Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Cichyshow
Autor Wiadomość
dejnio 
Shinobi Konohy

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 11 Maj 2017   Cichyshow

Otóż miałem wczoraj spine z graczem cichyshow. Dzisiaj zostałem ukarany mutem na 1h po czym napisałem na mucie do cichegoshowa dostałem mute na 2h z /emute. Nastepnie użyłem komendy /r żeby mu odpisać i dał mi jaila na 10 lat. Rozumiem że się pokłóciliśmy ale nie musisz się mścić :)

2017-05-11_15.49.52.png
Plik ściągnięto 63 raz(y) 104.57 KB

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 11 Maj 2017   

Nie mam nic do cichegoshowa , ale gdyby każdy za to miał jaila to na serverze byłaby pustka .
Też nie raz pisałem z tej komendy , jeśli chcesz dać mi jaila to daj , ale to głupota dawać za coś takiego jaila .

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

dejnio 
Shinobi Konohy

Ostrzeżeń:
 1/3/6

dodam jeszcze że ta spina poszła o to że dostałem od cichego jaila na 24h za pisanie pytań typu ''gdzie złapie pokemony'' ''jak sie łapie'' przez mojego kuzyna ponoć cichyshow nie wiedział że to mój kuzyn dlatego dał jaila...

DawidKox 
Derp

Wiec klociles sie z nim i dostales mute na 1h? potem napisales do niego na msg i dostales na 2 i znowu do niego napisales i dostales jaila?

No bo ja to tak zrozumialem.
Moim zdaniem cichyshow czesto przesadza, we wszystkim widzi zlo jak i lapie wszystko za bardzo na serio a od kiedy ma range stal sie ''jakby byl madrzejszy od wszystkich''. To tylko moje zdanie, nikt nie musi sie z nim zgadzac...

#edit: skoro nie zablokowaliscie tej komendy to, to nie jest blad gry czyli bug to wasza wina ze ta komenda jest dostepna, to tak jakby pojsc i pozbierac jablka z drzewa ktore nie jest ogrodzone oznakowane, a potem ktos ci mowi ze nie moze tego robic bo ktos zapomnial to ogrodzic.

dejnio 
Shinobi Konohy

Ostrzeżeń:
 1/3/6

właśnie za to :)

kevin33 

Ostrzeżeń:
 2/3/6

nie dziwne jak za zuo dostalem permmut :CC

CichyShow
Moderator

Po pierwsze, dostałeś mute za próbę prowokacji, nic nawet do ciebie nie pisałem. Wczoraj powinieneś dostać jeszcze jednego mute za wywoływanie kłótni i prowokacje.

Wracając do dzisiejszej sytuacji, najpierw dostałeś ostrzeżenie abyś nie prowokował WikiPL, nie zadziałało, potem kicka, po tym zacząłeś mnie prowokować, następnie był mute na 1h, zacząłeś prowokować w wiadomości prywatnej, która jest normalnie zablokowana, wykorzystujesz inną komendę której Torek, [którego tak bardzo ciśniecie na chacie gry] nie zablokował. Korzystając z tej komendy, korzystasz z błędu w pluginie [lub nazywajcie to bugowaniem, jak wolicie, ja nazwałem to na początku "Błędem" więc tak też będę nazywał to teraz], a jak wiadomo za korzystanie z błedów gry, powinien być ban, prawda? Dodam też że wielokrotnie to używałeś poprzednio, jak widać w końcu należy ci się coś innego, mocniejszego.

A tutaj logi z gry, pokazujące prowokacje na pw...
[15:46:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] [dejnio -> Ja] zbanuj
[15:46:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] -------------- Trenerzy online: 41 --------------
[15:46:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] Trener: _Lucy_, olafkowy, janekxdcv, tysiaaq1, lolsiak, matinati, Kacperex, Bercik00, WikaPL, lisek2006, edekja, NatiXD, olekop999999, berti84, mati1468, OgnistaKiciaPC, youtopo25, Jacke, killekpl, Szymtax, majek222, NerwiTM, PanDrzewko
[15:46:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP: Maszko, MR_Grejninja, Shrooms6, Ziemniaczki, ZiomeczkowyPl, dejnio, miczkoo, Mateuszh122, TurcioPL, SasukeGinUchiha, CichyCzesiek, Ribu484, Miotacz03, gonzo30, Kube_to_ytber, droses
[15:46:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] KidMod: Cola10
[15:46:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] Mod: CichyShow
[15:47:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] NerwiTM: Sell kingdra 100 lvl 30/25 /msg za poki bz
[15:47:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] majek222: i m
[15:47:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Cola10 -> Ja] co budowac?
[15:47:21] [Client thread/INFO]: [CHAT] [dejnio -> Ja] po co jakies muty
[15:47:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] [dejnio -> Ja] zbanuj odrazu

[15:47:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] Masz 43 wiadomosci! Wpisz /mail read aby je przeczytac.
[15:47:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz dejnio zostal wyciszony na 1 godzina 59 minut 59 sekund.
[15:47:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] CichyShow zostal wyciszony dejnio
[15:47:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] Ribu484: Kupie Tm Thunder :C
[15:47:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] [dejnio -> Ja] nadal moge
[15:47:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] WikaPL: pisal na msg ? xD
[15:47:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] [dejnio -> Ja] :D
[15:47:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] Masz 43 wiadomosci! Wpisz /mail read aby je przeczytac.
[15:47:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz dejnio zostal wtracony do wiezienia na 10 lat.
[15:47:49] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] WikaPL: czy po prostu plugin ?
[15:47:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] Masz 43 wiadomosci! Wpisz /mail read aby je przeczytac.
[15:47:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> dejnio] widzimy sie za 10 lat
[15:48:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] WikaPL: *inspiruje sie sloncem*
[15:48:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] WikaPL: *mysli co zbudowac*

Wkleiłem nawet liste graczy, abyście nie mówili, że coś zmieniłem :x

Codziennie prowokujesz, wyśmiewasz i zachowanie, które u osoby w twoim wieku, powinno być przynajmniej poprawne, jest na poziomie osoby, która nie przyjmuje do siebie słów typu: "przestań" lub "nie". Jeżeli według Ciebie, osoba normalna, zachowuje się właśnie w taki sposób, to współczuję następnym pokoleniom, mógł bym również dodać, że jail jest również za naganne zachowanie, które prezentujesz swoją personą. :)

Co do Dawida, dawałem kilka mniejszych kar osobom, ludzie mówili że przecież kara za mała itd...

Przy okazji, proszę o nie wypowiadanie się osób trzecich, chciałbym tutaj widzieć tylko posty dejnia, moje i denka, który rozstrzygnie całą sytuacje. Tyle ode mnie ;)

dejnio 
Shinobi Konohy

Ostrzeżeń:
 1/3/6

od kiedy pisanie na /r jest bugiem. Jest to odpisywanie na czyjąś wiadomość po to żeby nie trzeba było wpisywać nicku tej osoby. Każdy używa tej komendy dostępnej na każdym serwerze więc nie wiem dlaczego takie wielkie halo. A co do tej dzisiejszej sytuacji nastała ona iż nieustannie czepiasz się mnie. Nawet za pytanie jest teraz kara według ciebie? Ile osób prowokowało kogoś ale ty zawsze upierasz się na mnie. Bo przecież musi być ten winny który zawsze ponosi wszelkie konsekwencje. Po dostaniu moda zmieniłeś się i dajesz muty/kicki bez większej przyczyny. Źle się zachowuje na swój wiek? może i tak ale nie wywyższam się jak ty.

Ribu484 
Dazzled One

./r i ./m z tego co pamietam sa dostepne podczas mute'a.

100% legit

dejnio 
Shinobi Konohy

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Chciałbym jeszcze dodać że nie mam nic do muta który był za prowokację a do jaila na 10 lat za /r

CichyShow
Moderator

Dejnio, uważasz, że daje kary za nic? Czepiam się nieustannie ciebie? Jedyne co do ciebie dzisiaj napisałem, to to abyś nie prowokował WikiPL :) A pierwsza wiadomość też była na /r? Jakoś nie wydaje mi się, nie pisałeś do mnie poprzednio nic na /msg! Więc nagle możesz używać /r nie pisząc do mnie poprzednio żadnej wiadomości? Już nie pamiętasz o ostrzeżeniach od Amelii, za prowokowanie Wiki?
Przy okazji, za pytania nie ma kar, jako że wiem, jak ty się zachowujesz, uznałem że wyśmiewasz pytania osób nowych, bo padały tam takie pytania, na które osoba grająca tyle czasu co ty, zna na pamięć. Wczoraj podczas "dyskusji", powiedziałeś, że na koncie siedział ci kuzyn, lub coś w tym stylu, a ja się pytam, skąd kuzyn wiedział o istnieniu możliwości ignorowania innych i innych opcjach dostępnych na tym serwerze? Człowieku, skoro nawet był to kuzyn, to nie łaska było poinformować ludzi siedzących na TS'ie, a oni już by mi to przekazali? Wystarczyło by napisać do nich, lub na zwykłym chacie ogólnym tekst w stylu "kuzyn wchodzi na kont/kompa[...]". Nie widziałem nic na /msg, nic na chacie ogólnym od nikogo, kto mógł napisać że to siedział kuzyn! Pisałem wtedy z Cola10, czy napisała mi że to kuzyn? Nie! Zwracała się do ciebie, raczej tak jak zawsze. Nikt nawet mi nie napisał jakiejkolwiek informacji o tym, a przecież zawsze piszesz z Maszkiem i resztą!

Historyjka o kuzynie, jest dla mnie mało prawdopodobna, zbyt dużo rzeczy ją odrzuca. Uważasz że jesteś niewinny, że powinno się ciebie jakoś łagodniej traktować? Nie :) Za takie zachowanie jakie ty sobą prezentujesz, taktuje surowiej i nie powinno to nikogo dziwić.

I Ribu, czytaj post powyżej, nawet gdyby komenda /m była dostępna, to zablokowanie komendy /msg, mówi że nie można tego używać, co innego jest z komendą /r, z tego co mi wiadomo, ona ma być dostępna dla graczy.

Maszko 
Lider Grass

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Od kiedy obowiązkiem jest pisanie że kuzyn wchodzi

Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥

-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune

dejnio 
Shinobi Konohy

Ostrzeżeń:
 1/3/6

napisałem wyżej że dostałem muta za prowokowanie ale post tyczy się jaila za /r więc nie zmieniaj tematu na swoją korzyść. Jak miałem ich poinformować na ts jak teamspeak nie działa a na tamtym mam bana. Co ci przeszkadza czy ktoś się pyta? Jestem takim samym graczem jak inni i każdy powinien być równy zapomniałeś o tym?

Cola10 
Kawaii

Dejnio sam przyznaj napisales mi po zaistnialej sytacji na fb, ze twoj kuzyn siedzial na twoim koncie i niby byles na dworze. Oczywiscie chciales zeby zdjela ci tego jaila. Napisze to co cichy mogles napisac ,ze twoj kuzyn wbija i bedzie gral. I nie sadze ze zostawiles swojego kuzyna samego a sam poszedles na dwor. Dosyc nierealne nie sadzisz?

CichyShow
Moderator

Co do Maszka, widzisz w moim poście słowo "Obowiązek"? Boja nie :)

Natomiast co do dejnia, nie dostałeś jaila za /r, pisałem kilkukrotnie na chacie ogólnym za co, jak widać to za mało. Więc kto zmienia temat i cały kontekst kary na swoją korzyść? Nawet dam ci dowód :)

[15:49:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: dejnio go buy unmute !
[15:50:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Cola10 -> Ja] ok
[15:50:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] PanDrzewko: Dziegi
[15:50:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: ma jaila
[15:50:04] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] szeptozgon123: Maszko Cichy aerobic romanski ?
[15:50:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] WikaPL: ;-;
[15:50:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: aha
[15:50:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: za to jail ?
[15:50:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: serio
[15:50:21] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: za wykorzystywanie bledow pluginu...
[15:50:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] Ziemniaczki: na 10 lat i to bez kappy
[15:50:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] PanDrzewko: xd
[15:50:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] WikaPL: aham
[15:50:36] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] gazjeel: czemu nie mam tekstur ? mam tylko jakieś niebieskie tło -.-

[15:55:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: ej cichy
[15:55:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: coi
[15:55:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: co*
[15:55:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: jak dejnio mogl zbugowac zle napisany plugin ?
[15:56:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] Ribu484: xd
[15:56:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: wykorzystywal bledy pluginu, czytales co pisalem?
[15:56:21] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] NerwiTM: ?N??N?Kupie dobre poki /msg ?N??N?
[15:56:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] [WikaPL -> Ja] bledy pluginu w sensie np **** ? ;-;
[15:56:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] Masz 43 wiadomosci! Wpisz /mail read aby je przeczytac.
[15:56:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> WikaPL] mhm
[15:56:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] [WikaPL -> Ja] ja dostane jaila za to czy nie ? ;-;
[15:56:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: nie ten plugin jest zle napisany czyli nie wykorzystywal bledu
[15:56:49] [Client thread/INFO]: [CHAT] [WikaPL -> Ja] bo boje sie teraz ruszyc
[15:56:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] Masz 43 wiadomosci! Wpisz /mail read aby je przeczytac.
[15:56:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> WikaPL] jak wykorzystasz to tak
[15:56:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] [WikaPL -> Ja] a jak to jest przeszlosc ?
[15:57:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] [WikaPL -> Ja] i nigdy tak nie zrobie ? ;-;
[15:57:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] droses: dejnio to zyczu tak nam pisal
[15:57:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] Cola10 nie jest juz AFK.
[15:57:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Ice] Cola10: jj
[15:57:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: no wlasnie i wykorzystal te luke w pluginie 2 razy
[15:57:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] panblaziken: da się usunąć działke?
[15:57:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: aby mnie na dodatek sprowokowac
[15:57:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] WikaPL: panblaziken nie
[15:57:25] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Ice] Cola10: panblaziken nie
[15:57:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] lisek2006: jeszcze raz
[15:57:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: bylo dac innego muta a nie jaila
[15:57:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] Ziemniaczki: cichy tez korzystalem z tego "bledu" jak ty to nazwales
[15:57:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: widzial dobrze co robil, ja mu jaila nie zdejme
[15:57:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Grass] Maszko: by nie mogl pisac
[15:57:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: dalem z mute, dalem z emute
[15:57:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Zwierzunio -> Ja] a co dejnio znowu ma jaila?
[15:58:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: ziemniak, jak 2 razy napisal to ok, nie patrzylem, pisal nadal
[15:58:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: probowal nie wiadomo jak prowokowac
[15:58:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] WikaPL: ;-;
[15:58:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod] CichyShow: wiec niech idzie na forum, moze tam beda chcieli mu dac unjaila
[15:58:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] Ziemniaczki: juz jest na forum XD

Gdzie "****" w drugich logach oznacza komendę którą można obejść ten plugin, wole jej nie podawać, aby nowsi gracze nie wiedzieli o jej istnieniu.

Odpowiedz do tematu