Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: dominik493
18 Lipiec 2017
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock,
Autor Wiadomość
dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 1 Lipiec 2017   

Przedłużam rekrutacje na lidera sali Water do 5.07

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

MrrMroczekMrr 
MrrMroczekMrr

Wysłany: 2 Lipiec 2017   

Sorry za to ,że to nie podanie ale mam pytanie przeszłam po poprawie? I ile razy jest już przekładany rekrut na Water ?

miczkoo 
Wiki <3

Wysłany: 2 Lipiec 2017   

Podanie na lidera Water.

Coś o sobie?

Mam na imię {mmmm}. Na poke jestem miczkoo. Na ts miczkaa, proszę nie pytać dlaczego :D. Mam 12 lat na serverze gram około rok. Jestem aktywny w konkursach plastycznych, rankingu łapaczy i walk oraz w innym rodzaju konkursów xD. Często rozmawiam na ts. Moją przygodę z pokemonami zacząłem oglądając anime potem granie w gry interesowanie się tym tematem oraz chęc kolekcjonerstwa kart. Pierwsza gra jaką grałem to pokemon tcg online, potem pokemon go xD i teraz pokecraft od roku. Moim celem na poke jest mieć 100% pokedex na razie mam 90% jest blisko ale daleko.

Czy byłem karany?
Tak xD
- Mute za słowa
- Mute za słowa
- Jail na 1 dobę od Torka
- Jail od Amelki za napisanie dzienki
- Jail od Amelki za nic.
- Oraz liczne kicki

Dlaczego Water?
Ponieważ typ Water to jest jednym z podstawowych jak dla mnie typów oraz jest jednym z moich lubianych typów. Główną zachęta żeby interesować się tym typem jest mój ulubiony starter Mudkip jest mały i słodki. Jego największa forma czyli Swampert jest strasznie silny na lidera water jak i na ground. Ma wielką kombinację ataków jak z tych przez lvl i tm. Jest niezwykle silny potrafi mega ciężkie skały rozwalać bez problemu. Kolejnym pokemonem którego kocham jest Psyduck <3. Wiele osób mnie wyśmieje bo powiedzą że jest beznadziejny, słaby, bezużyteczny! Ja się z tym nie zgadzam! Ta jego słodka migrena, dzięki której zmyla przeciwnika. Gdy już dostaje potężne obrażenia dostaje mega powera. Dzięki czemu jest silniejszy i groźniejszy. Atakuje przeciwnika silnymi atakami i go tym powala. Potem znów udaje Pokemona który nic nie umie i udaje dużego idiotę tak sami jak czasem ja xD. Szczególnie kocham jego sh wersję którą nazywam Pijaną Kaczką :D, jest taki niebieski i też ma migrene :D. Niestety bardzo lubię psyducka ale nie znalazł się w moim składzie nie jest na tyle silny. Lecz na pewno będzie moim sędzią jak uda mi się zostać liderem. Poza tym moją pierwszą legendą jaką zdobyłem był Kyogre. Wygrałem go w jajku na ox.
Taktyki niektórych pokemonów typu water są bardzo ciekawe. Weźmy na przykład takiego gyarydosa, z beznadziejnego pokemona zwanego magicarp powstaje taki silny pokemon. Ma dosyć silne staty i uczy się dragon dance, który zwiększa mu speeda i atak. Dzięki czemu może rozwalać innych na hita. Nie myślcie, że moja taktyka na lidera opiera się tylko na nim. Każdy pokemon w moim team ma zaletę albo jest to atak albo coś innego. Nie chcę za dużo mówić o taktykach ponieważ nie chcę zdradzić mojego planu akcji.
Jeszcze chcę iść na ten typ bo moim ulubionym kolorkiem jest niebieski a najbardziej błękit. Lubię pić również wodę z kranu, woda z kranu jest fajna lepsza niż z butelki.
Po update dojdą fajne i pokemony tego typu między innymi: Greninja który jest bardzo silny, Millotic jest nawet ładnym pokemonem i Pelipper czyli wielki Pelikan. Jest ich więcej ale nie chcę wymieniać.

Dlaczego ja?
-Jestem pomocny
-Aktywny na pokecraft
-Miły
- Aktywny na ts
- Potrafię się śmiać z siebie
- Jestem zaangażowany w to co robię
- Biorę udział w konkursach naszego servera
- Nie zdadzam servera
- jestem uczciwy
- przestrzegam regulaminu
- jak ktoś nie przestrzega regulaminu idę na forum xD
- mam dobre stosunki z graczami
- na nikim nie mam ignore xD

Mój team <3

- Laprasik <3
- Lanturnik <3
- Swampercik <3
- Empoleonik <3
- Slowbruś <3
- Gyaradosik <3

Osobom którym pragnę podziękować:

- Kirstal - za motywację i krzyczenie na mnie
- _Ola28_ - za pomoc w pokach i motywację
- Pokemonka1122 - za pomoc w szukaniu pokemonów
- Dominikowi za przeszkadzanie w pisaniu podania
- KeyEno - za przeszkadzanie xD
- Szefom liderów za ocenę podania
- _Ola28_ - za udostępnienia działki do ss
- hamtarek za ss
- vistox za ss
- slender12345 za ss
- Pablosan za ss
- KeyEno za ss
- KeyEno za zmianę nazw pokemonów
- slender12345 za zmianę nazw pokemonów
- vistox za zmianę nazw pokemonów

Nie dziękuję:

- Osobom które nie lubią psyducka
- Osobom, które uważają tą kaczkę za głupia

Moje poczki <3

2017-07-02_13.11.07.png
Plik ściągnięto 35 raz(y) 1.19 MB

2017-07-02_13.04.34.png
Plik ściągnięto 32 raz(y) 1.19 MB

Od tej pory boję się Pokecrafta

Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42)

IgorexMix 
Gienio12345

Wysłany: 2 Lipiec 2017   Hej jestem Igor i mam 13lat i chce zostać liderem sali fire.

Trochę o mnie to.
Chce nim zostać ponieważ bardzo lubię pokemony typu fire. Nigdy nie miałem bana ani nic innego. A poza tym lubię bardzo pokemony typu fire. Mój nick w grze to. Dla mnie pokemony typu fire są najlepszę bo są fajne. I są super i bardzo lubię. Już od dawna lubiłem pokemony typu fire.
A mój team to:
-Flareon
-Magmortar
-Blaziken
-Houndoom
-Infernape
-Emboar
http://imgur.com/a/zHlE4
Dlaczego ja:
1.Dużo gram na serwerze pokecraft.pl.
2.Lubię pokemony.
3.Nie byłem karany na serwerze.
4.Znam się na pokemonach.

Dlaczego lider sali fire.
Dlatego że moim starterem był torchic.A poza tym lubię pokemony typu fire. Są dla mnie najlepsze. Bardzo je lubię i to tyle.
Mój nick w grze to Gienio12345

dodirion 
dodirion

Wysłany: 2 Lipiec 2017   Hej jestem Kuba mam 15 lat i chciałbym zostać liderem rock

Cześć, Mam na imię Kuba mam 15 lat moje hobby to Gry komputerowe, Rysowanie i muzyka, (Na serwerze mogę spędzić dziennie ok 4 godziny) Gram od 2 lat. Znam się dużo na pokemonach, Moim ulubionym pokemonem jest Rhyperior. Bardzo lubię Pokemony zarówno serial jak i grę, A że został stworzony mod do minecraft pokemon gdzie można stawać się lepszy i rywalizacja z innymi graczami to bardzo mi to przypadło do gustu.

Czy Byłem Karany ?

Nigdy nie byłem karany,

Dlaczego ja a nie inny:
-Lubie rywalizacje
-More wnieść coś czego poprzedni lider rock
-Jestem miły, uprzejmy
-szybko znajduje nowe znajomości
-przestrzegam regulaminu
-nie oszukuje
-jestem pomocny
-jestem aktywny

Dlaczego Chcę Być Liderem Akurat rock? zwinnością ,
Ponieważ bardzo lubię wytrzymałe pokemony a kamienne kojarzą mi się z wytrzymałością moim ulubieńcem jest rhyperior. Uwielbiam pokemony kamienne , z legend uwielbiam terrakion.
Lubie to kiedy potrafię być mocniejszy od przeciwnikaJestem doświadczonym graczem i mam wiedze na temat Pokemonów dlatego uważam że nadaje się na lidera sali rock.

Mój skład Pokemon na sale Rock:

-sh rhyperior
-sh onix
-sh omastar
-sh golem
-sh rampardos
-sh gigalith

2017-07-02_21.01.48.png
moje pokemony :)
Plik ściągnięto 20 raz(y) 665.3 KB

Ostatnio zmieniony przez dodirion 3 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz  

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 3 Lipiec 2017   

Przedłużam rekrutacje na lidera sali electric do 6.07

dodirion - NIezaliczone
IgorexMix - Niezaliczone
miczkoo - zaliczone

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

Bartosz185

Wysłany: 3 Lipiec 2017   podanie na lidera electrick

Mam na imię Bartosz . Na poke jestem Bartosz185.
. Mam 14 lat na serwerze gram około 3,5 lat. Jestem aktywny na serwerze,
rankingu łapaczy i oraz w innym rodzaju konkursów . Moją przygodę z pokemonami zacząłem oglądając anime potem granie w gry interesowanie się tym tematem .
Pierwsza gra jaką grałem to było pokemon fire red.

Czy byłem Karany ?

Tak
-Zdarzyła się taka sytuacja
ale to przez pomyłkę bo był ktoś o podobnym nicku.

Dlaczego Pokemony Elektryczne ?

Ponieważ typu Elektrycznego jest najbardziej kojarzącym się typem z anime .Chciałbym zostać liderem żeby udowodnić ,że pokemony elektryczne to nie tylko pikachu asha który wygrywał większość bitew.
Ani jakieś rotom który zamienia się w pralkę czy jakąś lodówkę tylko śiła i szybkość wkońcu pokemony to nie lodówki ani pralki tylko fajne i śilne stworki.

Dlaczego ja?

-Jestem pomocny
-Aktywny na pokecraft
-przyjacielski
- Potrafię się śmiać z własnych błędów
- Biorę udział w konkursach servera
- jestem uczciwy

Mój team

-Sh Electivire
- Electivire
-Sh Ampharos
-Sh Luxray
-Sh Raichu
- Gravantula
[color=444444][/color]

^CF5074EB38B3F64E09756EFE5940829239497C930CD5DBB690^pimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg
Plik ściągnięto 1771 raz(y) 10.9 KB

Ostatnio zmieniony przez Bartosz185 6 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz  

kubek075

Wysłany: 3 Lipiec 2017   Podanie na lidera sali Water.

Coś o sobie:
Cześć jestem Kuba, mam 15 lat, mój nick na pokecrafcie to kubek075. Kiedyś nie lubiłem pokemonów, jednak zmieniło się to gdy miałem 10 lat w roku 2012. Był to zwyczajny dzień, bardzo się nudziłem, więc przeglądałem kanały w telewizji. Gdy natrafiłem na kanał DisneyXD zauważyłem że właśnie jest na nim emitowany odcinek Pokemon Czerń i Biel. Stwierdziłem że dam szanse temu anime i nie zawiodłem się. Od tamtej pory uwielbiam pokemony. Lubię pływać, jeść, grać na pokecraft, grac w pokemon GO, oraz grać w piłkę. Mój ulubiony pokemon to Oshawott :).
Czemu akurat ten typ?
Mój ulubiony pokemon to Oshawott, czyli wodny starter. Dlaczego Oshawott? Mam z tym związaną historię, której nigdy nie zapomnę. Właśnie podczas oglądania mojego pierwszego odcinka Pokemon Oshawott stał się moim ulubionym pokemonem. A było to tak. Oglądałem ten odcinek z moją młodszą o cztery lata siostrą Pauliną. Ash właśnie walczył z liderem sali - Cilanem. Nasz bohater wystawił właśnie swojego następnego pokemona. Był to Oshawott. Był w walce zarazem słodki i silny. Akurat wtedy moja siostra piła wodę a oshawott tak śmiesznie się zachowywał że wypluła ją ze śmiechem prosto na mnie. Czułem się wtedy jakbym dostał armatką wodną. Od tamtej pory zacząłem się bawić z kolegami w walki pokemonów i zawsze wybierałem Oshawotta. Ponadto bardzo lubię pływać.
Czy byłeś karany?
Nigdy nie byłem karany. Zawsze przestrzegam regulaminu.
Dlaczego nadaję się na lidera?
- Jestem życzliwy,
- Jestem kulturalny,
- Jestem lojalny,
- Jestem uczciwy,
- Potrafię być zarówno miły, jak i konsekwentny,
Mój skład pokemonów:
- Samurott
- Shiny Vaporeon
- Empoleon
- Blastoise
- Lapras
- Swampert

Link do SS: https://imgur.com/gallery/tJePW

Dziękuję za przeczytanie tego podania.

MrKanapka24

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Podanie o lidera sali Water

Coś o sobie:
Mam na imię Marcin, mam 19 lat oraz chodzę do technikum informatycznego. Od zawsze ciekawił mnie temat pokemonów, a na grę na serwerze namówił mnie parę lat temu kolega. Gram długo, swego czasu byłem liderem Grass, jednak z powodów osobistych musiałem zrezygnować, a potem przerwać grę na dłuższy czas. Teraz wracam i mam nadzieję, że będzie to powrót z hukiem ;)

Czy byłem karany?
Nie, nigdy

Dlaczego ja?
- doświadczenie w byciu liderem
- własna sala, którą wystarczy lekko przebudować (cała działka poświęcona)
- kultura w zachowaniu i na czacie
- życzliwość
- gdy grałem regularnie, miałem dobry kontakt z administracją
- aktywność, dzięki czemu będę mógł organizować walki

Moja drużyna:
- Golduck (a.k.a. Kaczka Wodna)
- Blastoise (a.k.a. Żółw Rzeczny)
- Feraligatr (a.k.a. Gryzak)
- Lanturn (a.k.a. Rybka)
- Carracosta (a.k.a. Żółw Wodny)
- Tentacruel (a.k.a. Latający Potwór Spaghetti)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie ;)

Screenshot 2017-07-03 19-59-46.png
Potężna drużyna
Plik ściągnięto 26 raz(y) 1.23 MB

Naucz się upadać by się nie poskładać
Ostatnio zmieniony przez MrKanapka24 3 Lipiec 2017, w całości zmieniany 1 raz  

Gruby2003

Poprawa:

Dlaczego Electric?

Pokemony typu elektrycznego są pokemonami bardzo silnymi pod względem szybkości jak i ataku.
Moim ulubionym od zawsze pokemonem był pikachu.
Jednak pierwszym posiadanym na serwerze pokemonem był Lanturn.
Jak wiadomo ma dużo hp co sprawia ze większość pokemonów go nie 1-shotuje.
Lubie obmyślać taktyki związane z tym typem a jest ich naprawdę dużo i myśle że te pokemony w znacznym stopniu opanowane.
Jak wiadomo na lidera odznaki grzmotu wybieram sie drugi raz, wiec myślę ze sobie poradzę raz jeszcze.

MrKanapka24

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Podanie o lidera sali Rock

Witam :D Zauważyłem, że jestem także w stanie złożyć podanie o lidera sali Rock ;)

Wszelkie informacje o mnie znajdują się w podaniu o lidera sali Water, ale dla ułatwienia wkleję to również tutaj ;)

Coś o sobie:
Mam na imię Marcin, mam 19 lat oraz chodzę do technikum informatycznego. Od zawsze ciekawił mnie temat pokemonów, a na grę na serwerze namówił mnie parę lat temu kolega. Gram długo, swego czasu byłem liderem Grass, jednak z powodów osobistych musiałem zrezygnować, a potem przerwać grę na dłuższy czas. Teraz wracam i mam nadzieję, że będzie to powrót z hukiem ;)

Czy byłem karany?
Nie, nigdy

Dlaczego ja?
- doświadczenie w byciu liderem
- własna sala, którą wystarczy lekko przebudować (cała działka poświęcona)
- kultura w zachowaniu i na czacie
- życzliwość
- gdy grałem regularnie, miałem dobry kontakt z administracją
- aktywność, dzięki czemu będę mógł organizować walki

Moja drużyna:
- Aerocatyl (a.k.a. Kanapkodactyl)
- Aggron (a.k.a. Rogacz)
- Rhyperior (a.k.a. Steryd)
- Archeops (a.k.a. Papugops)
- Carracosta (a.k.a. Żółw Wodny)
- Bastiodon (a.k.a. Tarani)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie ;)

Screenshot 2017-07-03 23-46-36.png
Kolejna potężna drużyna
Plik ściągnięto 16 raz(y) 1.29 MB

Naucz się upadać by się nie poskładać

Venter

Wysłany: 4 Lipiec 2017   

Hej, jestem Dominik i mam 16 lat. Mój nick na pokecraftcie to Venter. Chciałbym zostać liderem sali fire, ponieważ pokemony tego typu są moimi ulubionymi. Moim ulubionym pokemon jest tepig ognisty starter z regionu Unova.
Pewnego Popołudnia gdy wróviłem ze szkoły byłem bardzo głodny. Więc postanowiłem zrobić jajecznice. Gdy chciałem postawić patelnie na rozgrzaną kuchenk sparzyłem sobie rękę. Przemyłem ją zimną wodą, a gdy wrócili rodzice pojechałem do szpitala. Gdzie lekarze powiedzieli mi, że mogło się to skończyć tragicznie, ale miałem szczęście, gdyż było to tylko oparzenie. Lekarz upomniał mnie, że ogień to niebezpieczny żywioł i żebym następnym razem uważał. Wtedy przypomniałem sobie o moim ulubionym anime, czyli pokemon i się zaśmiałem. Doktor był zły i powiedział mi, że to nie jest zabawne.
Od tamtej pory wiem już, że ogień jest bardzo niebezpieczny, wtedy polubiałem pokemony typu ognistego, gdyż są one słodkieg, silne i niebezpieczne.
Uważam, że to ja powinienem zostać liderem tej sali, ponieważ przeżywając taką przygodę wiem jak zachowywąc sie z ogniem i uspokoić gorący temperament pokemonów ognistych.
Nigdy nie byłem karany i zawsze przestrzegam regualminu.
Moje pokemony to:
- Charizard
- Typhlosion
- shiny Infernape
- Emboar
- Ninetales
- Blaziken

Dziękuję za przeczytanie tego podania.
Pozdrawiam Venter.

2017-07-03_22.10.04.png
Plik ściągnięto 14 raz(y) 808.43 KB

2017-07-03_22.10.04.png
Plik ściągnięto 9 raz(y) 808.43 KB

dodirion 
dodirion

Wysłany: 4 Lipiec 2017   PODANIE

Podanie o lidera rock

Coś o sobie

Mam na imię Kuba a dokładnie Jakub . Na poke jestem dodirion. na ts tak samo a na
Skype skoczek :D. Mam 15 lat na serwerze gram około 2,5 lat. Jestem aktywny na serwerze,
rankingu łapaczy i oraz w innym rodzaju konkursów xD. Moją przygodę z pokemonami zacząłem oglądając anime potem granie w gry interesowanie się tym tematem oraz chęć kolekcjonerstwa kart.
Pierwsza gra jaką grałem to pokemon tcg online, potem pokemon haki gba xD i teraz pokecraft od roku. Moim celem na poke jest zdobyć każdą legendę do pokedexu na razie mam tylko zpdosa miałem 2 sh zapdosy 3 nie sh

Czy byłem karany?

Nie
-ale kilka Kików za bug walki :)

Dlaczego Rock?

Ponieważ typ rock jest mniej znanym typem ale jest również ciekawym typem pokemony są bardziej wytrzymałe i mają też mocny atak są dosyć wolne a ja typ . moim pierwszym
pokemonem typu kamiennego był sh gigalith bo mój kolega nie wiedział jak evoulować
jego poprzedniej formy i okazało się że przez wymianę i właśnie wtedy mi go dał. I kilka miesięcy później
postanowiłem zostać liderem rock i zdobywałem pokemony . I właśnie dlatego chciałbym zostać liderem rock

Dlaczego ja?

