Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: dominik493
18 Lipiec 2017
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock,
Autor Wiadomość
Vkick 

Wysłany: 7 Marzec 2017   

Vaporeonka03, niestety twój list mówi mało o typie (za mało napisane o samym typie). Już pomijam fakt ,że miałaś napisać podanie.Niezaliczone

Carolina, miałem okazje obserwować twoje wcześniejsze osiągnięcia na poke. Ponadto napisałaś bardzo przekonujące podanie. Jednak jest małe ale. Walki na sali powinnaś robić co 4 dni. Jednak w ostateczności mam nadzieje ,że jakoś się dogadamy. Samo podanie Zaliczone.

Pablox, samo podanie rozpoczyna się obiecująco. Jednak napisałeś za mało o samym typie.
Dam Ci szanse Do poprawy.

!i!Icekox!i! 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Hej. Mam na imię Ala mam i chciałabym spróbować swoich sił na liderke sali water. Moim ulubiony typ to Dark, Ice i Water.

Dlaczego ten typ
Pokemony Water były ze mną od początku gry na serwerze. Pomagały mi wygrywać walki i można było na Water pokemonach robić wiele kombinacji ataków. Tak jak juz wspominałam ulubionym typem jest [...] i Water i moim ulubionym pokemonem tego typu jest Lapras. Lapras był ze mną od prawie całego początku gry. Był to pokemon bardzo silny i też łatwo się nim atakowało graczy z np. Typem Grass. Umiał pokonywać wiele kontr do niego. samego dzięki dobrym atakom . Tym najlepszym atakiem był Sing usypia wroga na kilka tur i wtedy łatwo pokonywało się swoich przeciwników. Gdy już był na 100 lv był do niepokonania , wystarczyło jeszcze dodać Thunder(kontrę na Water) i było The Best :). Jeszcze opowiem wam jak to było z Starmie. Wiec szukałam Staryu bo słyszałam że był bardzo dobry pokemonem. Zapytałam się graczy jaką najlepszą naturę wziąść na Starmie. To była naturka Timid. Gdy szukałam tego pokemona z tym co chciałam akurat bardzo trudno było go znaleźć. Wiec pomyślałam "może być jakaś inna rzecz żeby złapać go z tą naturą". Zapytałam się wielu graczy i wyszło na to że 3/4 graczy ma tego pokemona z wzrostem Emourust (jakoś tak, chodzi o tą najwyższą). Gdy poszukałam tego pokemona z tym wzrostem to udało się to za pierwszym razem. Starmie jest moim najszybszym pokemonem z tego typu(chyba) jego najsilniejszym atakiem jest Psychic atak typu Psychic bardzo skuteczny na inne typy. Uwielbiam bardzo, bardzo, bardzo Laprasa <3 .

Czy byłem karana?
Nie byłam nigdy karana.

Dlaczego mam zostać liderką:.
-pomagam graczom
-nie oszukuje
-jestem miła
-uwielbiam walczyć

Oto moje pokemony:
-Poliward
-Lapras
- Swampert
- Gayrados
- Starmie
- Tentacruel

Ss:
http://imgur.com/PDXuSV
Ostatnio zmieniony przez !i!Icekox!i! 7 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz  

Pablox 
Pablox

Poprawa
Dlaczego typ psychic

Chyba każdy z nas grał w pokemony fire red. Moje obcowanie z tą grą rozpoczęło się gdy miałem 6-7 lat, wchodząc w pierwsze krzaki po sali water każdy mógł spotkać małego żółtego abrę który potrafił zdenerwować najbardziej cierpliwych graczy. Tak właśnie poznałem potęgę pokemonów psychic, ich moc nie drzemie w sile fizycznej z którą sobie idealnie dają radę w walce z nią. Jest to moc umysłu, różne zmylenia, hipnozje, bo czym jest umiejętność rzucania
kul ognia gdy pokemon jest uśpiony.
Wróćmy do pokemonów fire red, była tam sala która najbardziej zapadła mi w pamięć,
sieć teleportów którą musieliśmy pokonać aby mieć szansę na zdobycie odznaki.
Mam ciekawy pomysł na easter egg do wprowadzenia w sali na pokecrafcie związany właśnie
z tym ;-)

wiki123 
Nah

~~~~~~~~~~~~~Coś o mnie~~~~~~~~~~~~~

Heeej, z tej strony Wiki i chciałabym się ubiegać o stanowisko liderki sali psychicznej. Po długich namysłach chciałabym znów objąć to stanowisko i godnie reprezentować ową salę. Byłam już liderką kilku typów i za każdym razem spisywałam się raczej dobrze. Na server wchodzę regularnie, raczej większość osób mnie kojarzy i zna mój charakter, więc nie będę się tu rozpisywać. Dodam jeszcze, że karana byłam raz - banem nadanym przez wyklętego "Y" który został unieważniony.

~~~~~~~~~~~~~Czemu ja?~~~~~~~~~~~~~

Moje pierwsze podanie na lidera napisane w 2013 roku było właśnie na owy typ. Pokemonami psychicznymi zaczęłam fascynować się już gdy byłam mała, po obejrzeniu jednego z odcinka pokemonów gdy pojawiła się Sabrina - liderka tejże sali. Dysponuje on silnymi pokemonami które odpowiednio zrobione można bez problemu nazwać jednymi z najsilniejszych na serverze (patrz; Starmie, Alakazam, Metagross..). Posiadam szeroką wiedzę na temat pokemonów psychicznych i nie zamierzam zaprzestać doskonalenia swojego teamu, nawet gdy uda mi się zostać liderką. Siła, spryt, inteligencja - to coś co cechuje właśnie tę salę i pokemony podchodzące pod nią. Uwielbiam rywalizację, a objęcie stanowiska lidera pokaże mi ile już umiem i co powinnam poprawić w swoich pokemonach. Reprezentowanie tego właśnie typu będzie dla mnie jak i moich pupilków czystą przyjemnością.
Mogłabym się rozpisywać dalej, i wypisywać moje argumenty czemu powinnam zostać liderką, ale znacie mnie już na tyle dobrze, że nie ma to większego sensu.

Moje pupile:
-Alakazam
-Starmie
-Espeon
-Sh Espeon
-Woobuffet
-Metagross

http://ifotos.pl/zobacz/2017-03-0_asrxhws.png

Vkick 

Wysłany: 8 Marzec 2017   

!i!Icekox!i!, podanie nie jest świetne. Jak dla mnie napisane na kolanie (jeśli ktoś ma problemy co do mojej oceny czekam na wszelkie uwagi na pc i ts dzięki).Postaraj się bardziej
Dam Ci szanse, Do poprawy.

Pablox, poprawiłeś to co musiałeś poprawić. W obecnej chwili nie mam żadnych uwag. Podanie Zaliczone.

wiki123, napisałaś dobre podanie. Pamiętam cb jako lidera. Nie mam żadnych uwag. Zaliczone .

Miczoo jeśli nie uda Ci się ogarnąć forum. Napisz mi podanie na pv lub dogadajmy się na pokecraftcie.

wekon 
wekon

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Czemu Pablox 2 raz dostal do poprawy a ja ani razu?

~Vkick Dłaczego poraz kolejny piszesz niepotrzebnie w tym dziale. To dział do rekrutaci a nie dyskusji, oczywiście zostaniesz odpowiedni nagrodzony za swoją niewiedzę. Więcej dowiesz się na pv.

wiki123 
Nah

Chciałabym zgłosić zmiane Sh Espeona na Slowkinga, screen na potwierdzenie wyślę niebawem.

!i!Icekox!i! 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Witam

Mam na imię Ala mam i chciałabym spróbować swoich sił na liderke sali water.

Dlaczego ten typ
Pokemony water są silne pod względem ataku jak i obrony. Moim ulubionym pokemonem wodnym jest Lapras. Lapras jest moim pierwszym złapanym pokemonem w pokecrafcie. Jego najlepszy atak to Sing usypia pokemona na kilka tur. Mój Lapras jest bardzo silnym pokemonem, który pokona nawet pokemona z kontrą do niego samego (np. Typ Grass/Electric/Steel). Moim drugim ulubieńcem jest Starmie. Jest on bardzo szybki (jeśli będzie się miało naturę pod speed) pokemonem. Polubiłam go gdy pokazał swoje oblicze na PokeBitwach, moim ulubionym do niego atakiem jest ThunderBolt. Atak typu Electric jest bardzo skuteczny na pokemony typu Water/Fly. Przypomina mi ona Yamnege , jest szybka i z winna oraz ma atak zmylący przeciwnika.

Czy byłam karana?
Nie byłam nigdy karana.

Dlaczego mam zostać liderką:.
-pomagam graczom
-nie oszukuje
-jestem miła
-uwielbiam walczyć

Oto moje pokemony:
-Poliward
-Lapras
- Swampert
- Gayrados
- Starmie
- Tentacruel

Ss:
http://imgur.com/PDXuSVoprawa

Vkick 

Wysłany: 9 Marzec 2017   

!i!Icekox!i!, ehhh nie powiem napisałaś więcej. Jednak czepiał bym się prawdy związanej z niektórymi informacjami ,które poruszyłas np. Starmie nie może być tak szybka jak yanmega ze względu na zdolność speedbust której starmie nie posiada. Twoim argumentem bylo porównanie pokemonów do pokemonow ? Ehh przykro mi ale Nie zaliczone .(Postaraj się następnym razem inaczej napisać dlaczego ten typ.)

Vkick 

Ogłaszam wszem i wobec walki o lidera sali Psychicznej.
Starcia mają się zakończyć do 16 marca tego roku.

Wiki123 vs Pablox
Andresh vs wygrany/a

Wika czekam na ss slowkiga do godz. 16.30
Ostatnio zmieniony przez Vkick 9 Marzec 2017, w całości zmieniany 2 razy  

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Walki o Lidera Sali Water

Kuba12345678 vs Carolina

MistrzPiter77 vs wygrany z 1 walki

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
Ostatnio zmieniony przez dominik493 9 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz  

!i!Icekox!i! 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Przepraszam, mogę się wtrącić przecież MistrzPiter tez idzie na water i miał zaliczone ;-)

wiki123 
Nah

Podsyłam ss slowkinga - http://ifotos.pl/zobacz/2017-03-0_asrsswx.png

Cicha
DIVA

Carolina win

Walki o lidera Water:
Carolina vs MistrzPiter77

Torek
World is Mine