Wysłany: 26 Kwiecień 2017 Nowa Zasada Na Sali Grass
Siemanko z tej strony ja :D
Rozmawiałem z Vkickiem i na mojej sali od teraz jest możliwość walki ze mną Grass vs Grass o stanowisko lidera tej sali. Powodem jest zachęcenie graczy do rywalizacji i minimalne umożliwienie zostania liderem poza rekrutacją.
Reguły: -6 * 100 lvl poka Grass
-Max 1 powtarzający się pokemon (Np. Sceptile i Sh Sceptile)
-Walka o sale w obecności Admina/Szefa Liderów/Moda
-Zakaz potek oczywiście
-Wyzywający pierwszy wyrzuca pokemona
-Walka do 3-5 wygranych (ale minimum 3 )
Reguły mogą się zmienić ,w razie zmian edytuje ten post
Prosił bym o dodanie tej zasady sędziemu na mojej sali :)
Tyle ode mnie Życzę miłej zabawy w próbie pokonania mnie :p
Nie lepiej wprowadzic taka zasade na wszystkie sale? Zmniejszyloby to liczbe liderow, ktorzy sie nie przykladaja do swojego stanowiska oraz na pozycji lidera bylaby najsilniejsza osoba. Przez np. rok czasu lider jest na swoim miejscu i nic mu nie zagraza. Taka zmiana zmusza lidera do ciaglego uczenia sie o swoim typie i ulepszania swojego skladu, aby nie zostac pokonanym co za tym idzie straceniem lidera.
Ribu powiem tak większość liderów nie pozwoli na to bo wiedzą że szybko by stracili lidera
ja to zrobiłem właśnie tak jak piszesz żeby się uczyć jakie inni mają pomysły na team grass :)
+ tą zasadę z własnej woli przyjeło by max 3-4 liderów bo reszta by się zbytnio bała
Maszko , pomysł swietny fajnie by bylo gdyby wszyscy liderzy przyjęli tą zasadę
_________________ "Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych."- Itachi Uchiha, Naruto
21.03`17-denek wybacza mi i pozwala startowac na lidera :)
25.03`17-Kandydat na lidera Steel
Pierwsze Tyranitar i Steelix na serwie moje ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum