Zamknięty przez: admin 15 Luty 2017 |
Nie wiem jak ale mnie ktoś okradł... |
| Autor |
Wiadomość |
Pelson
|
Wysłany: 13 Luty 2017 Nie wiem jak ale mnie ktoś okradł...
|
|
|
Mianowicie dziś (13.02.2017) wszedłem na serwer jak zwykle żeby mile spędzić czas i przeteleportowałem się do działki, wszedłem na piętro żeby wziąć coś z szafki ale była ona pusta. Myślałem że to jakiś bug tekstur więc początkowo się nie przejąłem ale zszedłem na parter i zauważyłem że słoik na ciastka i bibioteczka tez jest pusta... Byłem zadziwiony jak mogło się to stać... W szafce były takie przedmioty jak : itemy do misji, wooden coin, dwa pierścienie, odznaka duchowa, power brancel, TM False Swipe, trzy kamienie żywiołów do misji dwie książki które napisałem i jeszcze pare itemów. W szafce zostało tylko trochę fajerwerek złote jabłka i koxy. W biblioteczkach miałem 31 zapisanych książek, po czym przeszedłem się jeszcze po domku i zauważyłem że brakuje tam jeszcze płyt muzycznych a było ich sześć lub pięć. Mam zablokowane drzwi i balkon, ale gdy przed chwilą (około 20:40) zaprosiłem jednego gracza do domu i oprowadziłem go ten nie chciał ustępować i błagać żebym dodał tego gracza do działki (nick gracza WaterMelonGirl) użył bugu wejścia przez okno: zbijająć szybę w ułamku sekundy kliknął prawym na przesło i wszedł do środka, pomyślałem że włamywacz mógł tak zrobić tylko że te szafki blokowałem kiedyś i grając z kolegą mówił że mam zablokowane. Nie mam pojęcia jak to się stało lecz chcę aby winowajca został złapany i skazany. Wspomnę tylko że pare dni temu (może nawet wczoraj) byłem na działce i było tam wszystko
Pozdrawiam serdecznie
Pelson |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
Wysłany: 13 Luty 2017
|
|
|
Kazdego kogo bys oporowadzil moglby blagac o dodanie
Tak naprawde skoro nie masz dowodow kto ci to ukradl to nic nie zrobisz z reszta to twoja wina bo nie zabezpieczyles tych szafek itp. |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Kreskahe

|
Wysłany: 13 Luty 2017
|
|
|
| Pelson w tym rzecz że jak mi pokazałeś domek to nie były te rzeczy zablokowane :/ pamiętam że mogłem wchodzić w te rzeczy które wymieniłeś :/ myślałem że to specjalnie czy coś nw i ci tego nie zgłosiłem przepraszam |
|
 |
Pelson
|
Wysłany: 14 Luty 2017
|
|
|
| jak to nie zablokowane... blokowałem je... na pewno!!! |
|
|
|
 |
Pelson
|
|
|
|
| można sprawdzić ekwipunek i skrzynki graczy jak przypomnę sobie kto był ostatnio na mojej działce? |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Musiały być niezablokowane. Inaczej nie da się zabierać z nich rzeczy, szczególnie, że nawet Kreskahe to potwierdza. |
|
 |
Pelson
|
|
|
|
| jest szansa na przeszukanie potencjalnych złodzieji? |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 15 Luty 2017
|
|
|
| niestety nie. Takie rzeczy musisz zabezpieczać itemkiem lock and key, w innym przypadku każdy ma do nich dostęp. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|