Wysłany: 20 Kwiecień 2017 Podanie na Lidera Sali Psychic
Witam mam na imię Mateusz i mam 15 lat. Gram na Pokecrafcie od 2014-15 coś koło tego, nigdy nie byłem w żaden sposób karany.
Dlaczego Psychic ?
Ponieważ niektóre z nich potrafią przewidywać przyszłość,teleportować się a nawet używać Telekinezy.Pokemony typu Psychicznego są jednymi z najbardziej rozwiniętych umysłowo pokemonów gdy się skupią potrafią przejąć mowę swojego trenera.Dla mnie pokemony typu Psychicznego zawsze mają pewną przewagę.
Dlaczego akurat ja mam zostać Liderem Sali Psychic ?
-Jestem bardzo miły i pomocny
-Codziennie jestem na Serwerze
-Jestem ogarnięty
Moje Pokemony z którymi chce walczyć:
-Espeon
-Xatu
-Reuniclus
-Alakazam
-Metagross
-Slowking
Witam mam na imię Dominik i mam 12 lat. Gram na Pokecrafcie od 2014-05 coś koło tego, raz dostałem muta ale to nic.
Dlaczego Psychic ?
Ponieważ niektóre z nich potrafią przewidywać przyszłość,teleportować się.Pokemony typu Psychicznego są jednymi z najbardziej rozwiniętych umysłowo pokemonów gdy się skupią potrafią przejąć mowę swojego trenera.Dla mnie pokemony typu Psychicznego zawsze mają pewną przewagę.
Dlaczego akurat ja mam zostać Liderem Sali Psychic ?
-Jestem bardzo pomocny
-Co 2 din jestem na serwerze
-Jestem ogarnięty
Moje Pokemony z którymi chce walczyć:
-Exeggutor
-Hypno
-Reuniclus
-Alakazam
-Metagross
-Starmie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum