Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
LucG4mer
Gracz
|
Wysłany: 19 Kwiecień 2017 Karanie.
|
|
|
| Drogi denku, jesli chodzi o jail ban i tp. To nie ale jedyne co dostalem to raz albo dwa razy mute;) |
_________________ nic |
|
|
|
 |
pinexyt
Pinezk Aka Pine

|
Wysłany: 19 Kwiecień 2017
|
|
|
| LucG4mer , mute to tez kara |
_________________ "Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych."- Itachi Uchiha, Naruto
21.03`17-denek wybacza mi i pozwala startowac na lidera :)
25.03`17-Kandydat na lidera Steel
Pierwsze Tyranitar i Steelix na serwie moje ^^
 |
|
|
|
 |
rolo123
|
|
|
|
dominik poprawiłem
- Zaliczone |
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 19 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
LucG4mer
Gracz
|
Wysłany: 19 Kwiecień 2017 pinexyt
|
|
|
pinexyt, z tego co tam pisze nie mozna zostac liderem, gdy pisze "jesli zostales ukarany jailem, lub BANEM :> przeczytaj sobie.
Wiesz ile osób było/jest liderem a miało Jaila czy bana?
Zakaz masz jeśli dostałeś poważnego jaila i Bana.
Liderem po banie możesz być jeśli denek się zgodzi :D |
_________________ nic |
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 19 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
pinexyt
Pinezk Aka Pine

|
|
|
|
| ale , tu chodzi o uczciwosc , wiadomo ze mozesz zostac lidem za samego muta |
_________________ "Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych."- Itachi Uchiha, Naruto
21.03`17-denek wybacza mi i pozwala startowac na lidera :)
25.03`17-Kandydat na lidera Steel
Pierwsze Tyranitar i Steelix na serwie moje ^^
 |
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
Wysłany: 19 Kwiecień 2017 Podanie na GROUND
|
|
|
Coś o mnie.
Hej mam na imię Mikołaj, mam 12 lat i chciałbym się zgłosić na kandydata lidera GROUND. Jest to drugi raz kiedy się zgłaszam właśnie na niego.
Interesuję się Pokemonami gdzieś od 2 lat. Wcześniej oglądałem tylko anime. Teraz oglądam, gram w gry i zbieram figurki. Interesuję się również sportami zimowymi oraz jazdą na desce i czasem rolkach. W wolnym czasie lubię usiąść przed komputerem pograć w Pokecraft i oglądać yt albo gadać na ts.
Założyłem konto około września 2016 roku a forum trochę później.
Ps. lubię czytać książki ale nie do końca xD.
Czy byłem karany?
Niestety tak 2 mutami na 2 h i jeilem na 1 dzień. Dominik powiedział że mogę startować. Jeil był z powodów śmiechu. Bo mi się trochę nudziło.
Dlaczego GROUND?
Ponieważ idę na ten typ drugi raz. (Dostałem dq z walk bo byłem 5 dni nie aktywny na pokecraft, bo byłem na zimowisku.) Również poki tego typu są super mega silne mija torrtera na 40lvl bez potionów i pomocy innych poków pokonała blisskę 140lvl. Również jest akurat w tym typie mój ukochany pokemon Diglet i Dugtrio. Możecie się śmiać ale pokochałem te pokemony w jakimś odc. z pierwszej części Pokemon. Były małymi ogrodnikami, które sadziły drzewa i krzewy. Poza tym dostałem sh digleta z losujpoke. (Niestety kocham te 2 poki ale nie są w moim zespole.) Również lubię Mamoswina, który przypomina moją byłą ulubioną postać z filmu jest to Maniek z epoki lodowcowej.
Pokemony ground mają dziwne i przez to fajne połączenia, i dzięki temu każdy kandydat może mieć inny skład na lidera. Mieszanki są takie: woda, ogień, lód, trawa, trujący, kamienny, stalowy, latający, robaczy, psychiczny, smoczy, duchowy, ciemności Więc jest sporo mieszanek i to jest bardzo ciekawe i wielkie wyzwanie żeby połączyć kontry na każdy typ. Mają także wiele silnych ataków np. Earthquake, który może zadać nawet podwójny cios. Ice fang, mają go moje dwa mamuty jest bardzo silny i napewno poradzi sobie z pokonaniem nie jednego pokemona. Moim zdziwieniem jest moja torrtera, która ma atak wodny nw. jak to się stało.
Liderem ground chcę zostać też dlatego że był nim dinostorm zawsze był pomocny i chcę być taki jak on.
Dlaczego ja?
-umiem śmiać się z siebie
- jestem aktywny (wyjątek środa mam dużo lekcji i jeżdżę na basen)
- jestem miły
- jestem kreatywny (na koloni o północy wymyślałem piosenkę naszej drużyny)
- jestem pomocny
- nie oszukuję
- jestem uczciwy
- przestrzegam regulamin
Moi najlepsi
Swampert
torrtera
sh mamoswine
mamoswine
Golurk
Krookodile
ss: http://imgur.com/a/MoRQ2
Nie patrzcie na ranking pomagałem nabijać.
Mowa końcowa
Myślę, że się mi uda i zostane liderem GROUND.
Podziękowania <3
Pragnę podziękować:
Cola10 - za SH Mamoswine
Vkick albo Dominik493 - za ocenienie podanie. |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2017
|
|
|
| miczkoo - Zaliczone |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Maciek1141
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2017 Rekrutacja lider Fighting
|
|
|
Witam ja nazywam sie Maciek. Mam 12 lat. Gram na waszym serwerze ok. 1 roku (z przerwami). Chciałbym zostać liderem sali typu walczącego, ponieważ jest to mój ulubiony typ.
Przez prawie pół roku kompletowałem swoją drużynę. W końcu mi się udało i akurat jest rekrutacja. Jestem aktywnym graczem (min.1.30 h gry codziennie na serwerze).Przy okazji grania i expienia moich pokemonów zacząłem robić lajwy z serwer.Nie byłem karany. Moja drużyna pokemonów to :
-Shiny Infernape
-Emboar
-Hitmonchan
-Lucario
-Blaziken
-Shiny Machamp.
Oto link do screena : http://wrzuc.se/images/58f861faea99e.jpg
Jestem Miły.
Nie przeklinam.
Jestem uprzejmy dla graczy.
Prosiłbym o rozpatrzenie mojego podania :) |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| Maciek1141 - Niezaliczone |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Madzman_PLL
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2017 Podanie na Lidera Sali Psychic
|
|
|
Witam mam na imię Mateusz i mam 15 lat. Gram na Pokecrafcie od 2014-15 coś koło tego, nigdy nie byłem w żaden sposób karany.
Dlaczego Psychic ?
Ponieważ niektóre z nich potrafią przewidywać przyszłość,teleportować się a nawet używać Telekinezy.Pokemony typu Psychicznego są jednymi z najbardziej rozwiniętych umysłowo pokemonów gdy się skupią potrafią przejąć mowę swojego trenera.Dla mnie pokemony typu Psychicznego zawsze mają pewną przewagę, potrafią zamknąć pokemona przeciwnika w tzw.pokoju sztuczek w którym im szybszy jest pokemon tym tak naprawdę jest wolnijszy.
Dlaczego akurat ja mam zostać Liderem Sali Psychic ?
-Jestem bardzo miły i pomocny
-Codziennie jestem na Serwerze
-Jestem ogarnięty
Moje Pokemony z którymi chce walczyć:
-Espeon
-Xatu
-Reuniclus
-Alakazam
-Metagross
-Slowking
2017-04-20_10.47.37.png
|
 |
| Plik ściągnięto 12 raz(y) 747.36 KB |
|
|
|
|
 |
Zwierzunio

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2017 Podanie na lidera Fighting
|
|
|
No to na początek coś o mnie
Mam na imię Olek mam 13lat i pochodzę z Olsztyna.Na pokecrafcie gram od dawna bardzo dawna(mniej więcej od 2015). Na serverze jestem min 1.5h, podpowiem też komuś gdzie może pójść podexpić swojego charmandera lub jaka najlepsza naturka na karpia. Mam też bardzo bujne poczucie humoru i w każdej sytuacji umiem znaleść coś z czego mogę się zaśmiać. Co do kar to dostałem ok 1mies temu jedynego muta ponieważ moja wyobraźnia poszła za daleko. Moje zainteresowania to jazda na rowerze oraz koty <3. Z pokemonami miałem styczność od młodych lat czyli od początku anime grałem również w gry pokemon które skończyłem.Ogólnie to kiedyś tańczyłem(zdobyłem nawet parę medali za 1 miejsca c:) uprawiałem również Aikido więc też dlatego typ fighting.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ale się rozpisałem, no to teraz Dlaczego fighting?
To od początku, pokemony fighting są dla mnie jedne z ulubionych(jak nie ulubionych) zasłużyły sobie na te miano swoim wyglądem np. machamp normalnie ben 10(kto oglądał ten wie). Pokemony te nie poddają się w walce dopóki nie wygrają lub przegrają ale napewno nie wycofają się przed końcem walki. Pokemony tego typu nie są podatne na tak wiele typów jak np. pokemony typu grass. Ponad to wyglądają one kozacko np. taki lucario wygląda prze słodko ale siłę ma ogromną. Mój ulubiony atak z tego typu to napewno close combat który niejednego pokemona położy na łopatki. Wybrałem też ten typ ze względu na to że trenowałem Aikido przez ponad rok a jak wiadomo sztuki walki te sprawy :).
Jeżeli zostanę liderem na pewno nie stracicie niczego a może zyskacie trochę mojego poczucia humoru i ciekawej atmosfery na serverze.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
A co do moich pupilków to posiadam:
-Sh lucario
-Lucario
-Hitmonchana
-Poliwratcha
-Machampa
-Blazikena
I screen moich poków- :)
P.S.
Chciałbym podziękować mojemu koledze Daelari za motywację oraz pomoc w robieniu pokemonów
Oraz Moderatorowi Cichemu
Dzieki za uwage! C:
2017-04-20_17.33.00.png (Lucario sie nie wystawił ale jest na pasku obok) :) |
 |
| Plik ściągnięto 22 raz(y) 530.83 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez Zwierzunio 20 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Maciek1141
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2017 Podanie na lidera sali fighting (wersja poprawiona) :)
|
|
|
Wstęp: Pierwsza odmowa mojego podania zmotywowała mnie do następnego podania, ponieważ sam zauważyłem ze byly tam błędy i mało napisałem o sobie :).
Coś o sobie :
Mam na imię Maciek mam 13 lat. Aktualnie mieszkam pod Lublinem.Prowadzę własny kanał youtube z materiałami z serwera (Maciek1141). Bardzo lubie pokemony a szczególnie 8 generacje z regionu Alola. Gram na waszym serwerze już ponad rok. Jestem aktywnym graczem.Posiadam vipa na waszym serwerze. Zazwyczaj codziennie robie live z waszego serwera. A właśnie kandyduje na lidera sali fighting.
Dlaczego akurat ten typ?
Moja fascynacja typem walczącym pochodzi od tego że sam kiedys trenowałem sztuki walki (3 lata).Od tego momentu zacząłem sie interesować tym typem oraz zacząłem trenować ten typ w różnych grach pokemon. Po za tym Mega Lucario to mój ulubiony pokemon (i tu prośba do adminów dodajcie mega ewolucje <3)
Aktywność :
Jestem bardzo aktynym graczem gram siedem dni w tygodniu po ok. 2 godziny.
Czy byłem karany?
Odpowiedź jest prosta nie byłem karany mimo iż niektórzy gracze mnie denerwowali przysłowiowo trzymałem język za zębami. Nigdy nie dostałem nawet muta na chwile.
Dlaczego ja? :
Chciałbym zostać liderem sali, ponieważ zawsze czułem że chce mieć na sobie jakąś odpowiedzialność.A zostanie liderem sali to moje marzenie. Gdy zauważyłem że jest rekrutacja na lidera sali fighting poprosiłem moich widzów o pomoc i to dzięki nim skompletowałem drużyne oraz mam szanse zrealizować swoje największe marzenie.
Moja druzyna z którą chce walczyc to :
-Infernape (shiny)
-Emboar
-Hitmonchan
-Lucario
-Machamp (shiny)
-Blaziken
A oto link potwierdzający prawdziwość moich informacji
http://wrzuc.se/images/58f861faea99e.jpg |
|
|
|
 |
Plonacy
|
|
|
|
Cześć jestem Plonacy i chciałbym startować na lidera sali GROUND.
Coś o mnie
Mam na imię Andrzej i mam 16 lat. Urodziłem się w Zabrzu. Interesuje się głównie sportem i grami komputerowymi.Pokemonami interesuje się od ok.9 roku życia. W wolnym czasie gdy nie gram na komputerze lubię się spotkać ze znajomi.Lubię również czytać książki.
Czy byłym karany ?
Dotychczas nie byłem karany :)
Dlaczego ten typ ?
Wybrałem ten typ, ponieważ najbardziej go lubię i fascynuję się nim. Zacząłem się nim interesować, odkąd pierwszy raz zobaczyłem Onixa. Spodobał mi się ten pokemon i zacząłem szukać innych pokemonów tego typu. W końcu natrafiłem na mojego ulubionego pokemona jakim jest Swampert. Jego kombinacja typów sprawia ,że jest tylko słaby na typ Grass, co sprawia go bardzo silnym pokemonem który praktycznie nie ma słabości. Kombinacje poków ground z innymi typami także powoduje że są one bardzo silne. Za kolejny przykład weźmy Gliscora który ma typ ground i flying. Ta kombinacja sprawia że ten pokemon jest jedynie kontrowany przez water i ice. W mojej opinii poki tego typu są jednymi z najsilniejszych obecnie, ponieważ jeżeli się złoży bardzo dobry skład to jest on prawie nie do pokonania.
Dlaczego ja ?
- Mam dobre poczucie humoru
- Jestem aktywnym graczem
- Jestem uprzejmy
- Jestem kreatywny i pomocny
- Nie oszukuję i jestem uczciwy
- Oczywiście przestrzegam regulaminu
Moi najlepsi przyjaciele :
Swampert
Gliscor
Donphan
Flygon
Rhyperior
Krookodile
SS poków : http://screenshot.sh/mFeiW6yCJHdPt
Mam nadzieje że zostanę dopuszczony do walk na lidera sali :) |
| Ostatnio zmieniony przez Plonacy 20 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Plonacy - zaliczone