-Jestem pomocny
-Aktywny na pokecraft
-Miły
- Potrafię się śmiać z siebie
- Biorę udział w konkursach naszego serwera
- jestem uczciwy
- jak ktoś nie przestrzega regulaminu idę na forum xD
- na nikim nie mam ignore xD

Mój team

-Sh Rhyperior
-Sh Golem
-Sh Onix
-Sh Omastar
-Sh Gigalith
-Sh Rampardos

A i dziękuje osobie która oceniła moje podanie :)

2017-07-02_21.01.48.png
No i znowu mój team tylko w kształcie ss'a
Plik ściągnięto 16 raz(y) 665.3 KB

vistox 

Wysłany: 4 Lipiec 2017   

*Coś o mnie:
Moja przygoda zaczeła sie 2 lata temu
*Czy byłem karany?
Tylko jednym mutem.
Typ Electric jest moim ulubionym. Przekonało mnie do tego kilka pokemonów, w tym Jolteon. Jest on zgrabny i pełny gracji, jego postawa jest dumna. Mimo, że jest bardzo silny, łatwo go rozzłościć i obrazić, jest on uczuciowym pokemonem który przywiązuje się mocno do trenera oraz robi wszystko, by go zadowolić. Drugim takim pokiem jest Electivire.
On natomiast jest lekkomyślny, ale za to bardzo silny. Potrafi wywołać wstrząsy nawet do dwudziestu tysięcy woltów. Pokemon ten jest dla mnie ucieleśnieniem siły i dumy. Następnym jest Galvantula. Mimo że wygląda niepozornie, jest bardzo silna, co potrafi zmylić przeciwników. Lanturn, który łączy w sobie typ Water, na który Electric ma kontrę oraz dzięki umiejętności Volt Absorb idealnie nadaje się do walki przeciw innym pokemonom tego typu. Potem jest Magnezone. Moc jego jest tak silna, że mogą transportować ludzi i powiada się, że są jednymi z najlepszych obrońców. Jest pokemonem spokojnym, atakuje tylko gdy zostanie sprowokowany, choć czasami jest agresywny i terytorialny. *
*Czemu ja?
Jestem aktywny na serverze kilka godzin dziennie, mam doświadczenie. Nigdy nikogo nie oszukałem, znam ortografię. Jestem pomocny oraz uczciwy, przestrzegam regulaminu.
*Mój składzik:
-Galvantula
-Jolteon
-Lanturn
-Shiny Lanturn
-Electivire
-Magnezone
Screen: https://scr.hu/jaN2kA

Pi3tRek 

Wysłany: 4 Lipiec 2017   Podanie o lidera sali water.

Podanie o lidera sali WATER.

Coś o mnie.

Witam, mam na imię Piotr, mam 13 lat, a moją pasją od zawsze jest piłka nożna. Codziennie, gdy tylko jest ładna pogoda, biegnę pokopać z kolegami 'w gałę'. Moim pobocznym hobby są właśnie pokemony. Na serwerze gram od 1,5 roku (co prawda pod różnymi nickami, ale gram).
(PS. Proszę nie sugerować się datą dołączenia na forum, ponieważ założyłem konto tylko aby napisać podanie). Gdy wracam czy to ze szkoły, czy to z podwórka to odpalam laptopa, wchodzę na wasz serwer i expie swoje pokemony. Moim ulubionym jest salamance, a drugim ulubieńcem został Greninja, którego chciałbym mieć w drużynie. Gdy tylko zobaczyłem, że jest rekrutacja na lidera typu wodnego, od razu obrałem sobie za cel zrobienie najlepszego team'u, własnie tego typu. I własnie dzisiaj o to aspiruje. :-> Bym zapomniał o tym, że jestem miłym, uprzejmym i pomocnym graczem. (Przynajmniej tak uważam).

Dlaczego akurat Water ?

Długo zadawałem sobie to pytanie, ale w końcu wiem. Dlatego, że typ wodny to zaraz obok typu smoczego, (który niestety jest zajęty) jest moim ulubionym. W wodnych pokemonach podziwiam ich ataki i umiejętności. Najlepszym atakiem tego typu, moim zdaniem jest 'Surf'.

Czy byłem karany?

Zebrało się ze 2 muty, i nic więcej.

Pokemony, którymi będę walczył o salę wodną:

- Lapras
- Starmie
- Swampert
- Gyarados
- Cloyster
- Kabutops

Link do ss'a: https://scr.hu/dVyj4w

Dziękuję, żegnam i życzę powodzenia reszcie trenerów. ;-)

Odpowiedz do tematu