Witam, tu alusia i chciałabym zostać liderką sali Fire <3
Coś o mnie:
Mam na imię Alicja. Mam 14 lat (w sierpniu 15 :3). Najbardziej interesuje się muzyką. Kocham śpiewać chociaż według mnie za bardzo mi to nie wychodzi. Zaczęłam robić covery z różnych piosenek oraz openingów z anime. W wolnym czasie lubiłam rysować, ale w tej chwili przestałam, ponieważ zbieram na tablet graficzny, dzięki któremu będę mogła rysować w programach komputerowych. Lubie takie gry jak League Of Legends, Undertale, Skyrim, Overwatch, Saits Row IV i wiele innych.
Dlaczego ja ?
Jestem:
- miła,
- przyjacielska,
- uczciwa,
- pomagam innym graczom.
Jeżeli ma mi ktoś powierzyć tajemnice to dotrzymuje słowa.
Na serwerze gram już ponad 3 lata i według mnie Pokecraft to najlepszy serwer pokemon jaki znam.
Dlaczego ten typ ?
Według mnie, fire to najlepszy typ jaki istnieje. Zawsze go uwielbiałam i nigdy nie zmienię swojego zdania. Kiedy weszłam pierwszy raz na serwer, jako startera wybrałam oczywiście Charmandera. Nie ważne w jakie pokemony bym grała i tak wybiorę startera typu fire. Jeżeli mam zostać liderką to tylko fire, żadnego innego typu bym nie wybrała. Moim ulubionym pokemonem jest Delphox, ponieważ nie tylko jest piękny, ale jest zarówno typu fire, jak i psychic. Poznaje dużo różnych ataków m. in.: Shadow Ball i Psychic.
Czy byłam karana ?
Niestety tak. Nawet dwa razy miałam bana. Pierwszy ban nie pamiętam za co był, ponieważ dostałam go bardzo dawno, a drugi został wyjaśniony + dzisiaj pytałam się denka czy mogę startować na lidera i mi pozwolił.
Ps jeżeli będę wchodziła dwa razy w tygodniu, a mianowicie w weekendy to to nie przeszkodzi w byciu liderem ? |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| alusia - Poprawa (Dlaczego ten typ) |
 |
|
|
|
 |
alusia106106

|
|
|
|
Witam, tu alusia i chciałabym zostać liderką sali Fire <3
Coś o mnie:
Mam na imię Alicja. Mam 14 lat (w sierpniu 15 :3). Najbardziej interesuje się muzyką. Kocham śpiewać chociaż według mnie za bardzo mi to nie wychodzi. Zaczęłam robić covery z różnych piosenek oraz openingów z anime. W wolnym czasie lubiłam rysować, ale w tej chwili przestałam, ponieważ zbieram na tablet graficzny, dzięki któremu będę mogła rysować w programach komputerowych. Lubie takie gry jak League Of Legends, Undertale, Skyrim, Overwatch, Saits Row IV i wiele innych.
Dlaczego ja ?
Jestem:
- miła,
- przyjacielska,
- uczciwa,
- pomagam innym graczom.
Jeżeli ma mi ktoś powierzyć tajemnice to dotrzymuje słowa.
Na serwerze gram już ponad 3 lata i według mnie Pokecraft to najlepszy serwer pokemon jaki znam.
Dlaczego ten typ ?
Według mnie, fire to najlepszy typ jaki istnieje mimo, że na serwerze nie ma za dużo pokemonów oraz legend z tym typem, ale i tak uważam, że są najciekawsze. Zawsze uwielbiałam fire i nigdy nie zmienię swojego zdania. Kiedy weszłam pierwszy raz na serwer, jako startera wybrałam oczywiście Charmandera. Nie ważne w jakie pokemony bym grała i tak wybiorę startera tego typu. Jeżeli mam zostać liderką to tylko fire, kiedyś też tak myślałam i myślę do dziś. Moim ulubionym pokemonem jest Delphox, ponieważ nie tylko jest piękny, ale jest zarówno typu fire, jak i psychic. Poznaje dużo różnych fajnych ataków m. in.: Shadow Ball oraz Psychic.
Czy byłam karana ?
Niestety tak. Nawet dwa razy miałam bana. Pierwszy ban nie pamiętam za co był, ponieważ dostałam go bardzo dawno, a drugi został wyjaśniony + dzisiaj pytałam się denka czy mogę startować na lidera i mi pozwolił.
Mój team Fire:
- Chandelure,
- Blaziken,
- Infernape,
- Arcanine,
- Volcarona,
- Sh Magmortar.
Ss z pokemonami w załączniku.
Ps jeżeli będę wchodziła dwa razy w tygodniu, a mianowicie w weekendy to to nie przeszkodzi w byciu liderem ?
2017-07-12_15.27.33.png
|
 |
| Plik ściągnięto 26 raz(y) 674.82 KB |
|
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
IgorexMix
Gienio12345
|
Wysłany: 12 Lipiec 2017 Hej jestem Igor i mam 13lat i chce zostać liderem sali fire.
|
|
|
Trochę o mnie to.
Chce nim zostać ponieważ bardzo lubię pokemony typu fire. Nigdy nie miałem bana ani nic innego. A poza tym lubię bardzo pokemony typu fire. Mój nick w grze to. Dla mnie pokemony typu fire są najlepszę bo są fajne. I są super i bardzo lubię. Już od dawna lubiłem pokemony typu fire.
A mój team to:
-Flareon
-Magmortar
-Blaziken
-Houndoom
-Infernape
-Emboar
http://imgur.com/a/zHlE4
Dlaczego ja:
1.Dużo gram na serwerze pokecraft.pl.
2.Lubię pokemony.
3.Nie byłem karany na serwerze.
4.Znam się na pokemonach.
Dlaczego lider sali fire.
Dlatego że moim starterem był torchic.A poza tym lubię pokemony typu fire. Są dla mnie najlepsze. Bardzo je lubię i to tyle.
Mój nick w grze to Gienio12345 |
|
|
|
 |
Maciek1141
|
Wysłany: 12 Lipiec 2017 Rekrutacja lider Rock
|
|
|
Coś o sobie :
Nazywam sie Maciek i chciałbym zostać liderem sali Rock. Mam 14 lat .Dominik pisałeś mi żę nie musze jeszcze raz wysyłać tego posta ale postanowiłem to zrobić bo jest to dla mnie okazja do jego poprawy.Bardzo lubię pokemony a szczególnie najnowszą generację z regionu alola.Dostałem to konto od kuzyna niecałe 2 miesiące temu.On także próbował kiedyś zostać liderem sali lecz mu sie to nie udało.Jestem bardzo aktywnym graczem. Gram minimum 2 godziny dziennie. Posiadam dużą drużynę pokemonów na 100 lvl. Gram już bardzo długo na tym serwerze. Mimo iż konto to otrzymałem niedawno posiadałem własne konto.W pokemony gram już od dłuższego czasu nie zawsze pixelmony lecz czasem grałem w różne gry na konsole nintendo ,pokemon go, stare gry przeglądarkowe,pokemon duel. Bardzo dobrze znam pokemony 1 i 2 generacje znam praktycznie na pamięc (typy i nazwy). jak narazie nie posiadam na działce areny lecz moge ją w każdej chwili wybudować :D. Mój kuzyn nieudolnie kandydował na lidera, ponieważ nawet nie przeczytał regulaminu. Mam nadzieje że przez jego błędy ja nie ucierpię.
Dlaczego akurat ten typ?
Wybrałem ten typ , ponieważ wiele bardzo mocnych silnych starożytnych pokemonów jest akurat typu kamiennego.W swoim pokoju na ścianie posiadam plakat Rhydona. A pozatym moim ulubionym liderem sali w anime był Brock. Ponadto moim ulubionym pokemonem jest Rhydon. Uwielbiam pokemony skamieliny. Między innym to przyczyniło się do mojej kandydatury na lidera sali Rock.
Czy byłeś karany?
Odpowiedź jest prosta mianowicie Nie nie byłem karany.Zachowuje sie kulturalnie na czacie staram sie pomagać innym graczom w miare moich możliwości.
Co mi się podoba w tych pokemonach?
W tych pokemonach podoba mi się to że są niezmiernie silne i wytrzymałe. Mają bardzo ciekawe mieszaniny typów jak np : Archeops-Rock,Flying lub Carracosta- Rock,Water. Takie mieszaniny typów pozwalają im na nauczenie się ogromnej ilości ataków nie tylko typu Rcok ale i Flying, Water,Bug i wielu innych.
Dlaczego ja?
Jest to bardzo dobre pytanie. Wiem że jest mnóstwo osób ,które chciałoby zostać liderem sali. Ale czuje że na to stanowisko powinna objąć osoba odpowiedzialna, która zna sie na pokemonach,pomaga innym graczom. Właśnie dlatego piszę to podanie,ponieważ czuję że jestem taką osobą i że mam szanse na objęcie tego stanowiska.
