Zamknięty przez: admin 10 Lipiec 2017 |
Ban |
| Autor |
Wiadomość |
Lis_Nikusia
Jestem ciaaaastkiem!

|
Wysłany: 10 Lipiec 2017 Ban
|
|
|
Witam wszystkich!
Jestem Nikola, grałam pod nickiem nikusia658. Otóż chciałabym ponownie poprosić o unban'a.
Dostałam go, ponieważ Glorek (o ile dobrze pamiętam jego nick, ale sądzę, że każdy wie o kogo chodzi) napisał do mnie prywatną wiadomość żebym weszła na inny serwer.
Odpowiedzi nie napisałam, bo nawet nie zdążyłam. Zostałam od razu zbanowana pod treścią ''reklama'', a chciałam dodać, że nie miałam żadnego wpływu na to, czy on do mnie napisze czy nie, bo wiadomość została wysłana bez wcześniejszego drążenia tematu.
Powiem, że do dziś ban mnie zadziwia, bo wciąż nie potrafię zrozumieć z jakiego powodu go dostałam.W każdym razie chciałabym poprosić o odbanowanie tamtego konta oraz przeprosić, jeśli zachowałam się w jakikolwiek sposób nieodpowiednio. Z góry dziękuje.
Pozdrawiam, Nikola. |
_________________ Umbreon x Kurama
 |
|
|
|
 |
BaT69

|
Wysłany: 10 Lipiec 2017
|
|
|
| Mam nadzieję, że to tylko nieporozumienie. Dużo grałem z Nikusią i dobrze wspominam te czasy. Pozdrawiam cieplutko. ♥ |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
Glorek
Genji main

|
|
|
|
Liczę na unban dla ciebię, przyznaję się, że razem ze mną dostałaś bana za to, że napisałem do ciebie prywatną wiadomość i podałem pewien serwer, za co oczywiście jak najbardziej przepraszam.
Poza tym ja, który jestem odpowiedzialny za całe to wydarzenie dostałem un bana, więc nie widzę powodu dla którego nikusia nie mogłaby go otrzymać. |
_________________ Kocham overwatch
Gengu main
"Jesteś tak gorąca jak chodnik w izraelu"~jakiś romantyk z majnkrafta
 |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
| Nika powinna miec ub bo w sumie ma bana za nic, zreszta jest bardzo mila i ciepla osoba ktorej mozna zaufac ♥ |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|