Zamknięty przez: Cicha 26 Marzec 2017 |
Potrzebny partner dla porzuconego Aipoma od zaraz! |
| Autor |
Wiadomość |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 26 Marzec 2017 Potrzebny partner dla porzuconego Aipoma od zaraz!
|
|
|
Witajcie!
Biedny Aipom potrzebuje waszej pomocy! Został porzucony całkiem sam w Pokeparku, biedny nie wie co ma teraz zrobić. Ale możesz to zmienić! Znajdź dla niego odpowiedniego właściciela, a być może ty nim zostaniesz? Wszystko zależy od Ciebie.
Całe wydarzenia polega na tym, że pod tym tematem piszecie dialog jaki wasz NPC ma mówić przy rozmowie podczas poszukiwań. Czy będziecie chcieli przygarnąć Aipoma czy też nie, to zależy tylko od was, tak samo to jak się zaoferujecie. Wasze NPC będą siedziały w Pokeparku na krzesłach, gdzie podczas questa, będą się uaktywniać wasze dialogi, które napiszcie poniżej. Dla każdego uczestnika przyszykuje po małym upominku, a najciekawszy dialog zostanie nowym właścicielem Aipoma i częścią niezbędna do wykonania questa.
W skrócie robię questa, w którym możecie znaleźć się jako npc i być jego częścią, jeśli tego chcecie, pod tematem piszecie to, co wasza postać ma mówić dowiadując się o porzuconym Aipomie.
Zasady zgłoszeń:
•Tematem zadania jest: "Porzucony Aipom"; wasz dialog musi pasować do tematyki.
•Dialog nie może zawierać treści ogólnie uznawanych za obraźliwe lub nieodpowiednie.
•Dialog powinien być napisany starannie.
•Czas na składanie zgłoszeń jest do 26 marca 23:59. |
|
|
 |
Kreskahe

|
Wysłany: 26 Marzec 2017
|
|
|
| "Nie obchodzą mnie losy małpy, która jest słabsza od mojej ognistej mały... no chyba że jest silniejsza to przyjmę z chęcią." |
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| "Prawdę mówiąc, trenuje jedynie pokemony wodne, ale w takiej sytuacji mogę zrobić wyjątek. Bidoofowii, którego kiedyś złapie, przyda się przyjaciel. Słyszałam, ze Aipom ewoluuje, ale jeszcze nie spotkałam się z jego ewolucją. Myślę, że Bidoofowi będzie się lepiej trenowało w parze z pokemonem tego samego typu co on sam, a każde wsparcie dla Bidoofa, który zostanie wodno-normalnym Bibarelem jest cenne,, |
|
|
|
 |
Lama68PL
|
|
|
|
"Ja lubię bardziej robaki niż małpy, które je zjadają"
Edit by Cicha:
Proszę zmienić treść na bardziej odpowiednią. |
| Ostatnio zmieniony przez Cicha 26 Marzec 2017, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Madaran
Przypadek? Nie sądzę

|
|
|
|
*Edit 13:50*
Sorki, ale najwidoczniej źle zinterpretowałem zadanie, więc zamiast nowego kom zmienię ten.
"Aipomy to takie fajne, psotne pokemony, idealny partner dla trenerów z poczuciem humoru." |
_________________ Czasem lepiej posłuchać obcą, bezstronną osobę, niż setkę znajomych.
 |
| Ostatnio zmieniony przez Madaran 26 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| Ma być to tylko twoja odpowiedź (npc Madaran) na wieść o zaginionym Aipomie. Twój npc, czyli ty miło spędzasz czas z innymi trenerami siedząc przy ognisku. Dialog między graczem, a npc jest w kontekście, że gracz szuka dla Aipoma nowego właściciela wypytując ludzi siedzących na Pokepark czy by go nie chcieli przygarnąć. |
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
|
|
|
| Jak fajnie się złożyło, akurat szukałem Aipoma do mojej drużyny. Będzie dobrze traktowany i będzie miał przyjaciela, moją kochaną eevee. |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
Moja sugestia:
"Z tego co słyszałam Aipom to bardzo figlarny pokemon, lubi psocić i jest bardzo głośna. Moje pokemony lubią spokój i ciszę, więc może być z tym problem, ale nie mogę pozwolić na to aby została bez właściciela. Mam nadzieję, że odpowiednio wyszkolona nie będzie stwarzać dużych problemów." |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| "Poświęcę trochę czasu na poszukanie ci trenera aipom. W końcu każdy pokemon zasługuje na trenera to czemu ty miałabyś być wyjątkiem." |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
wekon
wekon

