Mówisz że zabrałeś nie chcący? Nie chcący też pewnie wystawiałeś poki kiedy już walczyłeś i niechcący też wyszedłeś z gry na długi czas po zabraniu odznaki? coś Ci nie wierzę, nie robił bym takiej afery gdybyś ja oddał bądź po prostu wszedł za chwile(net albo coś chociaż nwm po co można odznake zabierać) ale ty wyszedłeś z gry na długi okres czasu. Dla mnie jail jest jak najbardziej fair, bo co myślałeś że dostaniesz mute albo coś? Z tego co wiem to grzeczny wcześniej nie byłeś muty, nawet jail chyba był na tw koncie więc trzeba było uważać na siebie. Czekam na wypowiedź admina.
_________________ Kandydat na lidera Fighting
Lider fire od 26.05.2017r.
01.07.2017r.-odejście z lidera
To jest nie fair? A to że zabrałeś odznakę innemu graczowi któremu ją dałem i spamiłeś mi pokami na sali aż musiałem wołać cichego ale w ostatniej chwili je schowałeś to jest fair?
Nawet jeśli by coś to dawało to nie miałeś żadnego prawa zabierać komuś odznaki, a co do mute to mogłeś jej albo nie brać lub od razu wyrzucić.Ja już się nie wypowiadam czekam na werdykt Amelki/denka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum