Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
Greninja_Water
|
Wysłany: 5 Lipiec 2017
|
|
|
Wstęp:
Witam! Nazywam się Jan mam 15 lat, mój nick na Pokecrafcie: Greninja_Water. Kiedyś dużo czasu spędzałem na serwerze. Jak byłem młody to oglądałem pokemony obsesyjnie i zbierałem Pokemon Tazo (takie krążki). Lubię też inne gry np. League of Legends, interesuje się też piłką nożną.
Dlaczego typ rock?:[/color]
Uważam, że typ rock jest najmocniejszym typem w całej grze. W prawdziwym życiu skała też jest mocniejsza niż np. woda (jak ktoś rzuci w ciebie takim dużym kamieniem to boli) Zawsze lubiłem ten typ a w szczególności Archeopsa. Wszystkie pokemony skamieliny są też typu rock
Dlaczego ja?
-Jestem aktywny
-Nie najgorsze doświadczenie
-Jestem pomocny
-Mam dużo czasu w wakacje
-Jestem życzliwy i uczciwy
Mój team:
- Gigalith
- Crustle
- Archeops
- Aggron
- Rampardos
- Rhydon
Mam nadzieje na rozpatrzenie mojego podania :)
(Po napisaniu podania nastąpiła zmiana z Forretressa na Rampardosa)
http://screenshot.sh/n7QvaVtYkdyWH |
| Ostatnio zmieniony przez Greninja_Water 5 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gruby2003
|
Wysłany: 5 Lipiec 2017
|
|
|
Witam
Czy mogę poprosić o rozpatrzenie mojej poprawy?
Innych podania zostały rozpatrzone, ale tylko moje nie. |
_________________ Nie przestajemy się bawić, bo się starzejemy. Starzejemy się, bo przestajemy się bawić.
~~George Bernard Shaw
 |
|
|
|
 |
Shereder
|
Wysłany: 6 Lipiec 2017 Podanie na lidera sali Fire
|
|
|
Cześć nazywam się Dawid i mam 13 lat a na serwerze jestem Shereder. Gram na serwerze od półtora roku a na serwerze jestem prawie codziennie a teraz w wakacje będe codziennie nawet od rana bo jestem ,,Rannym Ptaszkiem''
Nigdy nie byłem karany mutem , kickiem i jailem. Jestem na serwerze prawie codziennie.
Dlaczego typ Fire?
Pokemony typu fire od początku były moimi ulubionymi.Zawsze gdy grałem w pokemony fire red lub inne emulatory wybierałem startera typu fire . W anime bardzo spodobał mi się pokemon Houndoom i dlatego nie mogło go zabraknąć w moim składzie. Ogółem do pokemonów typu fire mam taki pewny sentyment z dzieciństwa. Znam słabości pokemonów typu fire i znam mocne strony. Moja wiedza na temat tego typu nie jest mała że do VI generacji wprowadzono 59 Pokemonów tego typu. Zazwyczaj przybierają formy lawy lub ognia, także częściowo. Niestety, co by nie mówić o ich sile rażenia, są słabe w obronie przeciwko najpopularniejszym typom: wodnym, ziemnym i kamiennym. Wszystkie zalety ognistych Pokemonów odnoszą się do ich ataków oraz możliwości podpalenia, które daje nam pewną przewagę w walce. Ogień jest szczególnie efektywny na stal, która oferuje Pokemonom możliwie wysoką defensywę, ale zapominające o specjalnej obronie. Wachlarz możliwości jeśli chodzi o ataki jest ogromny. Najpotężniejszymi atakami typu fire są Fire Blast, Eruption, V-create, Searing Shot, Inferno, Overheat, Flare Blitz oraz Flamethrower. Opowiem teraz o moim ulubionym pokemonie. Houndoom jest typu Ciemność i Ogień. Pokemon został wprowadzony w II generacji. Może Mega ewoluować w Mega Houndooma używając Houndoominite . Houndoom jest koloru czarno białego z pomarańczowym pyskiem i podbrzuszem. Ma małe, czerwone oczy i czarny nos. Wokół jego szyi jest biała opaska z małą zawieszką w kształcie czaszki na jego gardle.
Dlaczego to właśnie ja mam zostać liderem sali?
-Jestem uczciwym graczem
-Wiem dużo na temat pokemonów, znam ich słabości i mocne strony
-Dzięki mojej wiedzy na temat pokemonów staram się pomagać innym graczom na serwerze
-Jestem ogarnięty
-Mam sporo wolnego czasu dzięki czemu jestem na serwerze nawet około 12 godzin
-Jestem solidny
Mój skład pokemonów :
-Houndoom (mój ulubiony pokemon)
-Sh Charizard
-Charizard
-Typhlosion
-Flareon
-Blaziken
Link do obrazka: http://imgur.com/a/UuTBs |
| Ostatnio zmieniony przez Shereder 6 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ministerczulek
|
Wysłany: 6 Lipiec 2017 Podanie na lidera sali electric
|
|
|
Witam mam na imię Szymon w grze ministerczulek. Gram na serwerze od lipca2016 na Serwerze bywam bardzo często staram się być codziennie czasami co 2 dzień. Serwer podoba mi się bardziej od innych ponieważ to nie jest ***** na którym można kupić sobie legendy i każdy dzieciak z bogatymi rodzicami może być lepszy od uczciwego łapiącego pokemony gracza który gra dzień w dzień i expi poki.
Dlaczego typ elektryczny? To proste to mój ulubiony typ pokemonów ale nie przez pikachu swoją drogą pikachu bardzo podkoloryzowany bo potrafi pokonać prawie każdego pokemona nawet lepszego od niego w każdej grze np: onixa w walce w brokiem żenada...Bardzo lubię Zapdosa jest to moja ulubiona legenda ponieważ ma kątrę na Articuno i Moltresa a obrywa tylko od ziemi i lodu.Pokemony elektryczne lubię z powodu ich szybkości (dużo biegam wygrałem kilka razy w zawodach). Są one też koloru żółtego także przeze mnie bardzo lubianym(team instinct).Od innych(tych co też chcą być liderami) może faktycznie sie niezbyt różnie i o tym wiem lecz mam wiele gadżetów związanych z teamem instinct np: samodzielnie zrobioną figurkę zapdosa w 2D i nieśmiertelnik z grafiką na 1 INSTINCT an na 2 zapdos i małe
instinct na jak ktoś napisze na pw postaram sie wysłać zdjęcia:D.
moje pokemony to:
-Sh Magnezone
-Ampharos
-Lanturn
-Luxray
-Sh Electivire
-Electrabuzz
ss-poków: http://imgur.com/1UNX935
Bardzo nie lubię ciemności a elektryczność rozświetla lampy w całym moim domu. Gdyby nie było energii elektrycznej nie pisał bym tego podania a ty byś go teraz nie czytał walki będę robił bardzo często w każdy wtorek,czwartek,sobotę i niedziele
Pozdrawiam liczę na odpowiedź i bycie liderem. |
|
|
|
 |
MrKanapka24

|
Wysłany: 6 Lipiec 2017
|
|
|
Podanie o lidera sali Fire (lekko poprawione i z nowymi pokemonami, bo przypadkowo usunąłem Rapidasha -,-)
Chciałbym jednocześnie zrezygnować ze staranie się o posadę lidera Rock i Water.
Coś o sobie:
Mam na imię Marcin, mam 19 lat oraz chodzę do technikum informatycznego. Od zawsze ciekawił mnie temat pokemonów, a na grę na serwerze namówił mnie parę lat temu kolega. Gram długo, swego czasu byłem liderem Grass, jednak z powodów osobistych musiałem zrezygnować, a potem przerwać grę na dłuższy czas. Teraz wracam i mam nadzieję, że będzie to powrót z hukiem ;)
Dlaczego ten typ?
Tak jak wspominałem w podaniu o lidera sali Water, zarówno typ wodny jak i ognisty są moimi ulubionymi typami pokemonów, a ogień i woda zawsze były fascynującymi mnie żywiołami. Jestem osobą, która lubi bawić się ogniem (oczywiście pod ogniem pod kontrolą ;) ). Regularnie noszę przy sobie zapalniczkę, którą w razie nudy wyciągam i bawię się płomieniem. Od zawsze ogień towarzyszył mi w życiu, a sam gdybym mógł wybrać jakąkolwiek niezwykłą zdolność, to byłoby to władanie ogniem. Każdego z pokemonów w tej drużynie sam wyexpiłem od niemal zera więc czuję też przywiązanie do każdego z nich.
Inny, bardziej z gry powodem dla którego lubię ten tym są ataki podpalające. Nie dość, że zadają obrażenie podstawowe, to jeszcze podpalają przeciwnika, który otrzymuje obrażenia przez kolejne rundy. Coś wspaniałego :D Każdy z tych pokemonów jest wspaniały zarówno do oglądania w walce jak i poza nią. A samo podpalanie nie jest jedynym sposobem walki nimi, są też mega potężne ataki 1 HIT KO :D
Czy byłem karany?
Nigdy i wiem, że jestem w stanie dopilnować, żeby to się nie zmieniło ;)
Dlaczego ja?
- doświadczenie w byciu liderem
- własna sala, którą wystarczy lekko przebudować (cała działka poświęcona)
- kultura w zachowaniu i na czacie
- życzliwość
- gdy grałem regularnie, miałem dobry kontakt z administracją
- aktywność, dzięki czemu będę mógł organizować walki
Moja drużyna:
- Arcanine (a.k.a. Pie$eg)
- Houndoom (a.k.a. Czarny Pie$eg)
- Ninetales (a.k.a. Li$eg)
- Shiny Charizard (a.k.a. Kanapkazard)
- Infernape (a.k.a. Maupa)
- Magmortar (a.k.a. Gruby)
Rezerwa
- Drugi Arcanine
- Flareon
Pozdrawiam i mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie ;)
Screenshot 2017-07-06 22-45-43.png Potężna drużyna |
 |
| Plik ściągnięto 17 raz(y) 1.33 MB |
|
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać |
| Ostatnio zmieniony przez MrKanapka24 6 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
MrrMroczekMrr
MrrMroczekMrr
|
|
|
|
Rezygnuje z lidera Water.Powody prywatne.
~ 4.07.2017 <- została rezygnacja ale post został usunięty ~ |
| Ostatnio zmieniony przez MrrMroczekMrr 6 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
MrrMroczekMrr
MrrMroczekMrr
|
|
|
|
Witam.Mam na imię Natalia.Mam prawie 15 lat.Moje zainteresowania to głównie zwierzęta, gry komputerowe i muzyka. Jestem osobą ambitną i staram się ciągle rozwijać.Spędzam sporo czasu na serwerze.
Dlaczego Typ Electric ?
Typ Electric w każdej grze jak i w anime ukazuję siłe i ma duży wachlarz możliwości wykorzystania ataków. Wybrałam ten typ ponieważ jest jednym z moich ulubionych , przemyślana taktyka może dać efekt. Co do samego typu jest dużo ataków, które pozwalają pokonać przeciwnika. Specjalne zdolności przy kontakcie fizycznym i nie tylko jeszcze bardziej ułatwiają walki. Pamiętam gdy Ash posiadał pikachu bardzo polubiłam go pod względem zapału do walki oraz siły i typu.
Dlaczego własnie Ja?
Uważam się za osobę odpowiedzialną, sumienną, miłą,pomocną a także bardzo doświadczoną w kwestii pokemonów.Moja osoba charakteryzuje się chęcią na nowe wyzwania oraz poznawanie nowych graczy. Spełniam wszystkie postawione warunki przez Administrację.
Czy byłem karany ?
Odkąd gram na serwerze nie byłam karana.
Moje pokemony
- Electrive
- SH Lanutrn
- Lanturn
- Magnezone
- SH Jolteon
- Galvantula
2017-07-06_16.58.47.png
|
 |
| Plik ściągnięto 12 raz(y) 72.41 KB |
|
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
DawidKox - zaliczone
Greninja_Water - niezaliczone
ministerczulek- niezaliczone
Gruby2003 - zaliczone
mrrMroczek - Niezaliczone |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 6 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ministerczulek
|
|
|
|
| czemu mi nie zaliczyłeś mi przecież pisałem normalne podanie do lidera sali electric ale moge poprawić ? |
|
|
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
| Pewnie podanie bylo za krotkie, lub nie mialo zadnego sensu. |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
Gruby2003
|
|
|
|
A dlaczego, moje podanie nie zostało rozpatrzone ?
Dominik? |
_________________ Nie przestajemy się bawić, bo się starzejemy. Starzejemy się, bo przestajemy się bawić.
~~George Bernard Shaw
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| Przedłużam rekrutacje na lidera sali Water i Electric do 9.07 |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
ninja0104V1
|
|
|
|
Cześć nazywam się Kuba, mam 13 lat i pochodzę z miejscowości o nazwie Piła. Na pokecrafcie zacząłem grać tak mniej więcej w 2014-2015 roku. Nie byłem karany oprócz kilku drobnych mutów, ale mam nadzieję, ze to nie przeszkadza.
Dlaczego typ Fire?
Chcę być liderem tego typu ze względu, że wszystkie pokemony typu ognistego są zwinne, szybkie i mocne. Reprezentują sobą odwage i walkę. Mają w sobie coś co mnie przyciąga akurat do nich, łatwo jest je skontrować ale każdy dobry lider tego typu powinien sobie poradzić w trudnych walkach. Podobają mi się także z wyglądu, a dobrze zrobione w dobrych rękach potrafią zmiażdżyć przeciwnika. Ogółem to pokemony fire są moimi ulubieńcami i mam nadzieję, że będę mógł stoczyć walki o lidera tego typu.
Dlaczego to ja mam zostać liderem?
- często gram na serwerze
- jestem miły dla innych
- jestem ogarnięty, mam dobrą ortografię
- nie spamię, nie byłem karany
Moje pokemony z którymi zawalczę o stanowisko lidera to
chandelure
sh chandelure
sh emboar
blaziken
volcarona
infernape
ss- http://imgur.com/a/TZH3P |
| Ostatnio zmieniony przez ninja0104V1 9 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gruby2003
|
Wysłany: 7 Lipiec 2017
|
|
|
Zmiana w składzie
Galvantula za Galvantule
2017-07-07_20.04.04.png
|
 |
| Plik ściągnięto 16 raz(y) 1.99 MB |
|
~~George Bernard Shaw
 |
|
|
|
 |
Jedrex

|
Wysłany: 7 Lipiec 2017 Podanie na fire
|
|
|
Hej jestem jedrek i mam 11 lat. Moja przygoda z pokami zaczęła się kiedy powstało Pokemon Go lecz ta gra mnie nie zachwyciła w przeciwieństwie do tego serwera. Jestem miły uczciwy i rozsądny. Chodzę do piątej klasy podstawówki. Lubię grać w gry komputerowe a
Najbardziej w minecrafta. Mam psa z którym bardzo lubię się bawić uprawiam także pare sportów.
Dlaczego fire
Odrazu kiedy zaczołem grę na Pokecraft postawiłem sobie wyzwanie żeby zostać liderem sali fire ponieważ jest to mój ulubiony typ a typhlosion to mój ulubiony pok. Choć przez pewien czas chciałem być fighting ale potem znowu wróciłem do pomysłu fire a w grach pokemon zawsze wybierałem ognistego startera jak na Pokecraft ponieważ wiedziałem że są najlepszym wyborem a dokładniej na serwie wybrałem torchica miał on wielka przewagę nad pokami grass jak Chalizard a wygląd to tez nie jest słaba strona poków fire
Typ fire zawsze był mi bliski np. mam pluszaka chalizarda, a na tapecie mam
quilave.
Zawsze marzyłem żeby stać się tym liderem fire.
Nigdy nie byłem karany

Team:
Shiny magmortar
Shiny flareon
Chalizard
Houndoom
i oczywiście typhlosion
DZIĘKUJE ZA OCENIENIE PODANIA!!! I dziekuje Graczom Kokon_PAN i Bot_57 za wielkie wspieranie.
IMG_0333.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 34 raz(y) 1.68 MB |
|
|
|
 |
|
|