|
|
|
|
Witaj Kolego
Wiem ze poszukujesz Aipoma
Niewiem gdzie jest ale wiem
Kto moze wiedziec cos na ten temat
Życzę powodzenia
Milego dnia! |
_________________ Lider psychic w poprzedniej edycji |
|
|
|
 |
WikaPL

|
|
|
|
Porzucony aipom?? Hmmm... Nie wiem, jak można porzucić tak zabawną i miłą istotkę jak on... Gdy przechodziłam obok jakiś czas temu, widziałam go, gdy skakał po drzewach, a jego trener był tu ze swoimi kolegami. Nie pamiętam ich wyglądu, ale nie byli to fajni ludzie... Mieli koszulkę na której nadrukowana była litera R. Zdaję mi się, że to jedni z tych łotrów, co kradną pokemony... Ale wracając do rzeczy, aipom radośnie skakał po drzewach, aż tu jedna z gałęzi złamała się pod nim... Spadł wprost na jednego z kolesi! On wkurzył się i kazał zostawić aipoma tutaj, aby nie narobił więcej problemów.
Wszystko obserwowałam zza ławki... Tak naprawdę to dziwię się, że mnie nie zauważyli... To nie jest już takie ważne, trzeba jak najszybciej pomóc temu aipomowi!!! Pójdziesz ze mną ? |
|
 |
hamtaro04
Lider Poison

Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 110 Skąd: Kanto/Fuchsia City
|
|
|
|
| Ja trenuje pokemony trujące do walk. Trenuje tez eevee do wystaw pokemon. Ostatnimi czasy szukam dla mojego pokemona partnera do wystaw pokemon, a ten przepiękny Aipom najbardziej by się do tego nadawał. Po za tym każdy wie że żaden pokemon nie może czuć się samotny i niepotrzebny nikomu. |
_________________ Lider Poison 26.11.2016
Trzeci lider sali Ghost. 10.03.2015
Pierwszy lider sali Fighting 5.01.2014
 |
|
|
|
 |
Matino123
matino123 to ja !
|
Wysłany: 26 Marzec 2017 !
|
|
|
| Muszę przygarnąć tego Aipoma ! Nie wiem jak ktos mógł go porzucić ! Taka słodka małpka w końcu mój pokemon potrzebuje przyjaciela.Będzie mu na pewno lepiej niż samemu ! Nazwę go chyba Fred. Będę musiał kupić mu łoże , zabawki , koc i umyć a także wykąpać.Wkońcu czego sie nie robi dla pokemonów a zwłaszcza słodkich ! W każdym razie Aipom idzie ze mną ! |
|
|
|
 |
dejnio
Shinobi Konohy

Wiek: 25 Dołączył: 19 Lip 2016 Posty: 200 Skąd: Wioska Liścia
|
|
|
|
| Ohh to ten aipom który ukradł mi koszyk podczas pikniku... Nie mam mu tego za złe. Te pokemony znane są z rozdrażniania innych. Jest bardzo interesującym pokemonem używa swojego ogonu do wspinania się po drzewach dlatego nie mogłem go dogonić... Przepraszam zapomniałem się przedstawić jestem dejnio i jestem znanym badaczem pokemonów. Myśle, że w mojej kolekcji jest miejsce dla tego pokemona i z chęcią się nim zaopiekuję. |
|
 |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 27 Marzec 2017
|
|
|
| Dziękuje wszystkim uczestnikom za udział. Koncepcja się zmieniła i każdy gracz będzie mógł indywidualnie wybrać nowego partnera dla Aipoma. Po upominki zgłoście się do mnie i zapraszam do realizacji questa. |
|
 |
|
|