Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: CichyShow
24 Marzec 2017
mozliwosc zalozenia nowego konta
Autor Wiadomość
5RB 

Wysłany: 24 Marzec 2017   mozliwosc zalozenia nowego konta

hej, jestem tu tylko, by poprosic o mozliwosc zalozenia nowego konta, na ktorym moglbym sobie popisac z Wami (albo ew. ub na razorku, chociaz w to watpie, by sie udalo). nie bede gral tu obecnie regularnie. zrozumiem, jak dostane brak odpowiedzi, albo odpowiedz przeciwna do "tak". pozdrawiam

PS na lolu to ja pisalem do Torka ._. ale nie mialem zamiaru Cie pozniej obrazac.

Torek
World is Mine

Wysłany: 24 Marzec 2017   

Wiem, że to ty, bo mam cię w znajomych. Jedynie zastanawia mnie w jakim celu podszywałeś się pod mojego widza, lol. A bezpodstawne obrażanie w necie to zwykłe wyżywanie się na innych przez kabel, żeby się dowartościować, smutne, bo taka osoba w realu najpewniej jest szarą myszką. Choć nie wiem po co napisałeś to w swoim temacie, co obrażanie mnie na lolu ma do serwera :?:

CichyShow
Moderator

Wysłany: 24 Marzec 2017   

Naprawdę? Nie powinieneś dostać ani szansy gry na nowym koncie, ani na koncie głównym. Pisałeś że Patryk nie powinien mieć możliwości gry, wiesz w czym on jest lepszy od Ciebie? Przeprosił każdego kogo wyzywał i po kim jechał. Starałeś się wkurzyć mnie, w końcu zwyzywałeś na forum, przy użyciu tak jak to nazwałeś "sygnaturki". W poście Patryka z prośbą o UnJaila sam napisałeś, że Patrykowi za wkurzenie Ciebie i Magneto nie należy się UnBan [nie pisze już nawet o tym "czarnym humorze"], ty wkurzałeś i jechałeś po mnie, Tobie niby ma się UnBan należeć? Bo byłeś "KM" więc masz być od niego lepszy? Jesteś toksyczny i myślisz dopiero jak to zrobisz.

Nie wypowiedział bym się tutaj gdyby nie to, że tutaj wyzywałeś i jechałeś między innymi po mnie i to nie tylko na forum, skype i inne platformy też wchodziły w miejsce wyśmiewania i równania z ziemią mojej osoby. Jesteś dorosły, a zachowałeś się jak dziecko, jadąc po mnie w internecie, będąc toksycznym i źle się zachowując. W takim wieku powinieneś wiedzieć coś o zachowaniu się pośród innych osób, prawda? Z jakiego powodu to w ogóle zrobiłeś? Nadal tego nie rozumiem...

Tyle ode mnie. Mam nadzieje że możliwości gry jak i UnBana nie dostaniesz ;)

Zamykam aby nie było gówno-burzy, denek jeśli będzie chciał to się wypowie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi