Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
SandarPL1234
|
Wysłany: 3 Kwiecień 2017
|
|
|
---------Prosze aby moje podanie ocenił szef liderów Vkick ----------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Coś o mnie :
Witam nazywam się Kuba mam 11 lat i interesuję się pokemonami psychic , piłką nożną , siatkówką i ogólnie to pokemonami typu psychic one bardzo mnie interesują ale o tym zaraz a woglę już prawie bym zapomniał xD na serwie gram gdzieś od 2016 roku ale daty nie pamiętam niestety też próbowałem iść na innych liderów np. Bug , Flying ,Dark ,Steel ale mam nadzieję że Psychic to właśnie to gdzie osiągnę sukces :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dlaczego typ psychic ?
Pokemony psychic dlatego że zaczołem moją przygodę właśnie od nich miałem oczywiście mojego startera czyli charmandera ale go olałem i wolałem pokemony psychic dlatego że mają bardzo silne umiejętności według mnie i są bardzo silne skoczne i sprawne moim ulubieńcem jest alakazam ale i tak te wszystkie bardzo dużo mi dają siły lubię je też przez to że można na nich robić dużo taktyk ale tego to już nie zdradzę :)
-------------------------------------------------------------------------------------
Czy byłem karany ? :
Tak byłem karany kilka minutowym mutem :)
---------------------------------------------------------------------------------------
Dlaczego to ja a nie ktoś inny ma zostać liderem ? :
1.Jestem uczciwy
2.Jestem solidny
3.Pomagam graczom jak mają problem
4.Jestem miły
5.Nie wymądrzam się że np. Jestem najlepszy czy coś takiego tego nie robię.
6.Najważniejsze jestem kulturalny :)
Moje pokemony z którymi będe walczył o liderstwo :
1.Girafarig
2.Starmie
3.Metagross
4.Espeon
5.Exeggutor
6.Alakazam
Mowa końcowa : Mam nadzieję że dostanie się do walk i mam nadzieje że dobrze mnie ocenicie :)
SS:http://imgur.com/a/VXvVi |
|
|
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 4 Kwiecień 2017
|
|
|
SandarPL1234, nie oto mi chodziło. Sam sens zdań się zwiększył jednak nadal to za mało. Ważniejszy jest sens i wartość podania niż długość. Polecam poczytac podania ,które zaliczyłem. Przykro mi ale Nie zaliczam.
carek555, rozwiń bardziej "dlaczego ten typ". Napisz coś więcej o kontach i samym typie. Do poprawy.
O właśnie ludzie jbc dla mnie solidny moze być tłuczek do mięsa. Lepiej skupcie się nad napisaniem "dlaczego ten typ". |
|
 |
XadminXXD2
|
Wysłany: 4 Kwiecień 2017 Podanie na lidera sali typu GROUND.
|
|
|
Cześć Jestem Bartek i mam 13 lat. Gram na pokecrafcie o 2013-14 roku mniej więcej.
Nie byłem nigdy karany banem lub jailem, oprócz mutów na kilkanaście minut.
Jestem skromny, uczciwy i nie używam słów obrażliwych.Gram na pokecrafcie kilka godzin dziennie.
Lubię grać w piłkę nożną i w siatkówkę. Gram też w inne gry Np. Cs:Go Lub League Of Legends.
Na początku mojej przygody z minecraft znalazłem ten serwer, i dalej na nim gram i zamierzam grać dalej.
Lubię towarzystwo ludzi, i lubię pograć sobię pograć w Pokemony w Minecraft.
Wybrałem ten serwer dlatego że, jest lepszy od innych i przypadł mi do gustu.
Vipa kupywałem wielokrotnie na serwerze ponieważ bardzo lubię ten serwer.
Dlaczego ground?
Jest to mój ulubiony typ pokemonów dlatego że, lubię gdy pokemon jest silny i umie się obronić.
Moim ulubionym pokemonem jest rhyperior.
Dlaczego rhyperior?
Jest pokemonem typu Ground i rock. Typ ground jest moim ulubionym typem pokemona, lecz rock nie jest dla mnie zły.
Rhyperior jest bardzo silny, ma też bardzo silne ataki: Hammer Arm, Stone Edge, Megahorn I Eartquake.
Moim ulubionym atakiem jest Earthquake ponieważ często zabija jednym ciosem.
Typ ground jest efektywny na pokemony typu Electric, Fire, Steel, Rock i poison.
Niestety Pokemony typu Grass, ice i water są efektywne na typ ground.
