Zamknięty przez: admin 12 Kwiecień 2017 |
[ eventy pokecraft] Zamek Widmo ??????? |
| Autor |
Wiadomość |
Vkick

|
Wysłany: 25 Marzec 2017 [ eventy pokecraft] Zamek Widmo ???????
|
|
|
Trenerki I Trenerzy poszukuje 10 żołnierzy do mojej armii broniącej zamku. W zamku będą chronione stare ale jare itemki Zycza z eventów. Zamek stale zmienia swoje położenie. Prawdopodobnie za niedługo pojawi się na pokecrafcie(według obliczeń denka). Dlatego będę potrzebował obrońców którzy odgonią chciwych graczy. Obrońmy dobytek Zycza, jak potem bd robił eventy :? Rycerzy będą wybierali moi dowódcy: Hamtarek, Maszko , Kaluza00 ,Dejnio oraz Amelia(liczę też na pomoc administracji :>) . Każdy rycerz otrzymana uzbrojenie . Ponadto denek będzie wdzięczy za pomoc w obronie(może da jakie ity :D ). Pomożecie ?
Jak zostać rycerzem ?
Napisz podanie w którym napiszesz:
- Jak się zwiesz (np. Ser Dragon).
- Czym szczególnym się wyróżniasz(np. Jestem odważny i waleczny).
- Opisz swoją najciekawszą przygodę (Może być zmyślona).
- Napisz samo podanie w ciekawy sposób.
Każdy dowódca wybiera po 2 swoich Rycerzy.
Mam nadzieje ,że uda nam się powstrzymać chciwych graczy pokecrafta ;) |
|
|
|
 |
Ziomolus_op
|
Wysłany: 25 Marzec 2017
|
|
|
Dragononusus
Jestem odważny,MAm czyste Serce ,Jestem czsty
To była ciemna noc poszłem do jamy smoka by go pokonać ale po tym co sie stało sam nie wiem poprostu
zostałęm spalony i potem jakas osoba nieznana sie mnom zaopiekowala
Chciałbym zostać RycerzeM! |
|
|
|
 |
Sebix2000
|
|
|
|
- Zwą mnie Ser Sebixon
wyróżniam się tym ze się boje tylko horrorów jestem waleczny i nigdy sie nie poddaje.
- Moja najciekawsza przygoda to siedzenie na krzesełku bez krzesełka |
|
|
|
 |
Matino123
matino123 to ja !
|
|
|
|
Zwie się : El Matino
Jestem ogarnięty i silny umiem pilnować
Pewnego dnia gdy do miasta Carvelevers do miasta przybył król ( jakis nowy ) nie wiedziałem że to potwór kazali mi sie nim opiekować.Nie wiedziałem ze cos knuje kazał mi wyjsć z jego pokoju i zostawić go samego.Kiedy usłyszałem dziewne dżwieki postanowiłem to zobaczyć okazało się że był Bazyliszkiem ! przystąpiłem do zabicia go oglądałem dużo Harrego Pottera i wiedziałem jak go zabić ! Kidy już go zabiłem wyleciał z niego miecz i jego serce które poroznosiłem po całym swiecie !
WIEŻE ŻE UDA NAM SIĘ ! |
|
|
|
 |
bartek888
|
|
|
|
Hej tutaj znowu ja Bartek.
Zwę się "Ser Bartek"
Jestem : Odważny , Waleczny , Miły , Nie byle jaki , Fajny , Odjazdowy , Dobry ,
Słucham się poleceń , Czysty , Czyste serce.
Pewnego razu był sobie zamek nazywał się "Zamek władców". Byłem w nim rycerzem
(Odważnym). Aż wkońcu w skale obok zamieszkał Charizad Y i Charizard X. Musiałem pokanać te smoki i je pokonałem i zostałem. Królem Zamku.
Rycerzem chciałbym być bo umiem się też dobrze klepać w PVP. Bardzo bym chciał zostać Żołnierzem Zamku Zycza.
Pozdro. |
| Ostatnio zmieniony przez bartek888 25 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PayQiu
Trener
|
|
|
|
- Nazywam sie PayQiu
- Jestem bardzo waleczny nigdy sie nie poddaje i jestem nie zniszczalny Walcze do ostatniej kropli krwi moje pvp to 8/10 Jestem bardzo zaufany
- Byla to bardzo ciemna noc a po za tym bardzo zimna spojrzal sie na mnie ktos I go sklepalem potem zabrala mnie policja |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Jestem Panem Wsi albo Wieśniak Naczelny, zależy czy ukradłem komuś kota czy nie
Mam więcej krów od ciebie, lubię klępę. Ostatnio jakiś kozaczek z miasta podskakiwał to wzięliśmy grabie, widelce, łopaty i pochodnie i cało wsio do niego poszliśmy i już tak nie skakał. W sumie to nawet już nie leżał.. nie wiem czemu
Szedłem sobie miastem ze świniakiem, nie? Nagle patrze, a tam kura łazi bez właściciela. No to ja biegne z tym świniakiem po ta kure, a ona ucieka. No to ja gonimy. Ta świnia sie zmeczyla to ja zostawilem, pobieglem po kure, zlapalem ja, nie? I co? To byla pułapka. Seba z moja świnią wyskoczył zza rogu i zaczal sie drzec, ze na zlom z nia pojdzie jak nie dam mu moich grabi. No to ja mowie, ze zaraz mu przyniose. No i poszedlem do mojej wsi, zeby mu je przyniesc. No i nie wrocilem. Tej swini nie bylo szkoda, jeszcze 2 zostaly to sie zapcha marchewa i sie zrespia nowe, nie? Ekscytujące.
A, wywalili mnie z klanu Jeźdźcy Bananowców za jedzenie jabłek z sadu sąsiada który jest w klanie Japkownicy Sadu.
Mam nadzieje ze nie dyskwalifikujecie buraków jesli chodzi o obrone zamku i dostane sie do tego klanu aby bronić to cos. |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
|
|
|
Witajcie z tej strony świety szaman, pastor, trener, ale i rycerz - Kamplo I Waleczny
Czym się wyróżniam? Tak jak moje imię ochrzczone powiada, jestem waleczny, ale to tylko jedna z moich zalet. Lubię walczyć i jestem nieugięty, walczę o swoje i nigdy nie odpuszczam. Myślę, że świetnie to wyrazi opowieść:
Pewnej nocy stwierdziłem, iż wejdę na serwer połapać sobie nowe pokemony, miałem przerwę od parafii i szamańskich spraw, stąd ten pomysł. Wkraczając na jeden z warpów usłyszałem dziwny dźwięk. Dlaczego dziwny zapytacie? Dlatego, że mam wyciszone multimedia w MC. Zaniepokoiłem się i stwierdziłem, że pewnie się przesłyszałem. Idąc po ścieżkach robiło się coraz zimniej i ciemniej. Zrobiło się mrocznie. Szedłem spokojnym marszem co jakiś czas rzucając pokeballe, kiedy nagle znów usłyszałem ten dźwięk. Obróciłem się i zobaczyłem jednego z władców lądu Denka I groźnego na czele armii torkusów, zyczusów i Amelii - wróżek ciemności. Zamurowało mnie na chwilę natomiast miałem ze sobą miecz światła i zdołałem uciec pokonując armię i lekko raniąc Denka. Chcę dołączyć do stowarzyszenia, bo wiem, że Denek buduje kolejną armię w poszukiwaniu zemsty! ...
[ zbieżność nazw potworów, postaci z historii i nicków z serwera jest przypadkowa xDD ] |
|
|
|
 |
kaluza00
aka

|
|
|
|
| wybieram kampla |
_________________ Taki tam rak
Lider sali dark od 24.03.2017
 |
|
|
|
 |
SandarPL1234
|
|
|
|
Zgłoszenie na rycerza :)
Zwe się sandar
Wyróżniam się tym że jestem odważny , waleczny , czasami wkurzony xD
Moja najciekawsza przygoda to była jak goniłem jakiegoś gościa przez pół miasta
ale wreszcie go dogoniłem i mój kolega mu podstawił nogę a ja mu wpieprzyłem
w twarz gościowi i uciekł więc nigdy nie odpuszczam xD
W takich rzeczach ja to specjalista :) |
|
|
|
 |
_Amelia08_
Ta raczej pozytywna

Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lis 2013 Posty: 270 Skąd: Pokeball ^^
|
|
|
|
| Kradne do siebie Kosmusia <3 :D |
_________________ Potrzebujesz pomocy lub masz pytanie? Pisz! vv
E-mail: [email protected]
Zapraszam do naszej facebook'owej społeczności pokecrafta! vv
FB: https://www.facebook.com/pokecraftpl/?fref=ts
“Nie możesz mieć lepszego jutra, jeśli cały czas myślisz o wczoraj”.
