Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
Vkick

|
Wysłany: 7 Kwiecień 2017
|
|
|
| Niestety ale matrix napisał słabe podanie. Jak dla mnie nie napisał nic o typie. Następnym razem rozwiń "dlaczego ten typ". Nie zaliczone |
|
 |
ninjapolski2
|
Wysłany: 7 Kwiecień 2017 PODANIE NA LIDERA SALI STEEL
|
|
|
Witam.
Nazywam się Sebastian, mam 12 lat, gram w pokecrafta od dwóch lat i bardzo dużo o nich wiem. Bardzo mnie interesują serwery pixelmon. Nigdy nie miałem bana, muty lub kicka.
Dlaczego Steel?
Ponieważ, bardzo mnie interesuje Steel i bardzo mi się one podobają. Mają silne i ciekawe ataki, Silne pokemony, znane, i bardzo, bardzo interesują mnie, dlatego chciałbym zostać Liderem Sali Steel. Zawsze mnie ich walki interesowały i niektóre ataki. Bardzo chciałbym zostać ich liderem, bo ten typ jest lepszy od kamiennego (rock). Bardzo, bardzo mnie interesują one.
Dlaczego ja a nie ktoś inny?
Dlatego, bo POMAGAM, NIE DOKUCZAM, ODPOWIADAM NA PYTANIA, I CO NAJWAŻNIEJSZE UCZCIWIE PROWADZĘ WYMIANY, WALKI, I NIGDY NIE OSZUKIWALEM NP. POTKI itp. :)
O arenie walk na działce:
- Gotowa, link: https://zapodaj.net/9f8a8a49841b7.png.html
Moje pokemony:
- Metagross
- Klinklang
- Aggron
- Bisharp
- Bastiodon
- Empoleon
Dowody na to, że mam te pokemony: https://zapodaj.net/d13c6d8329613.png.html
Proszę o jak najszybsze sprawdzenie podania i odpisanie :)
Pozdrawiam całą administracje i graczy!
2017-04-06_19.36.36.png POKEMONY |
 |
| Plik ściągnięto 17 raz(y) 351.73 KB |
2017-04-06_19.23.50.png ARENA NA DZIAŁCE |
 |
| Plik ściągnięto 37 raz(y) 565.75 KB |
|
|
|
|
 |
SandarPL1234
|
|
|
|
Podanie na lidera ground
---------Proszę aby szef liderow vkick ocenił moje podanie----------
-----------Proszę aby szef liderów vkick ocenił moje podanie ----------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
_________________________Coś o mnie : __________________________________
Nazywam się Kuba mam 11 lat interesuję się pokemonami typu ground , piłką nożną , elektroniką , siatkówką , piłką ręczną czy hokejem ale ogólniej to pokemonami ground i moja ksywka to sandar na serwerze gram od 2016 roku dokładnie nie pamiętam daty ale od 2016 gram roku i interesuję się w ogóle
tą grą czyli pokecraft dzięki za uwagę i życzę miłego czytania
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Dlaczego to ja a nie ktoś inny ma zostać liderem?_______________
1.Jestem miły
2.Jestem uczciwy
3.Jestem solidny
4.Pomagam graczom jak mają problem
5.Jestem kulturalny
6.Jestem sprawiedliwy
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dlaczego typ Ground ?
Typ Ground ponieważ to jest ulubiony typ mój dlaczego ponieważ zaczołem właśnie od nich i w ogóle mam w nicku sand więc to jest 1. Przyczyna a druga to jest że mają super extra taktyki np. Sand storm a potem outrage lub protect mud water mój ulubiony pokemon ground to gliscor ale niestety go nie posiadam w składzie to te poki które mam w składzie
Mamoswine ice ground
Golurk ground ghost
Sh Mamoswine ice ground
Krokodile ground dark
Donphan ground
Swampert water ground
te pokemony to jedne z ulubionych moich pokemonow bardzo dobre taktyki się na nich ugra niedość że dobre taktyki się na nich ugra jeszcze do tego są bardzo zwinne , szybkie , i mają skuteczne ataki moim 2 ulubionym pokemonem jest donphan on nie dość że jest bardzo silny to do tego jest skuteczny , ma dobrą obronę , i dlatego go lubię ponieważ bardzo fajnie wygląda pokemony ground zainponowały mi jak oglądałem region unova bardzo lubiałem krokodile asha który był bardzo silny bardzo mi zainponował .
Czy byłem karany?
Tak byłem karany krótkim mutem za spamienie moimi livami xD
Moje pokemony z którymi będę walczył o liderstwo :
1.Mamoswine
2.Golurk
3.Sh Mamoswine
4.Krokodile
5.Donphan
6.Swampert
Mowa końcowa :
Mam nadzieję że solidnie mnie ocenicie
SS :http://imgur.com/a/BAl4S
___________Dzięki za uwagę SandarPLYOUTUBE :) |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
ninjapolski2, i Sandar mieliście niezaliczone podanie. Pomimo tego napisaliście podanie na typ 2 raz. Dostajecie ode mnie warna.
Dzięki Dominik |
|
|
 |
Venchy
|
|
|
|
Hello My Friends
Nazywam się Aleksy i mam aktualnie 14 lat. Mój nick na pokecrafcie to Venchy i gram na nim od 2013 roku, lecz dzień niestety nie jest przeze mnie zapamiętany. Gram na gitarze klasycznej, interesuję się muzyką, śpiewaniem, teatrem oraz językami obcymi zwłaszcza angielskim i japońskim. Moje ulubione sporty to oczywiście piłka nożna oraz siatkówka, lecz nie pogardzę także innym sportem jak np. koszykówka czy piłka ręczna.
Dlaczego Akurat Typ Ground ?
No to tak na początku chciałbym wspomnieć, że na lidera sali Ground startuje już 2 raz, ponieważ wcześniej mi za bardzo nie poszło w walkach, które przegrałem, lecz tym razem postaram się je wygrać. Więc teraz odpowiem na pytanie dlaczego akurat ten typ a nie inny i tego typu rzeczy. Pokemony typu Ground bardzo mnie interesują, ponieważ po ich wyglądzie można stwierdzić, że są silne jak każde inne pokemony, lecz tak naprawdę gdy już stanie się z nimi do walki niektóre tego typu pokemony dysponują niesamowitą szybkością, siłą, zwinnością oraz obroną, których nie da się tak łatwo rozbić. Dlatego trenerzy muszą się wysilić, żeby je pokonać oraz dzięki temu je złapać. Ataki tego typu pokemonów są dla mnie także naprawdę wspaniałe oraz czasami mogą każdego człowieka nimi zaskoczyć. Dlategóż to chcę walczyć z moimi pokemonami aż do końca i dostać tytuł nowego lidera sali Ground. Z góry dziękuję za przeczytanie tego. :)
Czy byłem kiedykolwiek w jakiś sposób karany ?
Nigdy nie byłem przez kogoś karany w jakikolwiek sposób. Jedynie trafił mi się raz mucik od derp, którą bardzo gorąco i serdecznie pozdrawiam.
Dlaczego ja akurat mam zostać liderem ?
- gdy jakiś gracz potrzebuje pomocy na serwerze od razu mu pomagam lub odpisuje,
-jestem pomocny,
-spokojny,
-utalentowany,
-miły,
-lecz przede wszystkim ogarnięty.
Mój skład pokemonów z którymi będę walczyć :
Sh Rhyperior
Golurk
Mamoswine
Sh Flygon
Krookodile
Swampert
SS Pokemonów :
https://scr.hu/rLYMlW
Na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich graczy na serwerze, starych liderów sal którzy już odeszli od swojej służby oraz adminów i moderatorów ;) |
| Ostatnio zmieniony przez Venchy 8 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
SandarPL1234
|
Wysłany: 8 Kwiecień 2017
|
|
|
VKICK TO JEST GROUND!
