Witam chciałbym zgłosić Serwer o nieprawidłowe przyjmowanie Liderów.
Chodzi mi o to, że Dominik493 przyjoł Ikona345kona do walki o lidera z _Misiek_ z tego co mi wiadomo nasz Szef Liderów go nie dopóścił do walk poniewaz dostał NIEZALICZONE na podaniu czy moge prosic o Odpowiedz bo według mnie tu coś nie gra I chciałbym Wiedzieć o co CHODZI !
_________________ Wszyscy jesteśmy kim jesteśmy, lecz nikt z nas nie jest Doskonały, Ale przynajmniej Walczmy o nasz Wizerunek.
~Kandydat na lidera Fighting 20.01.2017 ~Kandydat na lidera Ground 18.02.2017 ~Kandydat na lidera Fighting 17.04.2017 ~Kandydat na lidera Fighting 08.05.2017 ~Lider Sali Fighting 23.05.2017-14.07.2017
Ok teraz ty zrozum że to Denek mu pozwolił nie Domi więc jak chcesz możesz pisać do Denka
dlaczego, a poza tym Denek tak zadecydował więc gracze ani nikt nie ma prawa podważać jego decyzji, a to że kilku graczom się to nie podoba to już ich sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum