Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Apdejt |
| Autor |
Wiadomość |
pablosan
Pablosan

|
Wysłany: 6 Lipiec 2017 Apdejt
|
|
|
| Moim zdanie z nadejściem nowego apdejt PokeCraft Powinno być wszystko od nowa czyli reset wszystkiego bo ten serwer niema sensu kiedyś jak grałem na początku każdy miał pociechę z 100 a teraz 100lvl można mieć za 3 Bloki Złota wiec co to jest jak by każdy zaczął od zera to by serwer przyciągną więcej Ludzi itp wiec to najlepsze rozwiązanie żeby serwer odżył itp |
_________________ Myśl nad życiem to cie nie kosztuje nic a możesz wiele osiągnąć wystarczy chwila i może zawsze być lepiej
Znajdziesz mnie na Platformach:
Ts3 - Pokecraft
Skype- pablosan200
 |
|
|
|
 |
danio17lol
DwaPalceWNatalce :3
|
Wysłany: 6 Lipiec 2017
|
|
|
| Moim zdaniem masz całkowitą rację serwer naprawdę by odżył :3 dlatego nie mogę się doczekać tego resetu i moi koledzy też<3 |
_________________ weź dwa palce
i pokaż że umiesz
zrobić wszystko co sobie
postanowisz #jest moc |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
| Oczywiscie update obnizy liczbe graczy z powodu iz bedzie wymagac lepszych parametrow od komputera a reset tez zrobi swoje. Poki co reset jest nie oplacalny. |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Jerzyy

|
|
|
|
Ja natomiast uważam że gdybym miał stracić wszystko (cały czas poświęcony na pokecraft) to bym zrezygnował. Co to za gra na którą wydajesz pieniądze i poświęcasz swój czas żeby kiedyś to stracić?
Ja jak gram w jakąś grę to liczę na to że jak wejdę na nią za dzień czy za rok to będzie dawała mi tyle samo frajdy co teraz. Pozdro dla wszystkich myślących tak samo ;P |
|
|
|
 |
Madaran
Przypadek? Nie sądzę

|
|
|
|
Wiadomo, wszystko ma swoje wady i zalety. Taki reset byłby dobry, ale głównie dla nowych graczy, by mieli możliwość rywalizacji z aktualnie najlepszymi, teraz jest po prostu zbyt wielka przepaść. Jednak to by było tylko chwilowe (najwyżej tydzień-dwa), w końcu wiedza i doświadczenie to coś, czego nie da się "zresetować".
A gdyby stały gracz nagle miał stracić wszystko, najpewniej by odpuścił (sam bym tak zrobił), w końcu nie po to się gra, by wszystko stracić, choć wiadomo, najwięksi zapaleńcy by zostali. |
_________________ Czasem lepiej posłuchać obcą, bezstronną osobę, niż setkę znajomych.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|