Zamknięty przez: admin 11 Lipiec 2017 |
Skarga na Cole |
| Autor |
Wiadomość |
admin
Administrator
|
Wysłany: 11 Lipiec 2017
|
|
|
proszę nie wypowiadać się anonimowo
proszę o nie zmienianie tematu - dotyczy on coli |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
| Denku to jest tygrysica. |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
| Powiem tyle tygrysica, nie wiem dlaczego mnie nie lubisz/co ci zrobilam. Ale to co robisz jest zalosne. Robienie specjalnie nowego konta na pc i prowokowanie mnie abym dostala degrada nie jest fajne. Moja ortografia ,hmm mamy w tych czasach duzo dyslektykow itd ale chyba nie musze ci sie tlumaczyc o moich wadach? |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
AndreSHH
|
|
|
|
| Denku, czy jeżeli az tyle osob ma uwagi co do zachowania Coli to czy dla Ciebie to naprawde wyglada na nienawisc z naszej strony? Za kazdym razem Nikola probuje wybrnac w ten sam sposob, ze zawsze jest ofiara i to wszyscy sie na nia uwzieli. Przy calej sprawie z TS'em bylo tak samo. Moim zdaniem jezeli szanujesz swoich graczy powinienes tez wziac sobie ich zdanie do serca. |
|
|
|
 |
arejczx5
|
|
|
|
Uwzieliście się na nią jak cholera, zazdrość Was zżera aż tak mocno, że ma tego kidmoda? To jest zwykła zazdrość, kazdy z Was jest toksyczny i niemiły, Andre, Ty szczególnie, więc skarga nie na miejscu. Uspokójcie się wszyscy bo ten serwer doprowadzicie do końca takimi skargami na innych, jak nie umiecie z innymi się dogadać to proste ./ignore a nie skargi, zaczynacie się bawić w patrykozaura i Xardixa?
Przemyślcie lepiej co Wy robicie. Nikt z Was nie jest święty, na błędach się uczymy. |
|
|
|
 |
_Amelia08_
Ta raczej pozytywna

Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lis 2013 Posty: 270 Skąd: Pokeball ^^
|
|
|
|
| Denku, naprawdę, to już się robi śmieszne. Wypowiedział się tu nawet hamtarek który zazwyczaj jest bezstronny, ale najwidoczniej zauważył co się dzieje. Istnieje tu jakakolwiek demokracja? Dlaczego uważasz, że to z nienawiści? Dlaczego miałabym nienawidzić Coli? Nie zrobiła mi nic, hamtarkowi także. A co do Ciebie Arejcz, przykro mi, ale nie jesteś obeznany w temacie i nie do końca rozumiesz całą sytuację. Zapewniam, że to nie jest "uwzięcie się". Tłumaczyłam Ci Denku w smsie dlaczego Ty nie dostawałeś skarg, przeczytaj ponownie i wtedy zrozumiesz. A wiesz że może nawet lepiej? Po co kazałeś pisać skargę którą i tak masz zamiar olać i nawet nie przyglądać się jej zachowaniu. |
_________________ Potrzebujesz pomocy lub masz pytanie? Pisz! vv
E-mail: [email protected]
Zapraszam do naszej facebook'owej społeczności pokecrafta! vv
FB: https://www.facebook.com/pokecraftpl/?fref=ts
“Nie możesz mieć lepszego jutra, jeśli cały czas myślisz o wczoraj”.
~Charles F. Kettering
 |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
|
|
|
Ja rozumiem że denek jako admin szanuje swoich przydupasów (mod/kidmod) bo pilnują rzekomo porządku ale przeginają jak sama amelka wspomniała na cola było już dużo skarg które trafiały do niej olewała je i sama się przekonała jaka jest i dlaczego sa skargi na nią Denku nie siedzisz na ts na pc tak naprawde nie wiesz co sie dzieje tu i tu ale od razu zaczynasz jej bronic nie zapoznając się z wszystkim co sie dzieje { arejcz ty tu chyba masz najmniej do powiedzenia )
jeśli chodzi o zazdrość to jedynym który jest zazdrosny o km coli do sava :p
mówicie że przez dramy serwer upadnie nie wiem czy wiecie ale ten serwer powstał na dramach
trudno jest nie robić zadymy jak 13-nastolatka dostaje odrobine władzy i zaczyna szaleć bo myśli że jest ponad wszystko a jak ktoś sie sprzeciwic to znaczy że sie uwziął na mnie *płacz* *płacz*
(tygryska v2 ) to jest ŻAŁOSNE + tak ode mnie nikt nie chce być km bo żałosnym jest lizanie wszystkim dupy dla kilku permisji w minecrafcie |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
arejczx5
|
|
|
|
| Dlaczego sądzisz, że ja mam najmniej do powiedzenia? no powiedz. I tak ten serwer upada, denku powinieneś coś zrobić bo zobacz kiedyś było po 120 osób, powinieneś dac unban każdemu to by dużo osób zaczęło grać i starych i nowych. Chociaż w sumie, i tak minecraft upada tak samo jak ten serwer. Nie pozdrawiam. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
nie olałem - napisaliście , daliście dowody (które de fakto nimi nie są), zaproponowałem Wam rozejm, ale wy obżarliście się i odeszliście z serwera - to chyba o czymś świadczy, że postępujecie tak wtedy jak "waszej grupce" idzie coś nie po waszej myśli.
Scenariusz do przewidzenia - już kiedyś zrobiłaś to samo amelka. Brawo ty :)
Zamykam i pozdrawiam.
PS: powiem na końcu skąd moje obiektywne spojrzenie na tą sytuację !
Widziałem logi jak pisałaś Andreshowi : denek mi ufa, mam bardzo duży wpływ na niego ...
Więc jak widzisz nie masz ... :( |
 |
|
|
|
 |
_Amelia08_
Ta raczej pozytywna

Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lis 2013 Posty: 270 Skąd: Pokeball ^^
|
|
|
|
| Szkoda że nie sprawdziłeś tych logów dokładnie jak pisałam że nigdy nie dam Cie wykorzystać, to że nie chce by ktoś Cie skrzywdził, ale widzisz, potrafisz niszczyć nie tylko ten serwer i ty o tym powinienes wiedziec najlepiej ;) szerokiej drogi |
_________________ Potrzebujesz pomocy lub masz pytanie? Pisz! vv
E-mail: [email protected]
Zapraszam do naszej facebook'owej społeczności pokecrafta! vv
FB: https://www.facebook.com/pokecraftpl/?fref=ts
“Nie możesz mieć lepszego jutra, jeśli cały czas myślisz o wczoraj”.
~Charles F. Kettering
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| w innym kontekście było to napisane i nic nie było o krzywdzeniu. Co do krzywdzenia to chyba jesteś w tym lepsza - bo to 2 raz jak odchodzisz z fochem. Może Ci kiedyś minie - czego Ci z całego serca życzę. |
 |
|
|
|
 |
|
|