Moja drużyna pokemonów to :
Rhydon
Carracosta
Bastiodon
Rampardos
Armaldo
Archeops
Link : http://vlep.pl/9npwd6.png |
|
|
|
 |
FocusHD
|
Wysłany: 12 Lipiec 2017 Re: Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock,
|
|
|
| dominik493 napisał/a: | W nawiązaniu do Waszej cennej sugestii Walk z Liderami Sal otwieramy rekrutacje!
Szukamy ogarniętych graczy znających się na pokemonach, posiadających czas na grę i wyzwania ;)
Co wymagamy?
* Sześć pokemonów pod wybraną sale (Pokemony nie mogą się powtarzać i muszą mieć 100 poziom)
* Aktywność (Minimum 2-3h dziennie)
* Kultura osobista (Gracz łamiący regulamin nie ma szans na zostanie liderem)
* Prowadzenie walk w sposób uczciwy (zakaz potek, revive, choice i innych wspomagaczy, które wpływają na wynik walki)
* Sala do walk na własnej działce (dot. liderów, którzy nie mają sali w Kanto).
Normalne nazwy na Pokemonach (Np. Crustle to Crustle)
Gdy podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone lider otrzymuję specjalną range podobną do vip, odznaki, własną sale oraz co najważniejsze: Pelerynkę!
Rock - Rekrutacja Obrazek
Water - Cola10 Obrazek
Electric - Rekrutacja Obrazek
Grass - Zamknięta Obrazek
Poison - Zamknięta Obrazek
Psychic - Zamknięta Obrazek
Fire - Rekrutacja Obrazek
Ground - Plonacy Obrazek
Flying - Kamplo Obrazek
Bug - Zamknięta Obrazek
Normal - Shrooms6 Obrazek
Fighting - KeyEno Obrazek
Steel - Pelson Obrazek
Ice - Zamknięta Obrazek
Ghost - Dominik493 Obrazek
Dragon - Zamknięta Obrazek
Dark - kaluza00 Obrazek
Podania proszę składać w tym temacie :) Link z pokami, napisać coś o sobie i dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać na lidera! |
2017-07-12_18.46.12.png Cześć jestem Remik i mam 14 lat. Gram na pokecrafcie od 2016-17. Nie byłem w żaden sposób karany.
Dlaczego Rock? Ponieważ pokemony tego typu bardzo mi się podobają ze względu na ich wygląd.I podobałam mi się postać Brocka z anime. Po za tym nie mam za |
 |
| Plik ściągnięto 24 raz(y) 222 KB |
|
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
|
|
|
Elo (o bosz jak dawno nie pisałem podania xd)
Coś o mnie:
Jestem Jakub/Kuba/dinostorm/dino/Fox/FoxExtreme/Bez zebny john- Jak kto chce :D
No ogólnie mam 14 lat, 172 wzrostu brązowe oczy i... ale to nie ważne ^^
Lubię chodzić na siłownię i jeździć na rowerze. Ogólnie każdy mnie chyba zna ^^
Czemu Rock?
Tu się pojawia najczęstsze pytanie- Dlaczego ten typ?
Wybrałem Rock ponieważ jest to mój ulubiony typ. Posiadam również duże przywiązanie z tym typem, ponieważ był to pierwszy lider jakiego wygrałem.
Będąc liderem tej sali szkoliłem się w walkach, uczyłem się jak dobierać ataki i pokemony do różnych taktyk, ulepszałem swój zespół, dlatego teraz jest jaki jest ^^
Do pokemonów tego typu przekonał mnie mój pupilek Tyranitar, którego niestety nie ma z nami obecnie na serwerze ;c Lubię ich atak oraz obronę, czasem cenię też szybkość.
Ogólnie lubię zbierać kamyczki nad morzem, szczególnie te gładkie, ponieważ są przyjemne w dotyku (Tak wiem chora pasja xd)
Czy byłem karany?
Hmm, dajcie mi 5 min, pomyślę... Nie, raczej nie ^^
Dlaczego ja?
To jest dobre pytanie!
Wydaje mi się, że będę dobrym liderem sali kamiennej, ponieważ:
-Raz już byłem liderem tej sali
-Straciłem wtedy mało odznak
-W swojej karierze byłem 3 razy liderem oraz KidModem, więc ogarniam co i jak
-Można mi ufać
-Nie mam naturalnych wrogów xd
Moje skałki:
1. Rhyperior
2. Armaldo
3. Archeops (może ulec zmianie)
4. Kabutops
5. Bastiodon
6. Golem
Tu dowodzik na to, że posiadam te pokemony --> http://imgur.com/a/i3Qh0 |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
dino - Poprawa
IgorexMix - Niezaliczone
Maciek1141 - Niezaliczone
FocusHD - Niezaliczone |
 |
|
|
|
 |
Maciek1141
|
|
|
|
| Dlaczego mam niezaliczone? Napisałem wszystko porawnie,starałem się jak najlepiej i jak najbardziej rozwinąć :/ |
_________________ Pierwsza mega ewolucja na serwerze
25.07.2017 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| Słabo napisałeś o samym typie rock kolego :) |
 |
|
|
|
 |
Maciek1141
|
|
|
|
| A mogłbym poprawic ;)? |
_________________ Pierwsza mega ewolucja na serwerze
25.07.2017 |
|
|
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
| Takie pytania na pw, nie pisz nie potrzebnych postow w wydziale liderow sal skoro dominik powiedzial niezaliczone to nie znaczy niezaliczone ;v |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
alusia106106

|
|
|
|
No to jeszcze raz. Mam nadzieje, że teraz będzie dobrze ;)
Dlaczego ten typ ?
Według mnie, fire to najlepszy typ jaki istnieje mimo, że na serwerze nie ma za dużo pokemonów oraz legend z tym typem, ale i tak uważam, że są najciekawsze. Typ fire można łatwo skontrować m. in. Infernape'em i Blaziken'em, którzy poznawają atak Earthquake. Magmortar posiada dużo hp i jest dobry na pokemony takie jak Starmie albo Gyaradosy. Ten typ uwielbiam również za to, że kontruje aż 4 typy, a mianowicie Steel, Bug, Grass i Ice. Moim ulubionym pokemonem jest Delphox, ponieważ nie tylko jest piękny, ale jest zarówno typu fire, jak i psychic. Poznaje dużo różnych fajnych ataków m. in.: Shadow Ball, Psychic i dobry atak fire czyli Flamethower. Jeżeli mam zostać liderką to tylko fire, kiedyś też tak myślałam i myślę do dziś. |
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 13 Lipiec 2017
|
|
|
Nie wiedziałem co mam napisać, ale chyba chodziło o to xd
Dlaczego ten typ?
Wybrałem ten typ, ponieważ jest on moim ulubionym. Do tego typu przekonał mnie mój pupilek Tyranitar, którego nie ma z nami na serwerze. Lubię w nim wygląd, statystyki oraz instynkt. Grając w pokemon Omega Ruby pokonałem nim całą Ligę Pokemon, co utwierdziło mnie w przekonaniu, że jest to najsilniejszy pokemon jakiego można posiadać. Z pokemonami typu Rock można stworzyć wiele różnych taktyk, kombinacji ataku, nawet boosty, do niektórych potrzebne są specjalnie zdolności, które nie łatwo znaleźć. Mam specjalnie taktyki na kontry, ale do tego potrzebuje jednego pokemona, który mam nadzieje dojdzie po Update.
Swoich taktyk raczej nie będę zdradzał, ponieważ ktoś mógłby je wykorzystać albo odeprzeć.
Typ ten posiada również różne połączenia np: Water/Rock, Rock/Ground, Rock/Grass, to mnie w nich ciekawi i interesuje, ponieważ to daje możliwość dobrania większej ilości ataków i odparcia większości kontr jakimi są Water, Grass oraz zboostowane pokemony.
Zdolność Sturdy daje możliwość przeżycia dowolnego ataku i zadania swojego ciosu, przez co przeciwnik ma również szansę na przegranie. Nie zapomnijmy również o Solid Rock, który bardzo się przydaje, ponieważ taki Rhyperior ma szanse przeżyć od Energy Balla.
W pokemonach Rock lubię ich wygląd, cenię atak oraz obronę, ale kocham ich nieugiętość.
Mój nick jest powiązany z dinozaurami, czyli jest również powiązany z kamieniami, ponieważ jak wiadomo kości dinozaurów znajduje się głęboko pod ziemią, czasem w wielkich skałach, dlatego mówi się skamieniałości.
W prawdziwym życiu lubię kolekcjonować kamyki, szczególnie te znad morza, ponieważ są bardzo gładkie i przyjemne w dotyku. Lubię chodzić bo kamiennych drogach, wpinać się na duże (nie wysokie) kamienie, oraz rozłupać sobie takich parę.
Liczę, że tym razem jest ok |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|