NIE PSYCHIC WIĘC NIE KŁAM ! |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
6. Kiedy gracz otrzymuje niezaliczone podanie, może napisać następne po upływie 2 tygodni.
Ponadto dostajesz 2 warna. Wszelkie zastrzeżenia można zgłaszać ,ale nie w dziale rekrutacji. Wiec ludzie nie można od tak iść na 2 lida kiedy już na 1 dostało się nie zaliczone. |
|
 |
kuba12345678
|
|
|
|
Cześć jestem Kuba i mam 12 lat. Gram na pokecrafcie od 2014-15 jakoś tak.
Nie byłem w żaden sposób karany.Mój nick w grze to kuba12345678.
Dlaczego Steel?
Pokemon steel to moje drugie ulobione pokemony. Poznałem je gdy skończyłem Pokemon Fire Red i zciągnąłem znowu pokemony tylko, że wersje Emerald. Wybrałem swojego startera (mudkipa) i wyruszyłem w podróż (złap je wszystkie xD). Minął dłuższy czas, a ja łapałem pokemony i je trenowałem. Pewnego dnia chciałem złapać arona bo wiedziałem ,że bedzie on ewoluował w potężnego aggrona. Po tygodniu (gdy już miałem Lairona) mój pokemon ewoluował w aggrona cieszyłem się bardzo. Aggron poznał heavy slam i rozgramiał tym wszystkich, pomyślałem , że moge przecież złapać drugiego aggrona w razie gdy mój pierwszy zginie. Poszedłem w to samo miejsce. Gdy nagle coś mnie zaatakowało byl to aron, ale nie taki zwykły. Krzyknąłem na cały dom '' Znalazłem shiny arona, o yea ''. Dodam jeszcze, że była 7 rano i wszystkich obudziłem . Gdy dotarłem do elitarnej czwórki od razu rzuciłem swojego aggrona pokonał dwóch liderów , ale niestety trzeci lider go pokonał. Następny pokemon jakiego wyrzuciłem to shiny aggron z moim ulubionym atakiem Heavy Slam który zadaje więcej damage, im pokemon jest cięższy. Mój aggron pokonał pozostałych liderów.Tak te dwa aggrony zostały największymi kozakami. W Pokemon sun and moon mam lege solgaleo, który też jest typu steel i jest on moim ulubionym pokemonem w pokemon sun, a moim ulubionym pokemon steel we wszystkich grach jest shiny Aggron. Nawet tak się złożyło, że w Pokecrafcie mam zwykłego i shiny Aggrona. Pozatym pokemony steel moim zdaniem są silne w obronie, niektóre w ataku np. scizor, mają bardzo dobry i dopracowany wygląd, poprostu są fajne.
Dlaczego ja mam zostać liderem?
-Jestem solidny.
-Jestem miły dla wszystkich .
-Jestem ogarnięty.
-I często wchodze na serwer
Moja ekipa pokemon :
-Shiny Aggron
-Aggron
-Shiny Lucario
-Scizor
-Metagross
-Bisharp
Link do zdjęcia z pokemonami:
http://imgur.com/p18IN2B
Pozdrawiam Kuba . |
|
|
|
 |
wekon
wekon

|
|
|
|
Moj team psychic przeszedl duzo poprawek by moglbyc najlepszym teamem psychic
oto pokemony ktore beda braly udzial w walkach o Lidera psychic
http://imgur.com/a/65wZI |
_________________ Lider psychic w poprzedniej edycji |
|
|
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 9 Kwiecień 2017
|
|
|
| Przedłużam Rekrutacje na lidera sala FIGHTING do 23.04 |
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 10 Kwiecień 2017
|
|
|
ZiomeczkowyPl Samo podanie nie zmieniło się za bardzo. Dałeś lekkie poprawki. Poza tym podanie jest takie jak przedtem nie oto mi chodziło. Mogłeś lepiej wykorzystać tą szansę. Niestety nie zaliczam
Venchy Za słabo rozwinięte "Dlaczego ten typ" Nie zaliczone. Opisujesz sam typ, poki którymi będziesz walczył o lida itd.
kuba12345678 ciekawe podanie nie mam zastrzeżeń Zaliczam.
O szczegóły pytaj w grze |
|
 |
MafixPompa
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2017 Podanie o Lidera sali electric
|
|
|
Coś o mnie:
Cześć jestem Kuba i mam 13 lat.Chciałbym ubiegać się o stanowisko lidera sali electric.Swoją przygodę na serverze zaczełem jakiś rok temu kiedy szukałem zajęcia na jakiś czas nie myśląc ze to mnie tak wciągnie.Oprócz gier wirtualnych lubię też różne sporty.Dzięki tym sportom uczę się współpracy której pewnymi momentami zapominam.To na tyle o mnie teraz przejdzmy do konkretów.
Dlaczego ten typ ?
Wybrałem ten typ ponieważ jest bardzo ekscytujący i podobny do mojego ulubionego czyli bug.Moim ulubionym pokemonem electric jest Electrivire dlatego jest najlepszym pokemonem w moim składzie.Jednak innym pokemoną też nie brakuję "krzepy".Najdłużej z pokemonów w moim składzie jest Elevtrivire i to właśnie on mnie zachęcił do startowania o to stanowisko.Jednak wybrałem to stanowisko jeszcze ze względu na to ze będę mógł bardziej pomagać graczom gdy będą czegoś potrzebować.Jak zauważyliście wyżej najdłużej mam Electrivire więc najwięcej taktyk jest właśnie z nim związane.Najbardziej lubię triki związane z jego naturką "Motor Drive" która pozwala mi nie otrzymywać obrażeń z ataków elektrycznych i powiększa szybkość mojemu pokemonowi.To niestey już koniec mojej wypowiedzi dlaczego ten typ ale postaram się zgłębiać taktyki z tym typem związanym.
Dlaczego ja mam zostać liderem ?
Chciałbym zostać liderem ponieważ jestem pomocny, uczciwy i nigdy się nie poddaje.Wiem ze jest dużo ludzi takich jak ja więc mogę tylko liczyć ma wyrozumiałość tego kto będzie oceniać moje podanie.
Mój skład:
Electrivire
Galvantula
Magnezone
Luxray
Ampharos
Electrode
SS:
https://r65i.imgup.net/2017-04-111a83.png |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2017
|
|
|
Mafix - Czy odpowiadasz mi na pytanie ,,Dlaczego ten pokemon?," czy na ,,Dlaczego ten typ?"
Byłeś karany? - Poprawa |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
MafixPompa
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2017 Poprawa podania
|
|
|
Coś o mnie:
Cześć jestem Kuba i mam 13 lat.Chciałbym ubiegać się o stanowisko lidera sali electric.Swoją przygodę na serverze zaczełem jakiś rok temu kiedy szukałem zajęcia na jakiś czas nie myśląc ze to mnie tak wciągnie.Oprócz gier wirtualnych lubię też różne sporty.Dzięki tym sportom uczę się współpracy której pewnymi momentami zapominam.To na tyle o mnie teraz przejdzmy do konkretów.
Dlaczego ten typ ?
Wybrałem ten typ ponieważ jest bardzo ekscytujący i podobny do mojego ulubionego czyli bug.Moim ulubionym pokemonem electric jest Electrivire dlatego jest najlepszym pokemonem w moim składzie.Jednak innym pokemoną też nie brakuję "krzepy".Pokemonem który nie przestaje mnie zadziwiać jest Galvantula. Nigdy nie wiem jak on może być pomocny i potężny w złych sprawach.Najbardziej lubię triki związane z naturką Electrivire "Motor Drive" która pozwala mi nie otrzymywać obrażeń z ataków elektrycznych i powiększa szybkość mojemu pokemonowi.Drugi trik jest z Electrode który ma niezwykle dużu szybkości i zawsze uderza 1, dlatego jak ma mało hp to można uderzy atakiem "explosion" który ma 250 obrażeń.Często robię to tym pokemonem ponieważ przeciwnik zapomina o tak silnym ataku.Jednak wybrałem to stanowisko jeszcze ze względu na to ze będę mógł bardziej pomagać graczom gdy będą czegoś potrzebować.Nawet gdy nie dostane się na to stanowisko będę bardziej pomagać graczom żeby nic im nie brakowało. To niestety już koniec mojej wypowiedzi dlaczego ten typ ale postaram się zgłębiać taktyki z tym typem związanym.
Czy byłem karany ?
Byłem karany 1 raz mutem od tamtej pory jest grzeczny jak pieseł.
Dlaczego ja mam zostać liderem ?
Chciałbym zostać liderem ponieważ jestem pomocny, uczciwy i nigdy się nie poddaje.Wiem ze jest dużo ludzi takich jak ja więc mogę tylko liczyć ma wyrozumiałość tego kto będzie oceniać moje podanie.
Mój skład:
Electrivire
Galvantula
Magnezone
Luxray
Ampharos
Electrode
SS:
https://r65i.imgup.net/2017-04-111a83.png
Ps: Mam nadzieję ze choć trochę poprawiłem to podanie i ze nie robię zamieszania tobie :] |
|
|
|
 |
Pelson
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2017
|
|
|
Ja:
Witam, mam na imię Michał, mam 18lat. Na serwerze zacząłem grać przed świętami Bożego Narodzenia 2016r. Wybiłem się z pomocą moderatora o nazwie CichyShow budując mój pierwszy duży projekt: Ocean. Zdobyłem zaufanie paru graczy pomagając w budowach działek, poznałem tak paru graczy takich jak Kreskahe u którego też zdobyłem pierwszą odznakę. Poznałem też Shudara dzięki któremu poznałem Colę10 której tez pomagałem budować. Spod skrzydeł CichegoShowa wskoczyłem pod "opiekę" Vkicka i dzięki niemu do życia weszły kolejne projekty. Zapoznanie się z liderami i elitą pokecrafta, zachęciło mnie też bardziej do łapania pokemonów i kolekcjonowania shiny. Po jakimś czasie pomyślałem że fajnie by było też zostać liderem.
Nigdy nie byłem karany, nie miałem też żadnych ostrzeżeń.
Dlaczego lider steel?
Wszystko zaczęło się w podstawówce, zacząłem trenować sztuki walki. Taekwondo to dla mnie pasja, rywalizacja i sposób życia w wielu jego dziedzinach. Od małego też interesowałem się pokami, zbierałem karty i figurki oraz oglądałem anime. Gdy zacząłem grać na pokecrafcie doszedłem do wniosku że typ steel jest jak taekwondo. Mam na myśli wspólne cechy: priorytet oraz sturdy, tak jak w taekwondo trening dzieli się na szybkość i wytrzymałość. Istotne są kontry a pokemony ogniste i ziemne są super efektywne na stal. Przydatną cechą pokemonów steel jest atak heavy slam który bierze siłę z tego o ile cięższy jest pokemon od przeciwnika. Ten atak w połączeniu z umiejętnością sturdy i atakiem heavy metal który podwaja wagę pokemona daje niebezpieczne połączenie.
Czemu ja mam zostać liderem?
-często gram (prawie codziennie)
-jestem zdeterminowany
-staram się pomagać graczom jeśli potrzebują rady, pomocy lub mają jakieś pytania
-umiem się dobrze zachować
-staram się być miły dla innych
Moje pokemony:
-Metagross
-Aggron
-Lucario
-Scizor
-Empoleon
-Magnezone
http://imgur.com/a/IYP6q
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Z poważaniem Pelson |
|
|
|
 |
|
|