~Charles F. Kettering
 |
|
|
|
 |
carek555
|
|
|
|
Zgłoszenie na rycerza
Jestem Czarek jestem odważny i bardzo silny mam czyste serce moja ciekawa akcja to jak wychodziłem z szkoły 2 tygodnie temu to zobaczyłem jak jakiś typ walną moją dziewczynę w buzie wkurzyłem się i mu nie odpuściłem biłem się z nim aż ten nie przewrócił i wybił se zemby XD i się rozpłakał jak każdy któremu dałem wpiernicz dlatego moim zdaniem powinienem zostać rycerzem za taki czyn :) |
|
|
|
 |
Kreskahe

|
|
|
|
Na imię mi Kreska
Wyróżniam się tym że jestem dobry w PvP, uczciwy i miły :3
Moja najciekawsza przygoda to chyba wtedy jak pokonałem MistrzPiter77 6:0... albo w sumie nie to było nudne xD Ciekawsze było jak spotkałem Blazikena z Speed Boostem i tak się ucieszyłem że aż zabiłem tego Blazikena ;-; |
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
Wita was wasza dziewoja Nikusia! Wiec do rzeczy c;
Nazywam sie Nikoletta. Jestem ksiezniczka krwi krolewskiej,lecz nie posiadam wielkiego majatku. Przyznaję, że czasem ledwie starcza mi na pokemony.
Bardzo lubie lapac laprasy,jednak moja slabosc do walczenia ze zlem sprawia,iz zapominam o otaczajacym mnie swiecie.Jestem odwazna,pewna siebie i zawsze pomagam innym.
>>Moja wielka przgoda c;<<
Pewnego dnia, po polowaniu zobaczylam grupe osob. Chcialy one skrzywdzic biegnego laprasa! Nie moglam na to pozwolic wiec podbieglam z moja frost glevia i probowalam sie z nimi policzyc. Wiadome bylo ,ze beda uzbrojeni. Byla to walka ,ktorej nie da sie opisac slowami. Na szczescie wyszlam z tego bez szwnaku. Laprasik byl bardzo przestarszony wiec wzielam go do siebie. Opiekowalam sie nim do pewnego momentu. Po 2 tygodniach wrocilam w to straszne miejscie poszukac gdzie jest jego rodzina. Ujzalam jego mamusie. Byla smutna i przestraszona. Nie wiedziala gdzie jest jej dziecko. Szybko wiec wrocilam do domu, zabralam malego i pobieglam do jego mamy. Wszystko sie skonczylo dobrze i szczesliwie c; |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
AndreSHH
|
|
|
|
Bonjour Pirates! Zzzz tej strooony grand Pirate AndorszSH. Przypływam z dalekiej wyspy Costa Calma, aby sprac poslady tutejszych gagatkow. Nazywam sie Kapitam Marrrrcinek Arrrrr. Jestem piratem od dawien dawna. Niedość, ze odwazny to z bujna brada tu i tam, arrrr. Nie musze sie niczym wyrozniac wystarczy, ze jestem PIRATEM ARRRRR. Krazy o mnie wiele legend. Jako pirat i satanista jem koty i robie swieczki z dzieciecego tluszczu, arrr. Bralem udzial w wielu powstaniach: Listopadowym, Styczniowym i Pokecraftowym, kiedy to napadly nas torkirozporki, arrr i inne razorplacki. Ze wszystkich bitew uszedlem z zyciem. Jedynie po jednej oddalem swoja nerke za nowego Merola, arrr. Moj statek jest ogromny, tylko dzieki niemu przyplynalem na event tej wspanialej ADMINISTRACJI! Jak bylem jeszcze maly, moja mère zawsze ostrzegała mnie abym nie wpadl w zle towarzystwo. Niestety gdy poznalem wojownikow z polnocy wszystko sie zmienilo, arrr. Pewnego dnia spotkalo mnie nieszczescie. Podczas lekcji WDŻ'tu zaatakowaly nas POWER RENGERSY. Wszyscy uciekali w poplochu, jedynie ja i moj mistrz ejkejej sensei Kamplo walczylismy. On stracil nowe... ja kota. Po calym zajsciu stwierdzilismy, ze zostaniemy RYCERZAMI! Bedzie to moja kolejna bitwa, wiec na waszym miejscu trzasłbym portami, arrr
Tyle ode mnie,
Cordialement rats offre |
|
|
|
 |
|
|