Witam chciałbym prosić z wielką skruchą o UnJail , dostałem go od XTygrySicaX dlatego że na innym forum pod tematem Przenoszenie Pokemonów była moja prośba .Tęsknie za tym serwerem i chciałbym dalej grać . Bardzo żałuje tego co zrobiłem , Proszę o ostatnią szanse
Cola za pisanie nie, ale za przenoszenie pokemonów - tak. Więc nie powinnaś dawać Unjaila, dopóki admin by się nie wypowiedział. Jakbym się mylił, to sorry ;)
Edit Cichy/ Jaila za samo pisanie by nie dostał, więc musiał przenosić pokemony, bo jako tako aczkolwiek przez przysłowiową "mgłę" pamiętam tę sprawę i raczej przenosił. Jeżeli pytałaś się tego gracza, to na serio uważasz że powiedział prawdę? Skoro dostał unjaila to będzie szedł teraz w zaparte że to tylko za pisanie... Ale już mniejsza. Poczekam jednakże na odpowiedź denka lub innej osoby z administracji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum