Otwarty przez: admin 5 Marzec 2014 |
Crafting |
| Autor |
Wiadomość |
Antriss
|
Wysłany: 25 Luty 2014 Crafting
|
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych craftingiem na serverze.
Gram tu z narzeczona od kilku dni i tak sie zastanawiamy nad jedna kwestia... Crafting... Crafting w minecraft tak samo jak i w pokemonach w minecrafcie to jest glowny watek tej gry. Glowna rzecz, ktora nadaje tej grze barw. W szczegolnosci pokemony. Produkcja pokeballi, maszyn, które bedzie mozna osadzic w domu na dzialce... Wszystkie te rzeczy ktore mozna scraftowac nadaja gre sensu... A nam sie nasuwa jedno pytanie ... A mianowicie na jak dluga mete bedzie zabawy kiedy skonczy sie wena na walki, kolekcje pokemonow itp. Ew jesli kogos nie bedzie na cos stac a moglby sobie scraftowac to to nie ma takich szans... Moja sugestia jest aby odblokowac craftind balli oraz innych rzeczy ze specjalnego kowadla ktore jest aktualnie zablokowane. Cukierki (ck) nie musza byc dostepne bo jakby to robic na wieksza skale to gra tez traci sens bo cala zabawa z expienia ucieka ale pozostale rzeczy takie jak w/w maszyny i balle to jest bardzo istotna rzecz.
Mysle, ze jest duzo osob ktore podziela moja mysl i zywie nadzieje ze mogloby to byc pozytywnie rozpatrzone.
pozdrawiam Antriss wraz z xPysiiax |
|
|
|
 |
wonsz
MorFoz
|
Wysłany: 25 Luty 2014
|
|
|
| Popieram ;) |
_________________ Siema :) |
|
|
|
 |
MaciekSilver666
|
|
|
|
| No cóż, od dawna nad tym myślałem, ale nie sądzę, że administracja to wprowadzi :) Ale jestem na tak. |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
| Nie czytałem do końca, ale jeśli chodzi o odblokowanie kowadeł i innych zablokowanych itemów to nie są zablokowane bez powodu ;) |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 26 Luty 2014
|
|
|
| masz po części rację. Postaramy się odblokować część z rzeczy, które możecie sobie zrobić sami. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 5 Marzec 2014
|
|
|
możecie craftować pokeball , safari ball, ultra ball, great ball.
kowadło możecie postawić na /warp survival |
|
|
|
 |
PokeMaster

Wiek: 111 Dołączył: 04 Sty 2014 Posty: 402 Skąd: Oni mają to pianino?
|
Wysłany: 6 Marzec 2014
|
|
|
| Yay |
|
 |
|
|