Wysłany: 26 Kwiecień 2017 Coś tu jest nie tak #DenekReaguj
http://forum.pokecraft.pl...p?p=85703#85703 Nie wiem dlaczego temat ten został zamknięty, skoro wyraźnie poprosiłem o wypowiedź denka. Dominik UCIEKA przez problemami, które sobie narobił. Wie, że nie ma nic na swoją obronę, a co do walk - KŁAMIE <i spora część graczy to potwierdzi>
Proszę również o Warna/Upomnienie czy cokolwiek za zamykanie takich tematów :)
#DominikOut #DenekReaguj #Drama
Denek widząc zamknięty temat może go po prostu olać, szczególnie kiedy widzi, że zamknąłeś go ty i jest w dziale dla liderów :D <nie twierdzę, że olewa - tylko, że może>
Dominiku może nie tylko denek ma coś jeszcze do powiedzenia na ten temat boisz sie prawdy więc zamknąłeś temat żeby ktoś jeszcze czegoś na Ciebie nie napisał..
Dobrze Ja tez dodam swoje 4 grosze. Dominik Sam musisz przyznac ze Przez dluzszy czas Nie wbijales na serwa a jesli Tak to tylko na chwile by zrobic walki lub znalezc sobie kolege do
carryowania w lolu. Dobra Moze Troche to sie poprawilo a ile Tak Jak na szefa liderow to za malo >oczywiscie ja Tak sadze<. Prawda jest tez to ,ze zaliczales podania po przyjacielsku. Nie raz jak ktos poszedl sie ciebie spytac czy mu zaliczysz czy cos w ty stylu np zagral z toba 1 rundke w lola I bylo hepi I zaliczyles. To tyle odemnie. >Sorki za Orto ale pisze na szybko I przez telefon<
Kamplo wypowiedziałem się w tym temacie oraz pisałem z Dominikiem na priv.
Jeśli sytuacja "kolesiostwa" i aktywności w grze się nie zmieni Dominik zostanie zdegradowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum