Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: dominik493
18 Lipiec 2017
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock,
Autor Wiadomość
MasterAres 

Wysłany: 15 Marzec 2017   

Chciałbym zmienić swój skład
Donphan->Sh Swampert
Sh Mamoswine->Sh Torterra

SS:
http://imgur.com/a/Dz0Fg

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 15 Marzec 2017   

KręgosłupMoralny zostaje wykluczony z walk o lidera sali Bug

Powod : Ban

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

miczkoo 
Wiki <3

Wysłany: 16 Marzec 2017   

Diminik edytowałem stare zgłoszenie.
Od tej pory boję się Pokecrafta

Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42)

kaluza00 
aka

Witam w grze mam nick kaluza00 i chciałbym ubiegać się o posadę lidera sali dark.

Coś o sobie

Mam na imię Adrian w tym roku kończę 13 lat. Gram na serwerze od końcówki roku 2015. Moim hobby jest granie w gry takie jak overwatch, lol itp. Uprawiam również rożne sporty takie jak koszykówka i piłka nożna. Mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim. Zawsze mam świadectwo z paskiem. Moim ulubionym przedmiotem jest język angielski.

Dlaczego ten typ

Dark jest moim ulubionym typem, ponieważ w każdym filmie i anime uwielbiam czarne charaktery np. Darth Vader, Palpatine. Typ dark kojarzy mi się z najlepszą porą dnia czyli z nocą. Moim ulubionym pokemonem w modyfikacji jest zoroark jak byłem mniejszy zawsze imponował mi swoją siłą i sprytem.Bardzo długo wymyślałem i tworzyłem taktyki szaolin np. sd na bisharpie po to, żeby były jak najpotężniejsze.Największą trudność sprawił mi krookodile , który zawsze łapał mi się z ability intimidate.

Czy byłem karany

Nie nie byłem.

Moi rozpruwacze

http://imgur.com/a/MhvRH

Mowa końcowa

Mam nadzieje, że moje podanie rozpatrzycie pomyślnie. Chciałby podziękować Coli10 za pomoc.

Lider sali dark od 24.03.2017
Ostatnio zmieniony przez kaluza00 17 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz  

MasterAres 

Chciałbym zmienić swój skład:
Sh Swampert->Swampert
Sh Golurk->Golurk
Krookodile->Krookodile

SS:
http://imgur.com/a/9LpSh

Vkick 

Wysłany: 17 Marzec 2017   

kaluza00, nie napisałeś długiego podania. Jednak jeśli dodanie samo w sobie ma sens mi to wystarczy. Nie mam żadnych zastrzeżeń no chyba..... Zaliczone.

miczkoo 
Wiki <3

Coś o mnie.
Heja nazywam się Mikołaj i mam 12 lat. Insteresuję się sportami zimowymi i jazdą na desce. Gram na serwerze po parę godzin dziennie ( około 3-4 a w weekendy po 7-8.) Moim ulubionym typem jest grass, a idę na BUG ponieważ jest do niego podobny (to jest jeden z wielu argumentów.) Należę do serwera od początku roku szkolnego 2016/17. Jest to drugi serwer na, którym gram, na innym grałem tylko dlatego, że był tam youtuber. Poza tym ten serwer jest o wiele lepszy jest zawsze miła atmosfera, dużo poków i są liderzy. Znalazłem nawet tutaj swoich ziomków którzy zawsze mi pomogą a ja im.

Dlaczego ja a nie ktoś inny:
Ponieważ;
-jestem pomocny
-miły
-pomocny
- nie oszukuję
-przestrzegam regulamin
- i jestem aktywny.

Czy byłem karany?
- Tak dwoma mutami, jeden z żartów a drugi nw czemu.

Dlaczego BUG?
Ponieważ ten typ jest bardzo realistyczny i za to go lubię. Jest na niego 3 typy które, mają super efekt na niego czyli FIRE, FLY, ROCK. Szczególnie latający bo jest tych poków dużo na serwerze. Są tam moje ulubione poki takie jak BUTTERFREE którego, pokochałem w odcinku ,,Żegnaj Butterfree'' Był to jedyny odcinek gdzie się wzruszyłem. Gdy widziałem te wszystkie przygody Ash'a i jego pierwszego złapanego pokemona. Mimo, że kocham butterfree to nie jest w moim składzie. Również lubię CRUSTLA który, był moim pierwszym złapanym pokem na Pokecraft.
Zainspirował mnie też Venomoth który, ma bardzo fajną kombinację ataków. (Każdy ją zna, więc nie będę pisał.) Nauczyłem się jej od lidera poison. Również Crustle i Yanmega mają super ataki.

Moja drużyna to:
-Crustle
- Yanmega
- Scyther
- Galvantula
-Forrestress
-Venomoth

Skład na pewno się zmieni.

SS:
http://imgur.com/a/xT0lS
Od tej pory boję się Pokecrafta

Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42)

poketrenerktos 

Wysłany: 17 Marzec 2017   Podanie na lidera sali water

Rekrutacja na lidera sali water.

Witam mam na imię Błażej i mam 12 lat ( w kwietniu kończe 13). Na pokecrafcie pd około 4 miesięcy (ostatnio prawie nie grałem , bo mój komputer był czyszczony :-( ), a ogółem w pokemonach siedze od 7 roku życia. Grałem w Pokemon Fire Red, Silver, Gold, Emerald, Sapphire, Flora Sky, Glazed, Dark Rising, White 2, Pokemin Trading Card GAme i pokemon duel , a więc na pokemonach i ich typach znam się bardzo dobrze. Lubię grać w piłkę, jeździć na rowerze i obcować ze zwierzętami. Do pokemonów wciągnęli mnie mój wujek 9 brat mamy ) i mój kuzyn ( to on skłonił mnie do gry w Pokemon Trading Card Game). Bardzo Lubię też oglądać pokemony oglądnołem około 12 sezonów i teraz oglądam Pokemon Sun & Moon. No dobra dość o mnie bo nie chcę was zanudzać.

Dlaczego water?
Chciałbym być liderem sali tego typu , ponieważ liderem tej sali był jeden z głównych bohaterów anime: Misty, oraz dlatego, że jest duża różnorodność gatunków pokemonów i bardzo fajne połączenia typów (np. woda ogień - volcanion , woda piorun - electross i wiele, wiele innych). Ten typ mają też legendy z drugiej, trzeciej, czwartej piątej generacji - mowa o Suicune, Kyogre, Manaphy, Phione i Keldeo. Są tu też pokemony których typy nie da się zobaczyć gołym okiem na przykład taki gyarados ma typ woda-lot, a wiele osób myśli, że ma smoczy. Moim ulubionym pokemon tego typu jes Milotic, ponieważ jest bardzo rzadkim i silnym pokemonem. Pokemony typu water mają wiele pierwowzorów w prawdziwym życiun, na przykład ośmiornice - octillery, żaby - greninja, ryby - magicarp i inne stworzenia i rośliny.

Dlaczego ja mam być liderem?:
Ponieważ bardzo lubie walczyć z innymi graczami i pomagać im gdy mają jakieś problemy. Znam też paru graczy na serwerze pokecraft.pl. Po za tym jestem lojalnym i oddanym graczem tego serwera

Przejdźmy do mojego zespołu nie jest on najlepszy i wiem o tym, ale pokemony które w nim mam są bardzo silne, chociaż niektórzy myślą że nie są one zbyt silnymi pokemonami :
-Starmie
-Sharpedo ( to najpewniej zmienie )
-Crawdaunt
-Carracosta
-Octillery
-Swampert

Link do obrazka: http://imgur.com/a/D4Eap

Jeśli nie zostanę liderem to proszę powiedzieć mi gdzie popełniłem błąd.
Kontakt przez Skype :poketrenerktos.

Dziękuję za wysłuchanie mojej prósby.

MasterAres 

Chciałbym zmienić swój skład
Krookodile->Krookodile

SS:
http://imgur.com/a/g5ByP

Szebcio 

Coś o mnie:

Cześc ma na imię Sebastian mam ksywe Bastek za niedługo 18lat,Bardzo lubie pokemony i chciałbym zostac liderem ;). Moim hobby jest sport no oczywiście pokemony i Rysowanie.Rysowanie to moje ulubione zajęcie i ciagle dąże do tego żeby byc lepszy w tym,Powoli probuje nauczyc sie robic grafiki komputerowe ale to w swoim tępie narazie nie zadziwia ale staram sie bardzo :).
Gram na serwerze już jakiś spory czas i nie mam żadnych zastrzeżeń do tego serwera jest on poprostu idealny i stworzony wprost dla mnie ;).

Dlaczego typ Dark jeszcze się pytacie?

Ponieważ ten typ jest niesamowity,jest bardzo tajemniczy trzeba rozgryśc te pokemony poczuc ich siłe ich potęge jak wiele potrafią.Dark hmm... kojarzy mi się z ciemnościa,mrokiem,śmiercią i smutkiem dlatego mi ten typ najbardziej odpowiada Moimi ulubieńcami są Drapion i sharpedo :). Oba te stworzenia są nie samowicie silne i piękne 8-) Dlatego mam ich w swoim składzie bez nich to niebyło by to samo Dark-Poison i Dark-Water
Oba te połączenia są epicko silne i ich atakami można bardzo wiele narobic szkód tym ktorzy wejdą im pod celownik.Typ dark jest bardzo ciekawy sam bardzo uwielbiam mroczne postacie z wielu gier a te pokemony jeszcze tylko bardziej mnie nakręcają do lepszego dzialania. Wieże że z nimi moge osiągnąc bardzo dużo są to moi najlepsi przyjaciele na których wiem że moge liczyc i polegac i dążyc do doskonalenia siebie .Więc licze na rozpatrzenie mojego podania pozytywnie i byciem zadowolonym z mojego uczestnictwa. :)

Czy byłem kiedyś karany:

No tak, niestety musze się przyznac że byłem karany ale tylko 1 raz .

Moja Elita czyli Dream Ten(sześc xd) Team
-Houndoom
-Drapion
-Umbreon
-Sharpedo
-Krookodile
-Bisharp

SS mojego team'u
http://imgur.com/a/P1vST

ikona9876543 
Lider Ground

Hejqa zmieniam mój skladzik

Za Sh Krookodile -------> Zwykły Krookodile

https://zapodaj.net/9430388ca6344.png.html

~~Startował na lidera Ground
~~Został Liderem Ground 2017-03-18

ikona9876543 
Lider Ground

Przepraszam za pomylke Krokodile za Krookodile

~~Startował na lidera Ground
~~Został Liderem Ground 2017-03-18

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Miczko - podanie zalicze choć nadal mam wątpliwości.

Poketrenerkoks- Rekrutacja na water dawno zamknieta

Szebcio - zaliczone

kevin33 

Ostrzeżeń:
 2/3/6

pff a czemu szebcio ma zaliczone jak byl karany ? widac sprawiedliwosc oceniania

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

kevin dostajesz warna.

Odpowiedz do tematu