Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: dominik493
18 Lipiec 2017
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock,
Autor Wiadomość
dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 4 Marzec 2017   

Kreskahe zostaje nowym liderem sali Fire

Cicha zostaje nowym liderem sali normal

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

wekon 
wekon

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 4 Marzec 2017   

Chcialbym zmienic swoj sklad
Zamiast
Starmie
wstawilbym
Espeona

Vkick 

Wysłany: 5 Marzec 2017   

Piter podanie przeciętne .Niczym szczególnym mnie nie zaskoczyłeś .Jednak nie mam się do czego przyczepić Zaliczone .

MasterAres fajnie ,że zmieniłeś podanie na lepsze. Oby ta dalej !!!! Zaliczone

ikona twoje podanie nie jest słabe. Jesteś najlepszym przykładem tego ,że metoda prób i błędów prowadzi do zwycięstwa ! Nie mam zastrzeżeń . Zaliczone

Wekon niestety ,ale to podanie ma tyczyć się typu(masz w nim pokazać ile wiesz o samym typie). Nie interesuje mnie twój kolega tylko ty.Niezaliczone

wekon 
wekon

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Napisalem o koledze bo on sprawil ze pokemony psychic zaczely mi sie podobac

MeriPlayGames

Wysłany: 5 Marzec 2017   Rekrutacja na lidera sali Water

Cześć.Mam na imię Kacper bardziej znany jako MeriPlayGames czyli youtuber serwerowy gram dosyć długo na pokecrafcie od 2015 roku dużo wiem o pokemonach znam dużo legend można powiedzieć że wszystkie kocham łapać pokemony to moja taka pasja komputerowa gram na serwerze po 6 godzin dziennie trochę długo wiem ale to mnie wciąga mój ulubiony typ pokemonów to Water czyli wodne zawsze wybieram starter wodny mam 15 lat i myślę że jestem ogarnięty bardzo bym chciał spróbować się jako lider dlaczego to ja miałbym nim być nie obiecuje zbyt dużo ale obiecuje 1 napewno że nikogo nie zawiodę jako lider sali Water będę pomagał graczom oraz administracji jak tylko będę mógł będę się starał się codziennie wchodzić na serwer i spędzać na nim co najmniej 2 godziny nie zawiodę nikogo zawsze będę do usług bardzo lubię pokemony mam 6x pokemonów typu water najbardziej lubię mojego SH VAPOREONA ponieważ jest rzadki i kojarzy mi się z pierwszym pokemonem jakiego złapałem czyli eevee wiem grubo.

teraz coś o mnie lubię grać w piłkę , chodzę do 2 gimnazjum lubię owocę ogólnie odżywiam się zdrowo mieszkam w Warszawie , również gram na gitarze bardzo bym chciał być
liderem to by było dla mnie nowe wyzwanie mam nadzieje że podanie nie jest zbyt długie ani za krótkie pozdrawiam całą administracje pokecrafta :)

Mój Skład :
SH Vaporeon
SH Lapras
Mantine
Cloyster
Gyardos
Swapert

zdj poków.png
Plik ściągnięto 1703 raz(y) 40.78 KB

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

MeriPlayGames - Niezaliczone

MeriPlayGames

dominik493 napisał/a:
MeriPlayGames - Niezaliczone
- co jest nie tak ?

Podanie jest napisane chaotycznie,słabo napisane dlaczego ten typ ~Dominik493~
Ostatnio zmieniony przez dominik493 5 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz  

wekon 
wekon

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Wekon niestety ,ale to podanie ma tyczyć się typu(masz w nim pokazać ile wiesz o samym typie). Nie interesuje mnie twój kolega tylko ty.Niezaliczone[/quote]

I tak o tym koledze jest napisany 1 podpunkt wiec tylko do tego sie przyczepiles
Prosze o sprawdzenie podania jeszcze raz przez innego admina

MeriPlayGames

Wysłany: 5 Marzec 2017   Rekrutacja na lidera sali Water !

Siemanko, z tej strony Meri. Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na lidera sali Water. Była to pierwsza sala na, którą startowałem i mam do tych poczków nie mały sentyment. Ale teraz coś o mnie. Chodzę do gimnazjum do 2 klasy. Interesuje się grami komputerowymi, muzyką i sportem. Mam nadzieję, że zostanę tym, że liderem sali. Na grę mogę poświęcać ok. 5h dziennie.

Dlaczego to ja mam być liderem :

- jestem poważny

- jestem ogarnięty

- Lubię pomagać graczom

- wchodzę regularnie na serwerze

- jestem uczciwy

- jestem uczciwy

- gram na serwerze bardzo długo

-Uwielbiam serwer pokecraft i dążę do jego większego rozprzestrzeniania

-Lubię toczyć bitwy pokemonów

Moje poczki :d

Gyarados
SH Lapras
Mantine
Cloyster
SH Vaporeon
Swampert

Pozdrawiam wszystkich :D

zdj poków.png
Plik ściągnięto 1627 raz(y) 40.78 KB

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Wekon chcesz oceny?

1.O koledze są 2 podpunkty.

2. Psychic to bardzo silne pokemony o dobrych 2 typach(Psychic ma ma 2 typ? rly? czyli psychic i antypsychic XD?)

3.Lubie ten typ bo moj kolega na poczatku mojej przygody probowal swoich sil w tym typie niestety nieudalo mu sie zostac liderem (Co to ma do części dlaczego ten typ?)

4.Nie lubie pokemonow fight z powodu zbyt dobrych atakow a psychic tez wlasnie ten typ kontruje wiec fight niebedzie mi straszny (Hmm to zdanie tez jest bez sensu)

Ogólnie Vkick ma racje - Niezaliczone Pozdro

AndreSHH

Elo Pomelo, witam w moim podaniu. Z tej strony AndreSH były jak i przyszły lider PSYCHIC!!

*Coś o mnie

Mam na imię Marcinek 17lvl od dziś. Zapłodnili mnie gdzieś w sierpniu? Możliwe, że bylem wakacyjna przygoda, ale to pomińmy. Przyszedłem na świat w miejscowości LUBIN. Od małego interesowałem się pokemonami, zawsze kręciły mnie te stworki. Od czasu do czasu patrzyłem sobie na zdjęcie mojego ulubionego pokemona, który wabi się ,,Reuniclus,, i czułem ogromne podniecenie. Ten piękny glutek od zawsze był w moim sercu, a czasami nawet w nosie <Heh>. Początkowo razem z moim mentorem i senseiem Kamplem tworzyliśmy wspaniałe taktyki z pokemonami Psychic, aby jak najbardziej pogrążyć przeciwnika. Obecnie robię to sam, bo wreszcie uczeń przerósł mistrza :). Interesuje się różnymi sportami, zaczynając od piłki nożnej, po siatkówkę i sporty ekstremalne. Uwielbiam produkcje ,,Marvela,, jest to wydawnictwo, które zmieniło moje życie. Lubie też pogrzebać trochę przy rowerach <pasja zaczerpnięta od kochanego braciszka Krzysia>. Tyle o mnie, czas na trochę ciekawszą część.

*Kary

Nigdy nie byłem karany ani banem, ani mutem, a z tego co pamiętam nie zebrałem nawet kicka :)

*Aktywność

Przeważnie spędzam na serverze od 2 do 4 godzin dziennie, oczywiście nie licząc weekendów. Wszystko zależy od dnia i obowiązków.

*Czemu akurat Psychic?

Jak wspominałem zainteresowałem się tym typem dzięki ,,Reuniclusowi,,. Te wszystkie abilitki..., movesety..., to wszystko bardzo mnie zainteresowały. Tworzenie taktyk z tymi pokemonami to czysta przyjemność. Dajmy na takiego Regeneratora, jest to bardzo ciekawa zdolność, a jeśli posiada się ją na 3 pokach to już naprawdę MIAZGA. Moim drugim ulubionym pokemonem jest Metagross. Dużo defa, hp, ataku, sp defa, po prostu pokemon kompletny. Uczy się ataków z wielu żywiołów i to czyni go wspaniałym. Poznaje też kilka fajnych statusów, ale nie będę zdradzał już swojej taktyki :). Pokemon Starmie, którą większość osób robi pod speeda, też ma ciekawe zastosowanie. Jak już mówiłem byłem liderem owego typu i uważam, ze nawet nieźle się spisywałem. Cztery odznaki, które straciłem w miesiąc to chyba nie jest aż tak dużo, prawda? :)

*Dlaczego Andrut?

A na co komu inny lider? xD, a tak na serio. Staram się być miłym i wyrozumiałym graczem, lubię pomagać obojętnie w czym, przecież kontakty z bliźnim są wreszcie najważniejsze c'nie? :) Uwielbiam ten typ i interesuje się nim od dłuższego czasu i mogę powiedzieć, ze moja wiedza na temat owego typu nie jest najgorsza. Uwielbiam rywalizację, więc walki pojawiałyby się codziennie. Większość mojego PC'TA to pokemony psychic, wiec raczej walkę mam opanowaną praktycznie do perfekcji :) Dobra to tyle ode mnie, poczki poniżej, dzięki za poświęcony czas <3.

*Dream Team Marcinka!
*od góry*
Ss: http://screenshot.sh/n9C0wwX8NM4Ck
- Alakazam
- Slowking
- Slowbro
- Reuniclus
- Exeggutor
- SH Metagross

Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich! <3

Vkick 

Wysłany: 6 Marzec 2017   

Andresh twoje podanie jest dobre. Nie mam zastrzeżeń myślę ,że mogę Zaliczyć to podanie. Powodzenia w walkach .

Vaporeonka03

Witam chciałabym kandydować na lidera Water.
Na początek chce powiedzieć,że zawsze lubiłam pokemony Water i mam bardzo dużą wiedzę na ich temat. :oops:
Dlaczego akurat ten typ?
Zawsze fascynowałam się pokemonami wodnymi i z nimi jestem najbardziej jestem oswojona,gdybym miała być liderem innego typu nie dałabym sobie rady.
Kandyduje na lidera Water,ponieważ nie liczy się tylko sama ranga,a reprezentacja naszego serwera.
Niektórzy liderzy się nie nadają na to stanowisko,ponieważ zależy im tyko na randze a ja chce reprezentować nasz serwer Pokecraft.pl jako lider Water.
Jeśli nawet nie będę liderem Water dumnie zacznę reprezentować nasz ukochany serwer!
Może nie napisałam długiego listu ale nie chciałam zanudzić naszej administracji.
Podsumowując jestem rozsądną dziewczyną,pomagam graczom i przede wszystkim będę starać się wchodzić codziennie do gry by,każdy mógł zdobyć moją odznakę.Także nie będę dawać nikomu ulgowego biletu :)
Zrzut ekranu,można znaleźć na dole.
Gdyby jednak nie było widać dokładnie to mam :
-Gyardosa
-Vaporeona
-Laprasa
-Carracosta
-Starmie
-Poliwrath
Mam nadzieje że pozytywnie przyjmiecie moją prezentacje!

Pozdrawiam wszystkich liderów i adminów.
Vaporoenka03

2017-03-06_16.49.13.png
Moje pokemony :)
Plik ściągnięto 24 raz(y) 680.9 KB

Carolina 

Podanie na Liderkę Sali Water

Witam nazywam się Karolina i jak wyżej ubiegam się o stanowisko, na którym już byłam przez okrągły rok, więc myślę, że warto o tym wspomnieć na dobry początek. Nie przeciągając..

-Trochę faktów o mnie

Warto wspomnieć o charakterze. Dlaczego? Bo chyba warto wiedzieć do kogo się idzie po odznakę. Jestem raczej bardziej szczera niż miła i nie ukrywam swojego zdania. Przegrane traktuje jak lekcje na przyszłe bitwy, a przegranym niekiedy udzielam rad co zrobili nie tak jak trzeba. Bywam wyluzowana, ale jeśli już szczerze o czymś wspomnę, to proszę pamiętać, że to akt dobrej intencji, a nie chamstwa polegającego na udowodnieniu słabości. Mam już trochę lat w porównaniu do reszty graczy, ale myślę, ze ktoś starszy na serwerze to nie powód do zmartwień, a okazja by się czegoś nowego nauczyć

-Dlaczego sala wodna?

Nie byłam i nie będę liderką innego typu. W zasadzie połowa naszej społeczności mogłaby to potwierdzić, ale zasady zasadami więc określę to tak. Na wodnych pokemonach znam się w to chyba nie wątpi nikt prawda? Przyznam, że można czegoś nie wiedzieć albo o czymś zapomnieć, bo złapano mnie na tym, że nie pamiętałam jaką Hidden Ability ma Politoed. 100% wiedzy o water nie mam, bo to jednak trudne, ale z 90% myślę, że mogę się odważyć napisać, że mam. Dodatkowym argumentem potwierdzającym moją przydatność w obronie odznaki Kaskady jest to, że mam bardzo wiele pokemonów wodnych na poziomie setnym, dlatego mój skład będzie co jakiś czas się zmieniać aby zapobiec kontrowaniu mnie, a ponad to nadal szukam nowych perfekcyjnych okazów. Wszystkie obecnie złapane pokemony w rankingu to tylko i wyłącznie pokemony wodne. Na dowód mojej siły mogę też wspomnieć, że to ja zawsze rzucałam pierwsza pokemona w mojej sali i był nim zazwyczaj Slowking, a i tak wygrywałam bardzo często. Może ktoś jeszcze pamięta te czasy. Czasami nawet pozwalałam przeciwko sobie używać pokemonów legendarnych, a zwycięstwo nadal należało do mnie. Ostatnim argumentem jaki chciałabym przytoczyć jest tworzenie nowych buildów na pokemony wodne. Mam już kilka koncepcji, które mogą zostać ukazane podczas walk o odznakę sali Water tak jak to było w przypadku Lanturna.

A teraz mała niespodzianka.

-Dlaczego NIE powinnam być liderką?

Mogę nie mieć czasu, aby wejść tak jak było wcześniej. Prowadziłam walki co tydzień w niedzielę i zamieszczałam na forum informacje kiedy się odbędą i w jakich porach. Zazwyczaj było to Rano i wieczorem, a czasami też w południe właśnie w niedzielę. Jednak jeśli w niedzielę się nie pojawiałam to odrabiałam ją w sobotę następnego tygodnia. Obecnie mam czas, ale nie wiadomo czy to się nie zmieni ponownie. Innym powodem jest aktualizacja, która może przynieść wysokie wymagania systemowe, a ja mam system 32 bitowy, więc nie wiadomo jak to dalej będzie.

-Kary?

Nie byłam karana. Czyli jestem sztywna i nudna?

A teraz gwiazdy, które zgłosiły się wyłonić z morza aby mnie wesprzeć to..

-Gyarados
-Sharpedo
-Starmie
-Swampert
-Lanturn
-Lapras

Myślę, że podane argumenty wystarczą, aby przekonać się, że dopuszczenie mnie nie będzie błędem, a kontrargumenty przedstawiają moją wiarygodność z jaką do tego podchodzę.

PS: Screena nie daję bo myślę, że jestem wiarygodna.

Pablox 
Pablox

Witam,

jestem Paweł , pierwszą styczność z pokemonami miałem w jeszcze jak z kuzynem graliśmy na jego starym komputerze na emulatorze, był to region kanto. Potrafiliśmy siedzieć całe dnie na pokemonach nie myśląc o tym że są statystyki typu ivs lub evs, pokemony były dla nas dobrą zabawą, podobnie jak teraz chociaż szukanie pokemona o odpowiednich statystykach jest na tyle ciekawe co niekiedy denerwujące.

Dla czego typ Psychic?

Od dziecka lubiłem sztuczki magiczne, iluzje, hipnozy. Podziwiałem osoby potrafiące
robić sztuczki iluzjonistyczne. W świecie pokemonów takimi iluzjonistami są właśnie pokemony psychic, potrafiące omamić przeciwnika a następnie pokonać go potężnym
uderzeniem umysłu .

Dla czego ja mam zostać liderem?
-Nie było na mnie skarg
-Każda wymiana skończyła się uczciwie i bez problemów
-Szybko się rozwijam w kwestii trenowania pokemonów
Jestem osobą miłą i towarzyską a także pomocną

Moje pokemony to:
-Lunatone
-Solrock
-Reuniclus
-Metagros
-MrMime
-Starmie

Uważam że jest do drużyna która będzie godnie reprezentowała salę psychic z racji posiadania bardzo mocnych ataków wpływających na umysły przeciwników :)

Beztytułu.png
Plik ściągnięto 32 raz(y) 1.61 MB

Odpowiedz do tematu