Dlaczego ja mam zostać liderem a nie ktoś inny?
-Jestem miły dla każdego gracza.
-Jestem często na serwerze.
-Jestem pomocny.
-Znam się na pokemonach.
-Jestem przyjazny dla ludzi.
Moje pokemony którymi chcę walczyć to:
-Rhyperior-Ground, Rock
-Mamoswine-Ice, Ground
-SH Torterra-Ground, Grass
-Golurk-Ghost, Ground
-SH Donphan-Ground
-Swampert-Water, Ground
Link do obrazka: http://imgur.com/a/9084O
Mowa Końcowa: Mam nadzieję że, zostanę liderem sali Groun I pozytywnie mnie ocenicie. |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| xadmin - Więcej masz napisane o samym pokemonie niż o typie.Poprawa |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
wekon
wekon

|
|
|
|
Zamieniam
Hypno
Na
Exeggutor
http://imgur.com/a/qK9qm |
_________________ Lider psychic w poprzedniej edycji |
|
|
|
 |
XadminXXD2
|
Wysłany: 4 Kwiecień 2017 Podanie na lidera typu GROUND
|
|
|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cześć Jestem Bartek i mam 13 lat. Gram na pokecrafcie od 2013-14 roku mniej więcej.
Nie byłem nigdy karany banem lub jailem, oprócz mutów na kilkanaście minut.
Jestem skromny, uczciwy i nie używam słów obrażliwych.Gram na pokecrafcie kilka godzin dziennie.
Lubię grać w piłkę nożną i w siatkówkę. Gram też w inne gry Np. Cs:Go Lub League Of Legends.
Na początku mojej przygody z minecraft znalazłem ten serwer, i dalej na nim gram i zamierzam grać dalej.
Lubię towarzystwo ludzi, i lubię sobię pograć w Pokemony w Minecraft.
Wybrałem ten serwer dlatego że, jest lepszy od innych i przypadł mi do gustu.
Vipa kupywałem wielokrotnie na serwerze ponieważ bardzo lubię ten serwer.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dlaczego typ Ground?
Typ Ziemny jest moim ulubionym typem pokemona.
Około pół roku temu nie interesowały mnie jeszcze pokemony tego typu.
Jakiś czas temu Znalazłem dobrego pokemona Ground, którego postanowiłem wyexpić do 100lvl.
Gdy walczyłem tym pokemonem z innym graczem Zabijał 1 ciosem prawie wszystkie pokemony przeciwnika, a lubie gdy pokemon jest silny i umie się obronić.
Po tej sytuacji postanowiłem pozbierać pokemony tego typu i postanowiłem dowiedzieć się o wiele więcej informacji o Pokemonach typu Ziemnego.
Moim ulubionym pokemonem jest rhyperior.
Dlaczego rhyperior?
Jest pokemonem typu Ground i rock. Typ Ziemny jest moim ulubionym typem pokemona, lecz rock nie jest dla mnie zły.
Rhyperior jest bardzo silny, ma też bardzo silne ataki: Hammer Arm, Stone Edge, Megahorn I Eartquake.
Moim ulubionym atakiem jest Earthquake ponieważ często zabija jednym ciosem.
Typ ground jest efektywny na pokemony typu Electric, Fire, Steel, Rock i poison.
Niestety Pokemony typu Grass, ice i water są efektywne na typ Ziemny.
Dlaczego ja mam zostać liderem a nie ktoś inny?
-Jestem miły dla każdego gracza.
-Jestem często na serwerze.
-Jestem pomocny.
-Znam się na pokemonach.
-Jestem przyjazny dla ludzi.
Moje pokemony którymi chcę walczyć to:
-Rhyperior-Ground, Rock
-Mamoswine-Ice, Ground
-SH Torterra-Ground, Grass
-Golurk-Ghost, Ground
-SH Donphan-Ground
-Swampert-Water, Ground
Link do obrazka: http://imgur.com/a/9084O
Mowa Końcowa: Mam nadzieję że, zostanę liderem sali Ground I pozytywnie mnie ocenicie.
Mój Nick to: XadminXXD |
| Ostatnio zmieniony przez XadminXXD2 5 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
ZiomeczkowyPl
Zawsze Pomocny

|
Wysłany: 4 Kwiecień 2017 Poprawione podanie dla vkick
|
|
|
Cześć jestem Patryk i mam 13 lat.Mój nick w grze to ZiomeczkowyPl. Gram na pokecrafcie od 2015-2016r. Jestem zwykłym vipem który czasami był w topkach złapanych pokemonów.Jestem zafascynowany grą i czekam na update bo nie mogę się doczekać nowych pokemonów.Nie byłem w żaden sposób karany oprócz kilku 2 godz mutów. Koniec tego przejdzmy do rekrutacji.
Dlaczego Fighting ?
Ponieważ pokemony tego typu bardzo mi się podobają ze względu na ich ataki, które są szybkie i mocne.Jak sama nazwa wskazuje te Pokemony nastawione są na atak.Typ walczący jest super efektywny na aż 5 innych typów, co plasuje go w czołówce.Ten typ jest bardzo ciekawy i szczególnie dla mnie inny ponieważ z pokemonami fighting miałem do czynienia od samego początku mojej przygody.Moim startowym pokemonem był Chimchar i wyboru nie żałowałem.Pokemony zbierałem długo (1-2 miesiące) ponieważ paczyłem na ivs i natury.Moim ulubionym pokemonem był infernape do póki kiedy nie poznałem lucario i teraz on został najlepszym pokemonem ze względu na wygląd i zachowanie.Bardzo zainteresowały mnie też połączenia typów .Oto połączenia moich pokemonów.
Lucario - Steel , Fighting
Infernape - Fire , Fighting
Machamp - Fighting
Hitmonchan - Fighting
Primeape - Fighting
Blaziken - Fire , Fighting
Oprócz połączeń występują u nich też ataki np. typu fire [ oczywiście każdy z pokemonów na ataki walczące ] . Chciałbym być liderem tego typu ponieważ uwielbiam te pokemony .
Dlaczego ja mam zostać liderem?
-Jestem ogarnięty w pokemonach
-Nie popełniam błedów ort. (może czasami)
-Jestem miły dla wszystkich
-Jestem wyrozumiały i gotowy na przegrane z innymi graczami/vipami
-Mam szacunek do przegranych
-Nie ukrywając mam też wady np.
-Często się denerwuje ale nie wyzywam nikogo
-TYLE bo nie chcę zanudzać
Moje pokemony z którymi chce walczyć to:
-Shiny Infernape
-Shiny Lucario [mój ulubieniec jak wspominałem]
-Shiny Blaziken
-Machamp
-Primeape
-Hitmonchan
Oczywiście wszystkie na lvl.100
Proszę o wyrozumiałość i przeczytanie mojego podania.
Rozumiem jeśli moje podanie nie zostanie odrzucone
Czekam na odpowiedz ZiomeczkowyPl
Oto moje poki (schowałem chat )(Zdj. z 16:00godz 31.03.2017r)
2017-03-31_15.54.06.png
|
 |
| Plik ściągnięto 25 raz(y) 545.15 KB |
|
_________________ Mam Nadzieję Że Pomogłem :D
A Jeżeli Masz Pytania To Pisz Na PW :D
~ZiomeczkowyPl
 |
|
|
|
 |
matiX506
matiX506
|
Wysłany: 5 Kwiecień 2017 Re: Liderzy Sal: Rekrutacja:Steel i Fighting
|
|
|
Cześć, mam na imię Mateusz mam 11lat chciałbym zostać liderem pokemonow typu walczącego. Mój nick w grze to "matiX506". Ogarniam wszystko gram od roku. Moja przygoda z pokemonami zaczęła się w wieku około 5lat. Interesowałem sie pokemonami bardzo. Grałem kiedyś na innym serwerze. Gram także w "Pokemon GO". Pokemony to moja specjalność.
Czy bylem karany? Nie, nie bylem karany
Czemu typ walczący? Ponieważ pokemony typu walczącego mają moim zdaniem przewage nad innymi pokemonami, podobają mi się ich ruchy które są bardzo silne oraz bardzo szybkie, często wygrywam nimi bitwe.
Czemu ja mam być liderem?:
-Pomagam innym trenerom
-rzadko popelniam błędy ortograficzne
-Nie robie problemów i tp
-Gram długo na serverze więc wiem jakie są zasady
Pokemony którymi będę walczył to:
-Primape 100lvl Fighting
-Infernape 100lvl Fighting-fire
-Machamp 100lvl Fighting
-Blaziken 100lvl Fighting-fire
-Hitmontop 100lvl Fighting
-Lucario 100lvl Fighting-steel
Proszę o przeczytanie mojego podania mam nadzieje że mnie zaakceptujecie i spełnicie moje mażenie bycia liderem Pokemon.
