Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 20 Marzec 2017 |
Jeszcze jedna prośba |
| Autor |
Wiadomość |
Shizou
|
Wysłany: 15 Marzec 2017
|
|
|
| Oj Arczuś kto tu obrażał i nękał połowę serwera, kto tu błagał x razy o ub. I nie wiem gdzie to czytasz ale nie mam za bana za nic o czym piszesz i nie mam w ogole bana tylko jaila i mute za czarny humor, a takto wszystko robiłem zgodnie z regulaminem więc proszę tu nie oszukiwać i cieszę się, że masz sięz czego śmiać, śmiech to zdrowie. |
|
|
|
 |
NiebieskiKoksu
|
Wysłany: 15 Marzec 2017
|
|
|
Jesli chodzi o wypowiedz na ten temat to skoro obrazal graczy itd. To albo mut (moim zdaniem) powinien byc jeszcze 2 tyg. Lub mies. A jaila to bym mu zdjal xd Bo trzeba wybaczac innym tak jak Bóg wybacza nam. Ale decyzja nalezy do adminow
P.S. Dzieki denek za danie mi flaya na poszukanie działki znalazlem ją :D ale nwm co sie stalo bo na bank mialem przynajmniej 1 sztabke zlota, kilof mialem albo zelazny albo diax i pamietam ze mialem diax miecz z podpaleniem no i 3 diaxy. Ale juz tych zeczy nie potrzebuje bo to nadrobilem (oprócz 3 diaxow) mulego wieczoru zycze. A i bym zapomnial! Tez chcialbym podziekowac graczowi _Amelia8_ za to ze dala mi flaya bo go stracilem gdyz musialem na chwile wyjsc z gry i tez chcialbym z calefo serca podziekowac graczowi torek za to ze dodal mnie do mojej dzialki. |
|
|
|
 |
Shizou
|
Wysłany: 18 Marzec 2017
|
|
|
| Up |
|
|
|
 |
5RB
|
Wysłany: 19 Marzec 2017
|
|
|
| Shizou napisał/a: | oj oj razorku już daj sobie spokój, przepraszam za twoje dq :c
hm nwm skąd to info ale tylko ostatnie konto jest moje i romuś serio gra na serverze :/
Nawet nie za to jaila dostałem, razorku uspokoj się juz |
Nie będę za dużo Ci tu pisał. Nie ty "zafundowałeś" mi dq, nie ty powinieneś owe rzeczy pisać.
A powinieneś dostać jaila. I każde konto stąd jest TWOJE.
| Cytat: | | Oj Arczuś kto tu obrażał i nękał połowę serwera, kto tu błagał x razy o ub. I nie wiem gdzie to czytasz ale nie mam za bana za nic o czym piszesz i nie mam w ogole bana tylko jaila i mute za czarny humor, a takto wszystko robiłem zgodnie z regulaminem więc proszę tu nie oszukiwać i cieszę się, że masz sięz czego śmiać, śmiech to zdrowie. |
I tak jest lepszy od ciebie. Jail+mute za CZARNY HUMOR NA POWAŻNIE XDdddDDD no w sumie nie dziwię się. Meh, zróbcie co uważacie. Ale z unbanem srakozaura dostaniecie wysyp takiego samego szitu, jaki mieliście pare miesięcy temu. Spadam czytać mangę Nisekojki, bajo. |
_________________ czarne mysli znowu spia na gorze, uhh. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 20 Marzec 2017
|
|
|
| jak już wspominałem, możesz zacząć grę na nowym koncie. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|