Zamknięty przez: dominik493 26 Kwiecień 2017 |
Nie no serio? |
| Autor |
Wiadomość |
Kamplo
Nocny strażnik
|
Wysłany: 23 Kwiecień 2017 Nie no serio?
|
|
|
1. Wiele razy argumentowano, że takie sale jak Normal Ghost czy Fighting nie są chętnie oblegane. Dlaczego więc Dominik odrzuca podania i bezustannie przedłuża rekru? Bezsens. Ile można czekać, aż jemu spodoba się pięknie napisane podanie.
2. Zobaczcie kogo teraz mamy na psychic, wekon robi pierwsze walki i nie wygrywa ANI JEDNEJ WALKI. Ja wiem, że to gra i każdy ma się dobrze bawić, ale BŁAGAM - żeby przegrywać WSZYSTKO? <przepraszam, wygrał walkę poprzez dq> <nie atakuję tu wekona tylko dominika :) >
#GoDrama #GoHejt
Pozdro |
|
|
|
 |
hamtaro04
Lider Poison

Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 110 Skąd: Kanto/Fuchsia City
|
Wysłany: 23 Kwiecień 2017
|
|
|
| jak coś on nie dał nikomu dq |
_________________ Lider Poison 26.11.2016
Trzeci lider sali Ghost. 10.03.2015
Pierwszy lider sali Fighting 5.01.2014
 |
|
|
|
 |
Zwierzunio

|
|
|
|
| Dał hamtaro panu który niewiedział jakim pokiem walczy i sie zapytal na czacie co zrobic :v |
_________________ Kandydat na lidera Fighting
Lider fire od 26.05.2017r.
01.07.2017r.-odejście z lidera |
|
|
|
 |
Kreskahe

|
|
|
|
| Moim zdaniem zamiast jakiegoś kozackiego podania lider powinien się znać na typie i mieć jakieś dobre poki a nie randomowe wylevelowane na 100lvl.. |
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| Kamplo aż tak cię boli że kolega dostał niezaliczone? |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
papryka11
|
|
|
|
| nie że niezaliczone ale jak tak bedziesz podania rozpatrywał to nikt nie bedzie liderem chyba ze swoich przydupasów jakis chcesz dac leszczu |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
|
|
|
| Ta, boli, ale tu nie o to chodzi. Nie tylko jego podanie odrzuciłeś :) |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 24 Kwiecień 2017
|
|
|
kamplo ma trochę racji. Sam na priv mam pełno skarg, że podanie nie zostało zaliczone, mimo,że jak czytałem to co napisali to nie było złe ...
Dominik co jest ? Daj im trochę "luzu" z tymi podaniami, bo to nie konkurs poezji ... |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Bombeczkaa
TenLepszyOdInnych
|
Wysłany: 24 Kwiecień 2017
|
|
|
Czy jeśli denek ma tyle skarg na dominika to nie znaczy, że jest cos nie tak w jego sposobie przyjmowania podań ? czy skoro tyle graczy na niego narzeka i w większości podań jest "podanie niech oceni vkick" to nie znaczy, że tym obowiązkiem się powinien zająć ktoś inny ? moim zdaniem powinien ktoś zrobić ankiete czy wywalić dominika i działać na podstawie "demokratycznej degradacji ze stanowiska" w mojej opini jest dużo lepszych osób na te stanowisko
ps: sry dominiczek ale taka prawda :* |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
Wysłany: 25 Kwiecień 2017
|
|
|
| Bombeczkaa napisał/a: | moim zdaniem powinien ktoś zrobić ankiete czy wywalić dominika i działać na podstawie "demokratycznej degradacji ze stanowiska"
|
denek co ty na to? :)
Może się też odbyć bez ankiety kiedy podejmiesz WŁAŚCIWĄ decyzje :)
Dominik nawet się nie odważył drugi raz odpisać, chociaż go o to prosiłem kilka razy |
|
|
|
 |
Enrix
Enrix
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Kwi 2017 Posty: 5 Skąd: z pokeballa :3
|
|
|
|
Taaa |
_________________ ✔ Vanish Enrix |
|
|
|
 |
AlpakaM
|
|
|
|
| Dominik luzuj już mówiłem że na serwie jest nepotyzm kolega koledze oddaje lub daje póki byle żeby swoimi zapełnić liderostwo gadałem z kamplo i z tego co wiem gdy skończy grę oddaje póki koledze :D i troszeczkę boli kampla to że chcesz to wplenic . Dajcie na lidera 10 latka co nie ma kultury i nieznane ortografi GJ. Jak mówię trzeba się pozbyć lepiej dać system w którym lider bd 2 lub 1 miesiąc na stanowisku a potem schodzi takto każdy miałby szansę a nie oblizywal sie przez pół roku |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2017
|
|
|
To jeszcze doleję oliwy do ognia :) Dominik jako szef liderów powinien dawać przykład i pouczać, a walki raz na ruski rok, brak odwagi na wypowiadanie się, sporadyczne wbijanie na serwer itd. na pewno nie jest ani przykładne, ani pouczające. Każe przestrzegać regulaminu, którego sam się nie trzyma.
#DenekReaguj #Drama #DominikOut
Może i przegiąłem, czekam na wypowiedzi denka, dominika, liderów i stałych bywalców serwera. |
|
|
|
 |
Kreskahe

|
|
|
|
| Kamplo napisał/a: | | To jeszcze doleję oliwy do ognia :) Dominik jako szef liderów powinien dawać przykład i pouczać, a walki raz na ruski rok, brak odwagi na wypowiadanie się, sporadyczne wbijanie na serwer itd. na pewno nie jest ani przykładne, ani pouczające. Każe przestrzegać regulaminu, którego sam się nie trzyma. |
No taka prawda walk nie widziałem jak robi od tygodnia jak nie więcej a najlepsze jest jak wchodzi na serwer piszę coś patrzy że jest kamplo i nagle idzie afk i po cichu znika z serwera.. te zachowanie jest po prostu śmieszne :p |
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
|
|
|
A nie chce być psem który wkopuje innych ale.... taka prawda Dominik wchodzi sporadycznie na serwer ,a walki są dosłownie raz na 2 tygodnie :v a gdy jest na serwerze to tak z max 30 min w poszukiwaniu kogoś do gry w inna grę (nie pisze jaką bo denek bije >.<) tak więc niestety bodź stety muszę się pod tym podpisać. Od siebie mogę tylko dodać że taka sytuacja jest już od dłuższego czasu.
Ale i tak zabawne jest to że sam łamie regulamin a innym co do słowa każe przestrzegać. |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
|
|