Pozdrawiam całą Administracje serwera.
2017-04-07_10.30.07.png
|
 |
| Plik ściągnięto 21 raz(y) 323.88 KB |
|
_________________ Madej |
| Ostatnio zmieniony przez matiX506 7 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 5 Kwiecień 2017
|
|
|
matix - niezaliczone
Xadmin - Niezaliczone |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
ninjapolski2
|
Wysłany: 6 Kwiecień 2017
|
|
|
Witam.
Nazywam się Sebastian, mam 12 lat, gram w pokecrafta od dwóch lat i bardzo dużo o nich wiem. Nigdy nie miałem bana, muty lub kicka.
Dlaczego Steel?
Ponieważ, bardzo mnie interesuje Steel i bardzo mi się one podobają. Mają silne i ciekawe ataki, Silne pokemony, znane, i bardzo, bardzo interesują mnie, dlatego chciałbym zostać Liderem Sali Steel.
Dlaczego ja a nie ktoś inny?
Dlatego, bo POMAGAM, NIE DOKUCZAM, ODPOWIADAM NA PYTANIA, I CO NAJWAŻNIEJSZE UCZCIWIE PROWADZĘ WYMIANY, WALKI :)
O arenie walk na działce:
- Gotowa, link: https://zapodaj.net/9f8a8a49841b7.png.html
Moje pokemony:
- Metagross
- Klinklang
- Aggron
- Bisharp
- Bastiodon
- Empoleon
Dowody na to, że mam te pokemony: https://zapodaj.net/d13c6d8329613.png.html
Proszę o jak najszybsze sprawdzenie podania i odpisanie :)
Pozdrawiam całą administracje i graczy!
2017-04-06_19.23.50.png
|
 |
| Plik ściągnięto 14 raz(y) 565.75 KB |
2017-04-06_19.36.36.png
|
 |
| Plik ściągnięto 15 raz(y) 351.73 KB |
|
|
|
|
 |
carek555
|
Wysłany: 6 Kwiecień 2017
|
|
|
[PROSZĘ ABY MOJĘ PODANIE OCENIŁ SZEF LIDERÓW VKICK]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Coś o mnie :
Witam nazywam się Kacper mam 12 lat interesuję się piłką nożną , elektroniką , pojazdami gram na serwerze od 2015 roku ale dokładnie niestety nie pamiętam daty ale też oczywiście pokemonami electric to akurat moja pasja jak było wcześniej że interesuję sie elektroniką i to właśnie troche to zachęciło do tego żebym szedł do sali electric .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czy byłem karany ? :
Nigdy nie byłem karany
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dlaczego typ elektryczny?
Typ elektryczny dlatego że jak oglądałem pokemon wybieram ciebie jak ash wybrał na startera pikachu bardzo mi się spodobał ten pokemon ale się zdziwiłem jaką pikachu ma moc wkońcu pikachu pokonywał legendy bardzo do gustu mi wpadły te wszystke ataki i taktyki mnie bardzo zdziwiły i sam nie wiedziałem że pokemony elektryczne mają taką moc to było piękne jak pikachu wygrywał z innymi przeciwnikami bardzo lubię te pokemony i to od 1 odcinka pokemon to moje ulubione pokemony :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dlaczego to ja a nie ktoś inny ma zostać liderem ? :
1.Jestem miły
2.Jestem kulturalny
3.Pomagam graczom jak mają problem
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moje poksy z którymi będe walczył o liderstwo :
1.Raichu
2.Luxray
3.sh Luxray
4.Ampharos
5.Electiver
6.Jolteon
SS:http://imgur.com/a/jjs8y |
|
|
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 7 Kwiecień 2017
|
|
|
| carek555, to ,że lubisz pikachu nie jest wystarczającym argumentem. Powinieneś skupić się na samym typie. (O I jbc ash to miał pikachu 32/32 w iwsach i chyba miał ten sam problem co my na serwie bo pikachu resetowaly się ataki >. < ) Poprostu następnym razem postaraj się rozwinąć lepiej "dlaczego ten typ". Nie zaliczone |
|
 |
Vkick

|
|
|
|
| Ninja twoje podanie mówi zbyt mało o samym typie. Podanie Nie zaliczone |
|
 |
Vkick

|
|
|
|
| Przedłużam Rekrutację na lidera sali STEEL do 13.04 |
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| matix prosi o ponowne rozpatrzenie jego podania na salę fight. Dodał brakującego ss-a. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|