Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: CichyShow
30 Styczeń 2017
Żegnam
Autor Wiadomość
4 Accs 1 Razor 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 30 Styczeń 2017   Żegnam

Elo 320 :)
Dostałem bana ;)))
Ale w lolu jest postep także elo
R LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XDR LAÜGH EMOTE XD

28.01.2014 -> 28.01.2017
Ostatnio zmieniony przez 4 Accs 1 Razor 30 Styczeń 2017, w całości zmieniany 1 raz  

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 30 Styczeń 2017   

Pa razorku

Ps.Grasz w Lol'a??

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

Remczak 
Sasuke

Ostrzeżeń:
 1/3/6

NIE, NIE GRA w lola choć ma avatara i sygne związaną z lolem XD

To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke

Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke

Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola

4 Accs 1 Razor 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Gram w LoLa. Co do tego bana, to muszę się wygadać.

Po prostu daliście mi bana... naciąganego. Mocno. Myślę, że zmiana sygnaturki by wystarczyła (chociaż nie, ban lepszy!!!!!!1). Wiązałem z tym serverem wiele wspomnień, ale mam już teraz dosyć. Nie będę taki jak Asaro, napiszę pare ostatnich postów tutaj i znikam. Zacząłem grać 28.01.2014 (chociaż chcę to wymazać z pamięci). Kończę dobre 3 lata później. Nie wliczam już przerw, bo to żałosne, liczy się ogół; nie szczegóły. Cieszę się, że napisałem tę sygnaturkę. Wygadałem się komuś co sądzę o CichymShowie (chociaż parę osób, wliczając w to byłą Adm wiedziało o tym). A derp pokazała, co to znaczy być fałszywą kumpelą i niech się tego trzyma : ) Ja tam na razie gram w LoLa i jestem całkowicie zadowolony. Mam nadzieję, że Wam też się tam będzie powodziło...dżejkej? Coś w tym stylu. W każdym razie, w mojej opinii, jeżeli dalej będziecie tworzyć wojny o nic (sam ban był zapoczątkowaniem tej wojny) to szybko się rozejdziecie. No cusz, żegnam na ten moment, po edicie.

28.01.2014 -> 28.01.2017
Ostatnio zmieniony przez 4 Accs 1 Razor 30 Styczeń 2017, w całości zmieniany 1 raz  

CichyShow
Moderator

A może dostałeś bana za to? :) http://imgur.com/a/2OLBg

4 Accs 1 Razor 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Geniusz!!! Wcale to nie tak, że nie wiem za co dostałem bana!!!! Panie Cihyszoł, znów mnie zawodzisz. Przeczytaj proszę me wypociny raz jeszcze, a ja zedytuję troszkę tę pracę.

/done

Jak ktoś chce ze mną pograć, to mam golda 5, gram wszystkim, ale mainuję mida. Nick to R LAÜGH EMOTE XD

28.01.2014 -> 28.01.2017

Derpauke 
Random.

Nie ma to jak stwierdzić o fałszywości, gdy samemu się gada za plecami, co Razorku? <3 Sam się przyznałeś, że masz ze mną problem i jakoś tego nie ukrywałeś. Zaakceptowałam, nigdy nie uznawałam nas za wielkich przyjaciół. Ban naciągany? Tak samo jak Twoje mniemanie o sobie. Nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz legendą, nie stawiaj siebie tak wysoko. Zamiast pisać durne komentarze i narzekać jaki ten serwer niedobry przez ludzi (bo przecież były KidMod święty jak woda w kościele) zajmij się LOL'em, może chociaż tam coś wyjdzie :)

4 Accs 1 Razor 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

A PATRZCIE NA TO! Fajna osóbka się odezwała!!!!!!!! W końcu pokazałaś na co Cię stać derpik, oby tak dalej. Zachowuj się tak i na serverze, to gracze Cię pokochają <3

28.01.2014 -> 28.01.2017

5RB 

No chciałem się tylko pożegnać, okejka? Zamknijcie ten temat i najlepiej już go nie otwierajcie. Tymczasem ja znikam z tego forum, elomelopomelo.

PS Żeby nie było - nie mam do nikogo z Adm żalu. Dostałem bana za słuszną, aczkolwiek trochę naciąganą rzecz; uczyniliście jak chcieliście, no cóż.
PS2 Punkt 18 regulaminu brzmi "18. Zabrania się aktywnego używania dwóch lub więcej kont przez jedną osobę lub specjalnego zakładania kolejnego konta, aby uniknąć nadzoru.". Teraz jestem ponad prawem tak letko, bo:
    *Nie używam 2 kont na raz
    *Nie unikam nadzoru, a chciałem się tylko pożegnać
    *Pod jakim nadzorem wgl jestem kek

Torek
World is Mine

Ja tylko coś dodam. Popatrz na to co robisz, zakładasz kilkanaście kont, piszesz w tematach, które w ogóle cię nie dotyczą, zmieniasz opis praktycznie codziennie (avatar też dosyć często), udzielasz się na forum aktywniej, niż większość grających osób... To już jest uzależnienie i obsesja, a odejście to tylko próba pogodzenia się z degradacją, nieudolna. Teraz swój żal próbujesz załagodzić na osobach, które mają coś, czego ty już nie zdobędziesz. Nie widziałem, żeby przez te kilka miesięcy mój podpis ci przeszkadzał, dopiero jak dostałem awans, przypomniałeś sobie o nim... Próbujesz wytykać (a raczej szukać) moje błędy? Zignorowałem to, więc przerzuciłeś się na Cichego, przyda ci się naprawdę długi odpoczynek, a blok na forum tylko to ułatwi, nie wiem po co starasz się go omijać, skoro tu "nie grasz".

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi