Zamknięty przez: admin 12 Kwiecień 2017 |
[ eventy pokecraft] Zamek Widmo ??????? |
| Autor |
Wiadomość |
kaluza00
aka

|
Wysłany: 25 Marzec 2017
|
|
|
| wybieram AndreSha |
_________________ Taki tam rak
Lider sali dark od 24.03.2017
 |
|
|
|
 |
Pelson
|
Wysłany: 25 Marzec 2017 na straży obrońców zamku
|
|
|
Tu tu tu ru (dźwięk trąbki)
Na polecenie samego Ulfrika Gromowładnego jarla Wichrowego Tronu stawiam się pod przysięgą służby i obronę zamku. Przyjąłem już śluby rycerskie i jestem gotów do służby.
Moje zasługi są zapisane w kartach historii jako:
- Wiele wygranych bitew typu survival games oraz pvp
- Czempion deadrycznych książąt Skyrim
- Przejście mutacje i zostałem wiedźminem
- Poznanie starożytnej stuki władania Thu' um
Nie chwaląc się moją największą historią jest ocalenie Skyrim z władania smoków. Jako smocze dziecię poznałem tajemnicę tworzenia masterballi. Gdy miałem już zapas to wraz z moim kompanem Geraltem z Rivii wskoczyliśmy w portal który przeniósł nas do Sovngardu gdzie zamiast smoka kresu znaleźliśmy bestię straszniejszą od samej śmierci!!! A był to Alduin, pradawny smok ze skórą ciemną jak smoła i wzrokiem przeszywającym na wylot. Już wtedy wiedzieliśmy że Alduin to nazwa której używają tutejsi mieszkańcy bo był to Shiny Mega Charizard Y. Złapaliśmy go i ukryliśmy zapieczętowanego masterballa w zasypanych pod gruzami cywilizacji minecrafta alpha.
Można by wywnioskować że cechuję się niezwykłą siłą, odwagą, przebiegłością a także upartością która zawsze doprowadzi mnie do celu.
Z poważaniem Ser Cheddar Pelsoniusz IV |
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
|
|
|
Jam tutaj przyszedł aby chronić zamku i skarbów Zycza.
Zwę się: odważny Psyduck.
Jestem miły, waleczny i na każdą sytuację mam strategę.
A oto moja przygoda:
Pewnego dnia miałem urodziny dostałem teleport do innego wymiaru. Zmontowałem go i wyskoczył mi dziwny kosmita. Powiedział do mnie: ty jestes wybrańcem masz ochronić naszą planetę, która zwie się Pokelandia. Musisz ją ocalić zły zespół R ją zaatakował i zabiera trenerom pokemony i niszczy ich naturalne środowiska. Potem robi na nich eksperymenty, które je krzywdzą! Błagam ocal naszą planetę.
Zgodziłem się i poszedłem do domu by zabrać potrzebne przedmioty czyli: wiatrówkę, naboje i zbroje z karnawału. Wróciłem do niego i znalazłem się w tej magicznej krainie. Zobaczyłem, że nie ma tam poków i ani jednej żywej duszy.
Od razu poszedłem szukać wskazówek znalazłem ślady taurosa, który był przez nich uprowadzony. Doprowadziły mnie do starej opuszczonej chaty. Od razu ją przeszukałem i znalazłem tajny kod, który chyba ukrył tam Zespół R. Schowałem się za skrzynka i czekałem, aż ktoś się pojawi z tego gangu. Za pół godziny pojawił się James, który szukał jeszcze pokemonów. Jak wyszedł wszedłem do tunelu i wykrzyczałem hasło. Znalazłem się w ich bazie i tysiące biednych poków.
Ten widok mnie załamał postanowiłem szybko to naprawić. Pobiegłem do panelu sterowania i chciałem je uratować. Było blisko, lecz musiało coś pójść nie tak. Potrzebna była karta dostępu. Szukałem jakiegoś pracownika lecz na marne. Byłem zły na siebie, że nie uratuję biednych istot, gdy nagle wpadłem na pomysł, żeby wziąć zrobić dużą lalkę. Postawię ją na środku pomieszczenia, żeby zaatakował ją Zespół R. Jak myślałem tak się stało, zaczęli ją atakować. Ja szybko ogłuszyłem jednego i zabrałem mu kartę. Wszystko szło pięknie szybko pobiegłem do panelu sterowania i zacząłem uwalniać poki. Byłem tak szczęśliwy, że aż nie zauważyłem ich. Krzyknęli padnij na ziemie. Byłem w tarapatach i nagle BÓG zesłał mi z nieba PSYDUCKA, zawołałem go i strażnicy uderzyli go w głowę. Zdenerwował się i dostał większej migreny, przez co dostał super moc. Położył wszystkich jednym ciosem. I tym samym dał mi szanse na uratowanie Pokemonów. Ocaliłem je wszystkie.
Cały świat mi dziękował i całował. A ja na cześć Psyducka wabie się Odważny Psyduck. |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
pinexyt
Pinezk Aka Pine

