Od kiedy imiona pisze się z cenzurą? Jesteś winny i wiadomo co chciałeś tutaj napisać, czyli przezwisko. Nie lepiej się przyznać, przeprosić i poprosić o warunkowe zdjęcie mute?? Wtedy miał byś jakieś szanse na UnMute, a kłamiąc nic nie zdziałasz. A poza tym, 2 godziny to nie tak dużo, możesz wtedy odpocząć od chatu lub popisać z kolegami na chacie prywatnym zamiast na ogólnym.
No w sumie masz rację. No dobra Przyznam się napisałem tak bo mnie wędką wkurzał na survivalu i go zabiłem. a nie mogę pisać nawet na /msg ani napisać komendy /afk a moi koledzy już nie grają. Broniłem mini_Asha bo go napadli a on nie miał zbroji. Obraziłem tak gracza "polacy".
Wysłany: 24 Marzec 2017 Re: Cola10 Nie rozumiem cięęę xDD
bartek888 napisał/a:
Grałem sobie na pokecrafcie i npisałem giń sz**** chodziło mi o imię Szymon bo gracz miał tak w nicku ale Cola10 zrozumiała to inaczej.
Proszę o UNMUTE.
Pozdro. Bartek888
Bartku, od kiedy cenzuruje sie imiona? Jak dla mnie to wygladalo na obraze wiec dalam muta.
Dodam ,ze tym momencie nie bylo zadnego gracza o nicku ''szymon'' lub kogos o podobniej nazwie. Nie dam unmuta bo dalam go slusznie.
Ja się już rozklejał nie będę. Trudno mleko się wylało.Mam tego muta jeszcze półtorej godziny.
Wy wiecie lepiej ja nawywijałem trudno następnym razem nie będe a o zdjęcie muta to prosił nie będe bo dostane.Bana a tego nie chce
/Edit CichyShow: Za prośby o UnMute bana się nie dostaje.
Ostatnio zmieniony przez CichyShow 24 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum