Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Toksyczny Kolega |
| Autor |
Wiadomość |
AndreSHH
|
Wysłany: 17 Luty 2017 Toksyczny Kolega
|
|
|
Witam, w tym poście chciałbym zgłosić gracza KrzychuJarzyna, jest on bardzo niekulturalną osobą, a wiec do rzeczy.
Siedzę sobie wieczorkiem i łapie pokemony, gdy nagle pisze do mnie owy gracz z wielkimi pretensjami, jak ja w ogóle śmiałem złapać tyle pokemonów w JEGO rankingu. (Niestety posiadam tylko jednego screena z pierwszego dnia gdyż pózniej launcher mi się scrashował.
----> http://imgur.com/a/DxBcI
Jest to tylko początek i najmilsze rzeczy które usłyszałem od gracza. Groźby, cyber-przemoc, wyzwiska (z tego co się orientuję jest to karalne, a przynajmniej powinno). Na następny dzień gdy zobaczyłem KrzychaJarzyne zapytałem się o zaistniałą wczoraj sytuacje, jaki w ogóle sens miała tamta akcja. W momencie gdy spytałem o przyczynę całego zajścia dostałem odpowiedz w której wyjaśniał mi, że ,,pupa mnie ściska przez, bo jestem dzieckiem i mam piskliwy głos,,
----> http://imgur.com/a/6Zmdb
A własnie, kolega jeszcze stwierdził, że to ja na niego naskoczyłem, mówiąc o jego ,,modulatorze,, którego używał na team speaku do podobnych wybryków. Wreszcie dochodzimy do końca całej sprawy gdzie gracz wyjaśnia mi, ze głównym powodem było to, że kolega w owym czasie był ,,pijany,,
----> http://imgur.com/a/v7fkc
W sumie to tyle ode mnie, inni gracze też powinni kojarzyć kumpla Krzycha z podobnych akcji.
Dziękuje i Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
Wysłany: 18 Luty 2017
|
|
|
| /ignore <nick> :) :D :D :D |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
Nie rozumiem dlaczego niby wyzywanie na msg nie jest karane?
Przeciez jak ktos admina wyzywa to jednak dostaje bana (nawet jak na msg)
Moze za spamienie ignore a nie zglaszanie ale jednak wyzywanie to juz cos bo idac ta logika ktos moze kazdego wyzywac na msg od roznych a potem moze sobie pojsc na lidera? |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Shudar
Były lider

|
|
|
|
| DawidKox napisał/a: | Nie rozumiem dlaczego niby wyzywanie na msg nie jest karane?
Przeciez jak ktos admina wyzywa to jednak dostaje bana (nawet jak na msg)
Moze za spamienie ignore a nie zglaszanie ale jednak wyzywanie to juz cos bo idac ta logika ktos moze kazdego wyzywac na msg od roznych a potem moze sobie pojsc na lidera? |
Potwierdzam słowa kolegi...Według mnie wyzywanie na msg powinno być karane.
Lecz w tej sprawie nie widze jakiejś specjalnej obrazy.
A w sprawie mutatora potwierdzam fakt i wnioskuję o zabranie mocy konwersacji bądź danie rangi ostrzeżenie na TS i max mute 1h na serwerze.
Pozdrawiam. |
_________________ Pierwszy lider Fire
Gram od początku serwera. |
|
|
|
 |
miki54181

|
|
|
|
Podbijam, ten gracz jest typowym pieniaczem, ponadto wielokrotnie, na głównym czacie, przyznał się że sprzedawał legendarne poki 20zł/szt.
PS Gracz ten jeszcze kozaczy na ts żałosnym modulatorem głosu. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|