|
|
|
|
Witajcie zwe się ser pinezka
Jestem inteligenty odważny waleczny jak i skromny (ta xD)
Moja historia rozpoczyna się w małej wsi niedaleko lasku
tak więc siedziałem sobie na hamaku odpoczywałem
i nagle usłyszałem krzyk, panikę.
Pobiegłem do "źródła hałasu" i ujrzałem dwóch bandziorów
wróciłem się do mojego domu w którym miałem warsztat
patrzę nic w nim nie zostawili oprócz pinezek
tak więc wziąłem słoik pinezek i powróciłem do miejsca w
którym ujrzałem bandziorów nikogo nie było lecz zostawili ślady.
Pobiegłem szybko za śladami i ujrzałam torturowanych ludzi
porozsypywałem pinezki i ukrylem się za róg zawołałem bandytów i
stało się poslizgneli się na moich pinezkach <trach,ciach łubudu>
i cali się pokaleczyli w tym samym momencie wolicja (wiejska policja)
i zaaresztowali bandziorów.
Tydzień później sołtys wsi zorganizował ogromną ucztę na moją cześć
i mianowani mnie ser pinezką
Koniec !!!!! |
_________________ "Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych."- Itachi Uchiha, Naruto
21.03`17-denek wybacza mi i pozwala startowac na lidera :)
25.03`17-Kandydat na lidera Steel
Pierwsze Tyranitar i Steelix na serwie moje ^^
 |
| Ostatnio zmieniony przez pinexyt 25 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
VirtualLife002
|
|
|
|
| Witam Jestem Ser Virtual Moje Serce jest waleczne,silne i nigdy sie nie poddaje lubie sie klepac w pvp i czesto bywam na Serverze z wielkim zaszczytem bede Bronił zamku Lubie rycerze poniewaz sa oni silni i potezni chcialbym taki byc :D |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Witam jestem serArrow (nwm czemu taka nazwa)
Wyróżniam się determinacją i upartością xd
Brak mi przygód więc chciałbym jakiejś doświadczyć XD
Wiem słabo napisane XD |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
wekon
wekon

|
|
|
|
Nazywam Sie Voofy z pod dęba
Wyrużniam sie Lojalnością webec przywodcy
Pewnego Dnia Gdy Chodziłem po lesie napadli mnieb 5 Bandytow i kazali im służyc {ze ja wyruzniam sie lojalnoscia to niezgodzilem sie}Myslalem ze mnie puscili ale mialem ich tylko nieswiadomie zaprowadzic do mego przywodcy lecz zorientowalem sie w pore i poszedlem prosto do miejskiej zbrojowni po broni odstraszylem opryszkow |
_________________ Lider psychic w poprzedniej edycji |
|
|
|
 |
Xaxas

|
|
|
|
| Witam wszelkich jegomościów czytających me zgłoszenie. Ja zwę się Sir Rudy. Z pośród innych możnych wyróżnia mnie ma siła, odwaga męst... Dobra już dobra przestane kłamać po prostu jestem rudy i użyje wszystkich dostępnych mi środków by bronić bestii Kodo, no bo jak mówi klasyka: "Trzeba bronić bestii Kodo". A po za obroną tych pięknych stworzonek będę bronił zamku i dowódcy, który nazwie mnie swym padawanem xD No a więc ogółem PRZYJMIJ MNIE KTOŚ!!! Bo będę płakał, nie chce żeby "Rudy się nie dostał" chcę udowodnić, że rudy to też człowiek PLIS!!! |
_________________ "Każdy oręż jest potencjalnie zabójczy, wszystko zależy od klasy wojownika, który się nim posługuje" - Sasuke Uchiha
 |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
|
|
|
| Z racji ze zostałem zmuszony do niańczenia to wezmę Rudego bo bynajmniej będę się miał z kogo pośmiać :P |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
Xaxas

|
|
|
|
| Jej :) Dziękuję za nominacje do tego wspaniałego tytułu Rudego przydupasa , dam z siebie wszystko by kiedyś stać się tak ważną osobistością jak... gościu od podawania wody na meczu piłkarskim. A po za tym mój drogi Maszkusiu słyszałeś może o zasadzie dwóch... |
_________________ "Każdy oręż jest potencjalnie zabójczy, wszystko zależy od klasy wojownika, który się nim posługuje" - Sasuke Uchiha
 |
|
|
|
 |
dejnio
Shinobi Konohy

Wiek: 25 Dołączył: 19 Lip 2016 Posty: 200 Skąd: Wioska Liścia
|
Wysłany: 26 Marzec 2017
|
|
|
| Zaklepuje Kreskahe i Pelson. W kupie siła. |
|
 |
Vkick

|
|
|
|
| Jbc swoich rycerzy wybiera jeszcze Amelka , Hamtarek i Maszko |
|
 |
_Amelia08_
Ta raczej pozytywna

Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lis 2013 Posty: 270 Skąd: Pokeball ^^
|
|
|
|
| Kradnę Cole! :D |
_________________ Potrzebujesz pomocy lub masz pytanie? Pisz! vv
E-mail: [email protected]
Zapraszam do naszej facebook'owej społeczności pokecrafta! vv
FB: https://www.facebook.com/pokecraftpl/?fref=ts
“Nie możesz mieć lepszego jutra, jeśli cały czas myślisz o wczoraj”.
~Charles F. Kettering
 |
|
|
|
 |
hamtaro04
Lider Poison

Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 110 Skąd: Kanto/Fuchsia City
|
|
|
|
| Zgarniam pinexyt |
_________________ Lider Poison 26.11.2016
Trzeci lider sali Ghost. 10.03.2015
Pierwszy lider sali Fighting 5.01.2014
 |
|
|
|
 |
gantonek
|
Wysłany: 27 Marzec 2017 Chce startować na rycerza
|
|
|
Zwą mnie gantonio. Jestem odwarzny i sprawiedliwy moja najciekawsza przygoda to spędzanie
czasu z kolegami na surv i zbieranie surowców. |
|
|
|
 |
|
|