Zamknięty przez: CichyShow 28 Kwiecień 2017 |
Nadużywanie Praw |
| Autor |
Wiadomość |
Wartownik
|
Wysłany: 28 Kwiecień 2017 Nadużywanie Praw
|
|
|
| Dostalem Muta na 1 godzine za Ja pier raczej to ani przekleństwo ani nic wiec dlaczego mi dal muta ?? |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
Wysłany: 28 Kwiecień 2017
|
|
|
| Przekleństwo to przekleństwo nawet jak w połowie urwiesz i tak każdy wie co chciałeś napisać na drugi raz nie pisz tak |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
Wartownik
|
|
|
|
| Tu nie chodzi raczej o przekleństwo ten skrót ma kilka zastosowań a że ludzie od razu myślą że inni są tacy jak oni i przeklinają to właśnie jest problem młodzieży kojarzą to z jednym jak wiesz co chciałem napisać to proszę mi to udowodnić na tym świat Bazuje |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
Ja to biorę jako cenzurę za którą również karam. Zawsze daje na 2h, więc tak czy siak mało dałem, a 1 godzina to za dużo nie jest. Jeśli chcesz używać języka wulgarnego/słów za które możesz mieć mute to przemyśl to, bo u nas za to są blokady czasowe... Dodam również, żebyś nie pisał, że chodziło ci o słowo "ja pierdziele" bo nie wytrzymam, od razu napisze z wyprzedzeniem gdybyś miał zamiar to napisać - takich słów nikt normalny nie pisze z cenzurą [często widzę takie wymówki po nadaniu kary, które co jak co, ale są słabe i bezsensowne].
Tyle ode mnie. |
|
|
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
| Powiedz mi w jakim kontekscie bylo napisane te "Ja pier...". Bo jesli sie wkurzyles to chyba wiadome ,ze chodzilo o wulgaryzm. Nie widzialam tego co napisales ale sadze ze jesli dostales mute to oznacza ze byl sluszny. |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
Wartownik
|
|
|
|
Pytałem się czy można mieć tu zapalniczkę powiedzieli ze nie wtedy napisałem ja pier i jakieś zdanie nie jestem zdenerwowany za mute bo mi to tito i tak z nikim nie pisze na czacie raczej boli mnie fakt że nie wiadomo jakie znaczenie ma ten skrót dostaje się mute
jak napiszę Kur to pomyślicie o Ku*pip*a ( a Kur ma pełno znaczeń jeżeli tak to bazujecie to powinniście dawać ostrzeżenie ze zaliczacie to do takiej kategorii |
| Ostatnio zmieniony przez Kosmatek 28 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Wartownik odpowiedz mi proszę, czy osoba normalna, która ma choć trochę rozumu, napiszę słowo "kura", korzystając z cenzury? bądź kurcze/kurczak/kurde? Wątpię, więc nie rozumiem o co Ci teraz chodzi, próbujesz mi udowodnić coś, co przerabiałem z innymi graczami i nic mi nie udowodnili, za to ja im wiele.... Więc post zamykam aby nie było bezsensownego nabijania postów, a jeśli coś cię nurtuje, napisz do mnie w grze. |
|
|
|
 |
|
|