Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
Shrooms6
|
Wysłany: 8 Maj 2017
|
|
|
Lekka zmiana planów
Persian----> smeargle
Reszta pozostaje na miejscu
2017-05-08_15.15.53.png
|
 |
| Plik ściągnięto 32 raz(y) 1.08 MB |
|
|
|
|
 |
Zwierzunio

|
|
|
|
Zmieniam parę poków w składzie
Charizard --> Camerupt
Houndoom--> Chandelure
SS z pokami poniżej
2017-05-08_15.43.53.png
|
 |
| Plik ściągnięto 25 raz(y) 117.4 KB |
|
|
|
|
 |
LucG4mer
Gracz
|
Wysłany: 8 Maj 2017 ZMIANA W TEAMIE
|
|
|
URSARING <--- Tauros
Stanlter <---- Girafarige |
_________________ nic |
|
|
|
 |
Fabianowski
|
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
|
|
|
Zmianka w moim teamku dramku
Tauros na lepszego
Oraz Sh Porygon-Z na Clefable :d
Oraz Staraptora na nowego :D
2017-05-08_21.34.28.png
|
 |
| Plik ściągnięto 14 raz(y) 1.23 MB |
|
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
| Ostatnio zmieniony przez Remczak 8 Maj 2017, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
AndreSHH
|
|
|
|
Cześć i czołem z tej strony lider psy... AndreSH!!Cześć i czołem z tej strony lider psy... AndreSH!
^Coś o mnie!
Nazywam się Marcinek lvl17. Od dawien dawna bronie barw mojego stołecznego klubu Zagłębia Dżublin jestem ich wiernym kibicem, a niegdyś nawet piłkarzem :). Jak można się domyślić pochodzę z Lubina i mam duży nos :^. Koledzy mówią do mnie nochal owa ksywka podkreśla mojego cudownego syna nochala, którego nosze z duma miedzy lewym, a prawym okiem. Od małego szkraba interesowałem się
pokemonkami, ale nie tymi co robią mew2 z grass knotem. Po moim ostatnim degradzie z tego cudownego typu coś we mnie pękło... ten lider to część mnie... Uwielbiam pokemony psychic i jest to już moje trzecie podejście na lidera psychic, oby udane jak dwa poprzednie :). Pasjonuje się sportami jazda na rowerze, lekkoatletyka czy jak już wczęsniej wspomniałem piłka nożna. Swojego czasu występowałem w stołecznym klubie, lecz są rzeczy ważne i ważniejsze, nauka jak i znajomi dali górę nad pasja. O wiele bardziej od filmów wole seriale, jedyne produkcje filmowe, które przypadają mi do gustu są te ,,Marvelowskie,,, a jeżeli chodzi o seriale to po prostu ubóstwiam ,,The Walking Deada,,. W wolnym czasie przesiaduję na serverze czy w swoim małym ,,warsztacie,, gdzie kiedyś z bratem razem odrestaurowywaliśmy rowery i ,,goniliśmy je z zyskiem,, to się nazywa biznes! Wraz z moim wspaniałym jak i śmierdzącym serverowym druhem Mr. Kamplem, przemierzamy bezkresy pokecrafta w poszukiwaniu
coraz lepszych pokemonów. Myślę, ze tyle o mnie, czas przejść do ciekawszej części podanka!
^Kary
Jeszcze jak... Jak najbardziej, zostałem ukarany przez naszego UKOCHANEGO administratora Denka, za
obrażę (NAJUCZCIWSZEGO jak i NAJLEPSZEGO? XDDD) lidera normal, nie będę się rozpisywał o całej sprawie,
bo kto ma wiedzieć ten wie...Oczywiście Denek jak i Vkick zezwolili mi na kandydowanie w owej rekrutacji.
^Aktywność
Na serverze przesiaduję dosyć długo, opiewa się to w granicach 2/3, a nawet czasami 4 godzin dziennie.
^Dlaczego Psychic?
Jest to mój ukochany typ od dawien dawna. W tym typie występuję wiele pokemonów od, których zaczynałem swoja pixelmodowa przygodę. Te wszystkie abilitki, movesety i pikselowe stworki, to wszystko bardzo mnie zainteresowało. Z pokemonami psychic można robić nieskończenie wiele taktyk ośmieszających rywala :D, a przecież dobra zabawa jest najważniejsza!. Dajmy na to taka starmie większość osób widzi w niej zwykłego pokemona robionego tak samo od długiego czasu, ale nie, nie, nie z sama starmie można wykombinować tyle ciekawych taktyk, ze to jest, aż straszne! Tak ogólnie nie chwaląc się, na pokecraftcie
robiłem już wszystkie pokemony dostępne w modzie, łącznie z legendami, wiec jakieś minimalne pojęcie tam chyba mam <hehe> Moim ulubionym pokemonem psychic jest ,,Reuniclus,, lewitujący glut... prawie tak duży jak te w moim nosie :)). Moim skromnym zdaniem, reuniclus jest pokemonem kompletnym, tylko speeda brakuje mu do szczęścia, ale w walce nadrabia to swoimi cechami fizycznymi. Jak już wspominałem byłem liderem psychic dwa razy, niestety przydarzyła mi się mała ,,spina,, z Cichą, więc zostałem zdegradowany z pełnienia owej funkcji. Jeżeli chodzi o moja ulubiona abilitke w typie psychic, jest to Regenerator, hiddenability na 3 potezne pokemony. Slowking, Slowbro, Reuniclus trzy wielkie tanki, które przeżyją praktycznie wszystko. Sama w sobie abilitka jest calkiem fajna, po zmienieniu pokemona odnawia mu się odrobina HP, co w samej walce daje dosyć dużo.
^Dlaczego Ja?
Otóż jest to proste i logiczne, po co komu inny lider jak macie już boga bogów typu psychic? :) Jestem pomocnym graczem, miłym graczem, wysportowanym graczem, a przede wszystkim pracuje nad tym BY LUDZIOM ZYŁO SIE LEPIEJ! Uwielbiam rywalizacje, więc walki odbywały by się nawet po kilka razy dziennie przy dobrym humorku, hehe. Lubie pomagać graczom, czy to na czacie, czy w różnych wymianach/ewolucjach, a nawet próbuję ostatnio stworzyć kilka ciekawych map dla was! Oczywiście nie stracę wszystkich odznak na pierwszych walkach jak to nasz miły i sympatyczny kolega. Przez swoje dwie dwu miesięczne kadencję, straciłem łącznie 6 odznak, co jest nienajgorszym wynikiem jak na takiego szarego i bezbronnego człowieczka jak ja :) Moja wiedza, na temat pokemów psychic jest nienajgorszą, więc myślę, że to też działa na plus dla mnie. Dobra raczej to tyle, z tego miejsca chciałbym pozdrowić: Mamę, Tate, rodziców i oczywiście Amelke i jej miekkiego i żylastego kotka :)
^Dream Team Nochala!
- Reuniclus
- Girafaring
- Metagross
- Alakazam
- Slowbro
- Slowking
Dzięki wszystkim za poświęcony mi czas i życzę miłego dzionka!
2017-05-08_18.40.55.png
|
 |
| Plik ściągnięto 39 raz(y) 1.01 MB |
|
| Ostatnio zmieniony przez AndreSHH 8 Maj 2017, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| AndreSH - zaliczone |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
Otwieram rekrutacje na Lidera Sali Fighting!!
Podania mozna skladac do 22.05 :) |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
LucG4mer
Gracz
|
Wysłany: 8 Maj 2017 ODWOŁANIE PODANIA.
|
|
|
| Witam, otóż poddaję się, nie idę na lidera, ogolnie odchodzę z serwera, pozdrawiam wszystkich gorąco . |
_________________ nic |
|
|
|
 |
KeyEno

|
Wysłany: 8 Maj 2017 Fighting
|
|
|
Witam jestem Igor na serwerze KeyEno
Coś o Mnie
Więc jak wspomniałem mam na imię Igor gram na poke od roku. Uprawiam piłkę ręczną od 6 lat, interesuje się również informatyką , czołgami, sztukami walki oraz strzelaniem z łuku.
Dlaczego Ja ?
- Jestem Spokojny
- Chętnie Pomogę
- Często przebywam na serwerze
- Jestem pomocny
- Mam dobre relacje z graczami
Dlaczego Fighting ?
Nie omijając faktu, iż na lidera FIGHTING walczę od stycznia. Nie zatrzymam się póki go nie zdobędę (nie ukrywając jest to moje marzenie). Od ostatnich walk o lidera przegrałem o tytuł Lidera. Tak wiem poniosłem klęskę ale teraz chce powstać z popiołów. Wracając do samego typu chce iść na niego ponieważ jestem waleczny i się nie poddaje. Sztukami walki interesuje się od roku czyli od momentu kiedy w mojej klasie pojawiła się pewna dziewczyna, która okazała się być Mistrzynią Świata w KickBoxingu. Chociaż jestem zwykłym chłopakiem który lubi grać na komputerze i takim który raczej nie słucha się dziewczyn to ja bardzo polubiłem. Nauczyła mnie ona kilku podstawowych ciosów które służą do Samoobrony. Od początku gry na serwerze nie byłem dobrym graczem ( w sensie doświadczonym) i to właśnie pierwsza odznaka którą zdobyłem była właśnie tego typu.
Moim ulubionym pokemonem jest Machamp który jest silny a ulubionym atakiem Fighting jest "Close Combat" który praktycznie zawsze nokautuje przeciwnika.
Wracając do typu. Idę na ten typ ponieważ przedstawia on mój charakter tzn. Waleczny, odważny, honorowy. Na kontry mam specjalne ataki którymi zazwyczaj udaje mi się pokonać pokemony rywala. Atutami pokemonów FIGHTING są między innymi: Mocne, Celne Ataki i Duże obrażenia. Wracając do kontr pokonuje je dzięki silnym atakom (zazwyczaj są do kontry dla danego typu).
Moje Pokemony
Z moimi pokemonami łączy mnie szczególna więź która trwa już od jakiegoś czasu, a dokładnie od poznania Dinostorma która przeprowadził ze mną nauki na temat tego typu. Doradzał mi jakie pokemony zbierać jakie ataki, lecz dzisiaj jestem Mu bardzo wdzięczny za to co zrobił.
Wracając do moich pokemonów to :
- Machamp (Maskotka)
- Lucario
- Infernape
- Blaziken
- Primeape
- Hitmonchan
2017-04-19_08.12.45.png
|
 |
| Plik ściągnięto 24 raz(y) 745.54 KB |
|
_________________ Wszyscy jesteśmy kim jesteśmy, lecz nikt z nas nie jest Doskonały, Ale przynajmniej Walczmy o nasz Wizerunek.
~Kandydat na lidera Fighting 20.01.2017
~Kandydat na lidera Ground 18.02.2017
~Kandydat na lidera Fighting 17.04.2017
~Kandydat na lidera Fighting 08.05.2017
~Lider Sali Fighting 23.05.2017-14.07.2017 |
| Ostatnio zmieniony przez KeyEno 16 Maj 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pan_Zennor
|
Wysłany: 9 Maj 2017
|
|
|
Hej jestem Pan_Zennor i moim marzeniem jest zostanie liderem sali Bug. Proszę o przyjęcie mnie będe bardzo szczęsliwy gdy mnie przyjmniecie |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
LucG4mer, nic dodać nic ująć. Zaliczone
KeyEno, skup się bardziej na samym typie FIGHTING. Jak wykorzystujesz ich atuty co sprawia, że pokonujesz stawiane Ci wyzwania(kontry). Do Poprawy |
|
 |
Vkick

|
|
|
|
Walki o lidera sali Normal
Shrooms6 vs Remczak
Walki o Lidera sali Bug
Nusiek3446 vs Ribu484
__Kadu__ vs Wygrany z 1 walki |
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
|
|
|
| Shrooms6 wygrywa 2:0 z Remczakiem, GZ |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
| Nowym Liderem Normal zostaje Shrooms6!!Gratuluje wygranemu :D |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|