Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: dominik493
18 Lipiec 2017
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock,
Autor Wiadomość
Maszko 
Lider Grass

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 13 Maj 2017   

Piter to z walkami to było odnośnie wekona ale on przeklną i dostał dq ty dostałeś dq za zbyt duże rozdawanie odznak bez możliwości walki o to stanowisko, wekon miał tą możliwość ale jak już wyżej napisałem .... dlatego rekru na bug odbyło się normalnie + jeśli miałbyś walczyć nie odebrali by ci lidera tylko zostawili do czasu zakończenia rekrutacji

+sorki że tu ale nie zwróciłem uwagi gdzie jest post napisany (nie warnujcie >.<)

*edit Piter nie dostał za to dq

Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥

-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
Ostatnio zmieniony przez Vkick 14 Maj 2017, w całości zmieniany 1 raz  

Zwierzunio 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 13 Maj 2017   

Mała zmiana w składzie
Camerupt-->Infernape

I ss

2017-05-13_11.32.46.png
Plik ściągnięto 42 raz(y) 412.86 KB

Vkick 

Wysłany: 14 Maj 2017   

CichyCzesiek świetne podanie, nie mam uwag. Zaliczone

Ryzemonster

Wysłany: 14 Maj 2017   Podanie na lidera sali psychic

Hej Jestem Igor! Mam 13 lat i pochodzę z wojewodzstwa Dolny śląsk , dokładnie z małego miasta Kłodzko , moim zainteresowaniem jest Piłka nóżna oraz Gry Komputerowe , fascynuje się pokemonami , poniszymi pytaniami chciałbym udowodnić że nadaje się na lidera typu Psychic

Dlaczego typ psychic?
-Pokemony tego typu potrafią kontrolować przedmioty i ludzi za pomocą siły psychicznej.
-Zawsze przechodząc grę Pokemon Fire Red, conajmniej raz przegrywałem z Sabriną,psychiczną liderką z Saffron City, i wtedy zdałem sobie sprawę z tego jak bardzo pokemony typu psychicznego są potężne.
-Pokemony psychiczne są unikalne w swoim wyglądzie czy mocy ataków.

Czy byłem karany?
-Narazie gram na serwerze Pokecraft.pl od półtorej roku z przerwą i zmianą konta.Na obydwu kontach narazie byłem karany tylko raz, mutem.

Dlaczego to akurat ja mam być liderem psychic?
-Jestem na serwerze prawie codziennie(wyjątkami są poniedziałek, wtorek, czwartek)
-Znam wielu graczy naszego serwera
-Interesuje się pokemonami od pięciu lat, przez co mam wielką wiedzę ma temat pokemonów
-I najważniejsze-Poprostu Kocham Typ Psychiczny!

Jaki mam skład?

-SH Metagross
-Wobbuffet
-Espeon
-Alakazam
-SH Slowbro
-Girafarig

Dlaczego akurat te pokemony?
-SH Metagross-Ponieważ potrzebowałem do drużyny tzw Tanka.Również metagross potrafi nauczyć się Mocnego Walczącego ataku Hammer Arm, który działa superefektywnie na pokemony typu dark.
-Wobbuffet-Dobrze wytrenowany,potrafi wygrać walkę 6:1, gdyż atakami Counter oraz Mirror Coat odbija przyjęte ataki z podwójną siłą w przeciwnika.
-Espeon-Jest to mój ulubiony pokemon typu psychicznego, i nie mogłem zrobić składu bez niego.
-Alakazam- Jest to pokemon który Ma bardzo słabą obronę, lecz jest bardzo szybki i ma wielką ilość Specjalnego Ataku.Potrafi on pokonywać przeciwników jednym atakiem,wyprzedzając ich o dużą ilość punktów szybkości.
-SH Slowbro-W drużynie potrzebowałem pokemona typu wodnego, z atakiem ice beam, ponieważ wiele osób używa pokemonów takich jak salamence czy dragonite.
-Girafarig- Wpadł mi w oko ponieważ uczy się potężnych ataków typu mrocznego, takich jak Assurance czy Crunch.
Tutaj ScreenShot moich pokemonów

http://imgur.com/DBF99a3

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

RyzeMonster - W podaniu musisz napisać więcej w dlaczego ten typ niż w dlaczego te pokemony.
Poprawa

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

Ryzemonster

Hej Jestem Igor! Mam 13 lat i pochodzę z wojewodzstwa Dolny śląsk , dokładnie z małego miasta Kłodzko , moim zainteresowaniem jest Piłka nóżna oraz Gry Komputerowe , fascynuje się pokemonami , poniszymi pytaniami chciałbym udowodnić że nadaje się na lidera typu Psychic

Dlaczego typ psychic?
-Pokemony tego typu potrafią kontrolować przedmioty i ludzi za pomocą siły psychicznej.
-Zawsze przechodząc grę Pokemon Fire Red, conajmniej raz przegrywałem z Sabriną,psychiczną liderką z Saffron City, i wtedy zdałem sobie sprawę z tego jak bardzo pokemony typu psychicznego są potężne.
-Pokemony psychiczne są unikalne w swoim wyglądzie czy mocy ataków.
-Podoba mi się wystrój sali psychic na naszym serwerze
-Są kontrowane przez tylko trzy typy
-najwięcej pokemonów legendarnych ma typ psychiczny
-Pokemony typu psychicznego są bardzo szybkie
-Pokemony psychiczne są 5 najliczniejszą grupą pokemonów(Po Water, Grass,normal,fly )
-Pokemony psychiczne mają najwyższe średnie statystyki specjalnego ataku i specjalnej obrony ze wszystkich typów.
-W każdej generacji był przynajmniej jeden legendarny pokemon typu psychicznego
-I najważniejsze: Poprostu kocham pokemony psychiczne!
Czy byłem karany?
-Narazie gram na serwerze Pokecraft.pl od półtorej roku z przerwą i zmianą konta.Na obydwu kontach narazie byłem karany tylko raz, mutem.

Dlaczego to akurat ja mam być liderem psychic?
-Jestem na serwerze prawie codziennie(wyjątkami są poniedziałek, wtorek, czwartek)
-Znam wielu graczy naszego serwera
-Interesuje się pokemonami od pięciu lat, przez co mam wielką wiedzę ma temat pokemonów
-Pomagam wielu graczom na naszym serwerze

Jaki mam skład?

-SH Metagross
-Wobbuffet
-Espeon
-Alakazam
-SH Slowbro
-Girafarig

Dlaczego akurat te pokemony?
-SH Metagross-Ponieważ potrzebowałem do drużyny tzw Tanka.Również metagross potrafi nauczyć się Mocnego Walczącego ataku Hammer Arm, który działa superefektywnie na pokemony typu dark.
-Wobbuffet-Dobrze wytrenowany,potrafi wygrać walkę 6:1, gdyż atakami Counter oraz Mirror Coat odbija przyjęte ataki z podwójną siłą w przeciwnika.
-Espeon-Jest to mój ulubiony pokemon typu psychicznego, i nie mogłem zrobić składu bez niego.
-Alakazam- Jest to pokemon który Ma bardzo słabą obronę, lecz jest bardzo szybki i ma wielką ilość Specjalnego Ataku.Potrafi on pokonywać przeciwników jednym atakiem,wyprzedzając ich o dużą ilość punktów szybkości.
-SH Slowbro-W drużynie potrzebowałem pokemona typu wodnego, z atakiem ice beam, ponieważ wiele osób używa pokemonów takich jak salamence czy dragonite.
-Girafarig- Wpadł mi w oko ponieważ uczy się potężnych ataków typu mrocznego, takich jak Assurance czy Crunch.
Tutaj ScreenShot moich pokemonów

http://imgur.com/DBF99a3

miczkoo 
Wiki <3

Wysłany: 14 Maj 2017   Podanie na FIRE <3

Cześć tu miczkoo i pragnę zostać liderem sali Fire.

Coś o sb.
Mam na imię Mikołaj i mam 12 lat. Interesuję się sportami zimowymi i jazdą na desce i rowerze. Moją przygodę z pokemonami zacząłem już dawno oglądając anime. Teraz gram w gry związane z pokami i próbuje realistycznie narysować poczki. Często siedzę na komputarze albo na yt, pokecarft lub ts. Założyłem konto około września ubiegłego roku.

Czy byłem karany?
Nistety tak 2 mutami i jednym jailem na dzień (Mam pozwolenie na lidera.)

Dlaczego Fire?

Ponieważ gdy pierwszy raz chciałem iść na lidera to miałem problem z grą i Kreska wygrał walkowerem. Teraz jestem przygotowany na walki i sporo wiem o samym typie ognistym.
W tym typie są 2 moje ulubione startery Fennekin i Tepig.
Fennekin to taki ognisty lisek podobny do Fenka jest żólty i ma pikne czerwone włoski. Jest wprowadzony w 6 generacji i był pokemonem Seriny chodził z nią na wystawy i stawał się coraz piękniejszy i silniejszy.
Tepig mała ognista świnka jest czerwono-czarna i wprowadzona została w 5 generacji. Lubię ją dlatego iż jest słodki jak i za razem silny był starterem Asha.
Również lubię Enteia wiem że to legenda ale bardzo pragnę mieć go w swoim pc. Uważam go za boga ognistych pokemonów. Ku mojemu zdziwieniu mój Charizard jest silny pokonał ampharosa na 100lvl. Niestety nie jest w moim składzie powód to sam nie wiem xD.
Pokemony Fire mają wiele kombinacji ataków jak i połączeń typów. Np. Camerupt ognisto-ziemny, Arcanine, który może się nauczyć grass knot.
Nawet same ataki Fire są silne np. Flamethrower czy inferno. Emboar jest też bardzo silny bo zna ataki rock które kontrują typ Fire.
Sam typ kontrują ataki: wodne, kamienne i ziemne. Mało jest tych typów ale i tak rozgrywki mogą być ciekawe. Ja mam własną taktykę na tego lidera, którą zmieniłem w ostatniej chwili. Nie chce jej zdradzać bo przeciwnicy będą mieli za łatwo. Jedyną żecz którą zdradzę jest to że emboar nauczył się 2 tm'ow nie chcę ich zdradzać bo ktoś inny ukradnie mi plan i moje rozmyślania nad techniką.
Poza ten uważam ten typ za taką podstawową 3 w której jest ogień woda i trawą. Może się mylę ale to jest moje zdanie ja się z nim zgadzam nw. Jak wy.

Dlaczego ja?
jestem:
-aktywny
-miły
-odważny
-kreatywny
- nie oszukuję
- jestem uczciwy
- przestrzegam regulamin

Moje Pokemony:
- Chandelure
- Emboar
- Infernape
- Blazikeen
- Camerupt
- Hounder

SS: http://imgur.com/a/hPNqQ

Edit. Pozdrawiam miczkoo
Od tej pory boję się Pokecrafta

Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42)
Ostatnio zmieniony przez miczkoo 15 Maj 2017, w całości zmieniany 2 razy  

IplOMaster 

Siemanko jestem Filip chcem zostac liderem F I R E mam 12 lat na serwerze spedzam 2h dzienie jestem aktywny na czacie np "Gdzie łapać pokemony" nie przeklinam nigdy nie zostałem zbanowany na serwerze
Na pokecrafcie jestem juz prawie rok
Mam range "Trener" Nie narzekam na range ale chciał bym coś lepszego

Posiadam
-Infernape
-Camerupt
-Emboar
-Blaziken
-Charizard
-Arcanine

Dlaczego F I R E
Fire jest chyba moim ulubionym typem jako startera wybrałem charmandera
Znam się na ognistych pokemonach
Znam się na atakach

Czemu ja mam być liderem
ponieważ:
-Jestem uczciwy
-Nigdy nie uszukam przeciwnika
-Jestem sprawiedliwy
-I myśle ze ogarnę lidera :D

Będę przestrzegał całego regulaminu od Pierwszej litery do kropki
I to tyle mam nadzieje że szef mnie zaakceptuje

2017-05-14_21.58.34.png
Plik ściągnięto 29 raz(y) 611.04 KB

SZOKUS 

Wysłany: 15 Maj 2017   

Opisz siebie.

Mam na imię Kacper w marcu skończę 20 lat. Uczęszczałem do czwartej klasy technikum logistycznego w Jastrzębiu-Zdroju. Po szkole planuje dalej się uczyć oraz zacząć pracę, co do zainteresowań to głównie sporty sylwetkowe, gry komputerowe, taniec i muzyka. Jestem osobą ambitną i staram się ciągle rozwijać, w wolnych chwilach także nabywam wiedzę z różnych dziedzin nauki jak np. Informatyka czy chemia.

Dlaczego Typ Fire ?

Typ Fire w każdej grze jak i w anime ukazuję dużą potęgę siły i ma szeroki wachlarz możliwości wykorzystania ataków. Wybrałem ten typ ponieważ jest jednym z sześciu moich ulubionych , przemyślana taktyka może dać naprawdę fajny efekt, osobiście lubię rozwiązania taktyczne, które moim zdaniem bardzo mocno cechują ten typ. Co do samego typu jest dużo ataków, które osłabiają przeciwnika w kwestii czego bardzo łatwo go pokonać. Specjalne zdolności podpalające wroga przy kontakcie fizycznym i nie tylko jeszcze bardziej ułatwiają walki. Pamiętam za czasów młodości gdy Ash posiadał charmandera bardzo polubiłem go pod względem zapału do walki oraz wiadomo typu ognistego, po ewolucji w charizarda imponował mi jeszcze bardziej dlaczego ? przestał słuchać Asha i nie chciał walczyć lecz gdy było trzeba dawał z siebie wszystko i wygrywał praktycznie wszystkie potyczki. Posiadam do dziś karty pokemon, które służyły mi za czasów młodości w potyczkach na przerwach szkolnych, drużyna obecna z jaką chce startować na lidera jest identyczne z moimi kartami a jedyną złotą jaką posiadam jest własnie charizard.

Dlaczego własnie Ja?

Uważam się za osobę odpowiedzialną, sumienną, miłą a także bardzo doświadczoną w kwestii pokemonów. Staram się być pomocny dla innych graczy . Moja osoba charakteryzuje się chęcią na nowe wyzwania oraz poznawanie nowych ludzi. Spełniam wszystkie postawione warunki przez Administrację.

Czy byłem karany ?

Odkąd gram na serwerze byłem karany jednym drobnym mutem

Moje pokemony

Chandelure
Infernape
Emboar
Charizard
Arcanine
Volcarona

2017-05-15_17.44.29.png
Plik ściągnięto 22 raz(y) 760.04 KB

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

RyzeMonster - Zaliczone

Szokus - Zaliczone

IplOMaster - NIezaliczone

Miczkoo - Zaliczę chociaż mam wątpliwości

Vkick 

Walki o lidera sali FIRE

SZOKUS vs miczkoo

Zwierzunio vs CichyCzesiek

Vkick 

Zwierzunio win

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Walki o Lidera sali Psychic

AndreSh vs Ryzemonster

Vkick 

Wysłany: 16 Maj 2017   

Andresh i Zwierzunio są nowymi liderami gz !!!

KeyEno 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 17 Maj 2017   

Poprawiłem podanie str 42

~Kandydat na lidera Fighting 20.01.2017
~Kandydat na lidera Ground 18.02.2017
~Kandydat na lidera Fighting 17.04.2017
~Kandydat na lidera Fighting 08.05.2017
~Lider Sali Fighting 23.05.2017-14.07.2017

Odpowiedz do tematu